DIY-USB-styrningen rullar och Gas + bromsen pedalerna endast från kartong och tejpVi kommer att göra vår egen styrning kit för några rupier i detta instructable

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY USB pedallådan för live looping

jag ville prova live looping, men jag ville inte spendera $200 + på en bit av redskap som kan aldrig göra det till en spelning. Så jag satte ihop en ganska användbar rigg med en netbook, en USB-ljudgränssnitt och denna hemlagade pedallådan.Live Loopi...

DIY - USB-OSCILLOSKOP i en TÄNDSTICKSASK

Jag presentera en "Bäst i KLASSEN", "Fullfjädrad" DIY-USB-OSCILLOSKOP som är "Verkligt DIY".Mitt mål är att ge en billig Digital-lagring-oscilloskop för studenter, blivande ingenjörer och hobby.Denna USB-oscilloskop kunde var...

DIY USB-matlagning Pan

DIY USB-matlagning Pan - Klicka här för de mest populära videorna matlagning ägg med din bärbara. Gör din mat i skolan....

DIY USB-laddare för digitalkamera

Hej allaProjektet började som jag köpte pre ägda SAMSUNG digitalkamera. som kom med nothinging, men 4GB minneskort. men jag försöker hålla på batteriladdaren eller dess data och chargin kabel men det ska ta 3-6 arbetsdagar... och den goda nyheten var...

DIY väderbeständig och vattentät blixt driva!

DIY väderbeständigt och vattentät enhet. Perfekt för Camping, vandring, och Rafting eller andra tillfällen!Steg 1: Matierials, verktyg, ansvarsfriskrivning Jag är inte ansvarig för allt som händer dig, DATA eller andra åtgärder för skador du upprätth...

DIY projekt, samhällen och kulturer

ett år sedan eller så, vi bjöd in DIY entusiaster från Instructables, Ravelry, Adafruit, Craftster, Dorkbotoch Etsy att fylla i vår enkät på DIY samhällen, projekt och kulturer. Vi fick 2600 + svar på bara några veckor. Många många tack till alla som...

Solar Powered USB nätaggregat och laddare

jag har alltid velat gå grönt och använda solenergi för att ladda min makt hungriga enheter. Jag nyligen hittade och köpte en ny United Solar US-21 12 Volt 21 Watt solar panel på en loppmarknad för $20. Vad en del! Så, jag bestämde mig att bygga upp...

Omni_use USB-höljet och kul med plasti doppa

detta är min första instructable trots att jag har lurar på platsen i över två månader.Jag tänker att det är min första Använd i en serie (hittills 3) använda plasti dip för annat än det är avsett.material som behövs.-en kan plasti doppa ($11usd på a...

DIY Pool Cover Remover och Putter Onner, V2.0

sätta på och ta bort ett poolskydd är jobbigt för två personer, värre för en. Kommersiella omslag prylar är dyra och inte alla av dem passar den specifika typ av pool du kan ha. Här är ett sätt att göra egna. Inte perfekt, men det fungerar.Filmen här...

Skjorta fällbara styrelse från kartong och tejp

Om du är som mig, vill du spendera så lite tid vika kläder som möjligt. I butiker snabba de upp processen med hjälp av en hopfällbar styrelse. En enkel gångjärn styrelse minskar dramatiskt den tid det tar för att vika en skjorta samtidigt ett helt jä...

Kartong och tejp: DVD förvaring

jag har tre barn och våra DVD förvaring område är en enda röra! Jag behövde en låg kostnad sätt att hålla saker mer organiserade. Med lite fantasi, vissa kartong och tejp är jag mycket glad över de slutliga resultaten.Verktyg & material som behövs:ka...

Hur man gör en Captain America sköld ur kartong och tejp!

Hej du! Jag ska visa dig hur man gör en kartong och tejp Captain America sköld. Jag glömde att ta bild på den början delen. Men du kan använda briciius Super hjältinna sköld tutorial för att få formen dome på skölden. Så låt oss komma igång.Steg 1: m...

Fixa en trasig blind med bara en bruten penna klipp och tejp

Jag flyttade nyligen in i en lägenhet på min college campus. Det kom med en massa fina förmåner: tredje våningen, full storlek tvättmaskin och torktumlare, verkligen nära klasser, centrala AC och värme, etc. Men har det också massor av saker trasiga...

Hur man gör en grundläggande bågskytte mål av kartong och tejp

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en grundläggande, fyrkantiga bågskytte mål av kartong och tejp.Material som behövs för detta projekt:-Tio stora rutor av kartong (du kan förmodligen få kartong av papperskorgen av din lokala mö...

Hur man gör mässing knuckless (av plast och tejp!!!)

en cheep och enkelt sätt att göra knuckless av plast och bandSteg 1: material och verktyg vad du behöver är:4 plast vattnet flaskorsilvertejphacka sågdremal verktygSteg 2: skär upp på flaskor använda den hacka såg avskurna toppar i vattnet flaskan. s...

DIY Arduino fjärrkontroll och Lego RC bil!

Uppdatera (8/29/13): tacka er läsare för din entusiasm och typ kommentarer angående detta projekt! Det har varit en enorm resa sedan jag började detta projekt redan i mars, men jag är mycket glad med den resulterande produkten och spänningen som det...

DIY USB-Penmouse/Mousepen

Detta instructable är för att göra en optisk USB-mus till ett pennformat Mousepen. Eller Penmouse.Min utgångspunkt var från att se detta instructable men vill förbättra den mekaniska konstruktionen lite och lägga till vänster-höger klicka växlar till...

DIY USB-Android laddare

Denna Nokia laddare liggande i min skräppost som tråd hade knäppte från mitten men jag tänkte att laddaren fungerar.Jag öppnade upp och med hjälp av några heta kniv jag smält plast av höljet till göra en skåra för (kvinnliga USB-kontakten) och limmas...

DIY USB-Altoids Apple/Samsung laddare

Om du läst min profil beskrivning, säga jag att jag älskar att bygga USB-enheter. Jag tänker alltid på enheter ladda nästa med det apple-liknande funktion som försöker stoppa oss DIY-nalister för att bygga vår egen laddare. Du uppenbarligen vet att A...