DIY USB-förstoringsglas lampajag är krönikör på Science 2.0 och i min krönika, Den kvadratroten av inte, jag visar hur man bygger en alkohol brännare för triss hem kemi. I min artikel nämner jag att "Second hand butiker som Goodwill, Frälsningsarmén, och lokala mom & pop butiker är treasure troves av saker att hacka eller återanvända". Jag skulle vilja nämna också att av butiker som Dollar General är också grogrund för modding. Jag hittade en USB-lampa med en fläkt på en av butik i Albuquerque för under $5,00 USD och beslutat att göra det en förstorande lampa.

Delar som behövs för förstoringsglas lampan:

USB lampa med fläkt
belyst förstoringsglas
3 gummiband

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY - USB-OSCILLOSKOP i en TÄNDSTICKSASK

Jag presentera en "Bäst i KLASSEN", "Fullfjädrad" DIY-USB-OSCILLOSKOP som är "Verkligt DIY".Mitt mål är att ge en billig Digital-lagring-oscilloskop för studenter, blivande ingenjörer och hobby.Denna USB-oscilloskop kunde var...

DIY USB-matlagning Pan

DIY USB-matlagning Pan - Klicka här för de mest populära videorna matlagning ägg med din bärbara. Gör din mat i skolan....

DIY USB Keyboard led ljus för din Laptop (motljus)

Jag har gjort denna USB powered LED lampa med 1w blå färg Super LED motstånd i serie... Mycket enkel och användbar ser ut precis som motreaktion klaviatur... Om du gillar det, vänligen slog som & Prenumerera på min Youtube-kanal.. Mer Tutorials komme...

DIY Desktop LED förstoringsglas lampa

Detta DIY Desktop LED förstoringsglas lampan är ganska enkel, billig och nyttig projekt alla kan göra i ungefär en halv dag med alla ingredienser.Jag kommer att försöka täcka alla de viktigaste stegen för att bygga men jag tror bilderna talar för sig...

USB-powered tangentbord lampa

Låt mig först säga att jag är ledsen för dålig kvalitet bilderna. Jag kan inte hitta min kamera just nu men om du begär särskilda bilder i bättre kvalitet jag kommer att ta dem så fort jag hittar det (jag var tvungen att använda min telefon)Ibland är...

DIY USB-Android laddare

Denna Nokia laddare liggande i min skräppost som tråd hade knäppte från mitten men jag tänkte att laddaren fungerar.Jag öppnade upp och med hjälp av några heta kniv jag smält plast av höljet till göra en skåra för (kvinnliga USB-kontakten) och limmas...

DIY USB nödljus

De flesta moderna smartphones idag har en inbyggd ficklampa App., och vi inte ibland använder det om inte vi behöver också., eftersom den äter en hel del batteri juice., och de flesta smartphone användare idag äger minst en powerbank., som batteriet...

DIY USB-Altoids Apple/Samsung laddare

Om du läst min profil beskrivning, säga jag att jag älskar att bygga USB-enheter. Jag tänker alltid på enheter ladda nästa med det apple-liknande funktion som försöker stoppa oss DIY-nalister för att bygga vår egen laddare. Du uppenbarligen vet att A...

USB-halo 4 lampa

gillar du Halo spel? Jag har en vän som älskar dem!Och för hans födelsedag jag beslutade att ge honom en personlig Halo 4 USB-lampa, jag är säker på att han kommer att älska den.Om du inte gillar skytte spel, eller om du bara vilja göra en annan desi...

DIY mässing Horse Lamp återmontera 3,7 volt Battery Powered LED

Ja du gissade rätt en annan LED lampa. Denna utmärkta mässing lampa gör en trevlig edition till min samling. Och detta kan göras med någon lampa om du väljer att bygga en egen LED-lampa för din lampa GO GREEN! Spara några av dina surt förvärvade peng...

DIY USB DJ Controller

Många människor får in DJ dessa dagar, antingen som ett sätt att uttrycka sig själv eller ett sätt att tjäna extra pengar. Jag njuta av DJ eftersom det ger en mer intressanta inblandade och interaktiv musik-lyssnande erfarenhet, vare sig i sällskap a...

DIY Glitter glöd lampa

Glöd lampor är alltid cool, vare sig det en Lavalampa eller en glitter lampa, det är alltid att locka fascinerande för alla. Jag personligen älskar lava lampa hade gjort några när jag var barn.Men de där stora och skrymmande.Glöd lampa som använder k...

DIY USB LED Lantern

förvandla en gammal skräp (eller ny) lykta till en trevlig Multifunktion ljus.Ser trevligt på ditt skrivbord eller hängande i ditt rum eller kanske en campingtur. Som den USB-drivna det har gränser, men detta kan också göras att drivas av ett par AA...

Super Bright USB Powered LED lampa

Hej alla! Efter läsande många instructables och att göra flera projekt av mitt eget har jag slutligen sett till att göra min egen första instructable. Detta projekt är konstruktion och tillverkning av en "3 länken manipulator" typ LED lampa. Des...

Mini-USB-powered Tiffany lampa

gör du egna miniatyr tiffany lampa att lysa upp din PC-tangentbord i stil, från en pingis boll, några gamla mynt och metall slutet av en konstnärer pensel. Det är mycket lätt och ganska snabbt. Plus när du har gjort basen, du passar alla slags små la...

Gör en usb laser luftrenare lampa

Laser kan uppdatera din luft genom att döda de skadliga bakterier och svamp i luften. Du kan göra en cool lampa också. Alla med usb driva.Steg 1: skär pc blade skära alla bladet på en pc fan, borra 4 hål på en moni dv disk och limmade 4 laserSteg 2:...

DIY USB Lasern Pekpinnen

Hej och Välkommen till min första någonsin Instructable. Den här kommer att bli ett litet projekt, så förvänta dig inte för mycket av det. Det i princip kommer att vara vad titeln säger: en liten laserpekare.(Liten disclaimer: Jag kan inte löda eller...

DIY USB-Penmouse/Mousepen

Detta instructable är för att göra en optisk USB-mus till ett pennformat Mousepen. Eller Penmouse.Min utgångspunkt var från att se detta instructable men vill förbättra den mekaniska konstruktionen lite och lägga till vänster-höger klicka växlar till...

DIY USB-laddare för mobiltelefon litiumjonbatterier från en trådlös mus laddare

detta ett bra sätt att ladda upp mobiltelefon batterier utan en mobiltelefon, de flesta mobiltelefon AC adaptrar inte kommer ladda ett batteri effektivt som de är omkring 5 volt DC själva telefonen har batteriladdare av den. Men jag tycker dessa batt...