DIY Vägghållare snowboarddetta instructable är hur man gör en snowboard rack av skrot akryl glas, så du kan hänga dem på väggen.

Om du inte känner dig bekväm kanske arbetar med värme/ficklampa och power tools detta inte det bästa alternativet för dig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY schampo flaskhållare

DIY schampo flaskhållare. Jag visade redan sequencially i första bilden. På först ta en begagnad schampo bottle.clean grundligt med vatten och skär den i hälften. Nu måste du klippa några bitar av tidningen och magazine.you kan använda klistermärken....

Lätt DIY telefon hållare nyckelring.

A DIY telefon hållare nyckelring helt anpassningsbara och super bra för titta på filmer, ta bilder eller gör vad du vill! : D(Jag hoppas att ni kunde förstå mig, min engelska är inte så bra... Ledsen för misstag)Steg 1: Main material. jag använt för...

Snowboard Vägghållare

med mängden gratis rum i vår källare stadigt minskande, tänkte jag det utrymme som vidtagits av våra snowboards kunde användas för något annat. Men vad göra med i styrelserna?Titta på några bitar av trä som jag hade liggandes (också ta utrymme), fram...

DIY stativ telefonhållare

i detta DIY kommer jag visa dig hur man gör en får stativ telefonhållare med endast ett PVC-rör!Så låt oss börja detta enkla projektSteg 1: Verktyg du behöver • PVC Pipe• Bult matchar med stativ skruv• Bågfil• Tamplate telefonens• Rasp• Super lim + v...

DIY Minion pennhållare!

Supercool minion pennhållare kan nu vara på ditt bord! Vänta, jag säga dess gjord av en plastflaska?!Följ bara lätt steg för steg i denna video och jag hoppas du njuter! :)Om du gillar denna idé, måste du prenumerera på min youtube-kanal ~ fantastisk...

DIY doftande ljushållare

Steg 1: Få några vatten pärlorSteg 2: Häll pärlor i en ljushållareSteg 3: Lägga till några färgglada dyeSteg 4: Blanda färgen runt för att sprida färgSteg 5: Nu lägga till en fregrence som vanilj men inte för mycketSteg 6: Blanda det runt tills det s...

DIY communicationbook hållare

Rosa hade sin första stroke i 2010, orsakar hennes rätt kroppsdel paralyseras. Förra året, hon hade en andra stroke och var tvungen att bo på ett sjukhus. Denna gång hon har svår motorisk afasi, som betyder hon förstår vad folk säger men hon kan inte...

DIY AA-batterihållare

Behöver en batterihållare i en knipa? Gör din egen med några bitar från din skräp låda.Steg 1: Samla materialSjälvhäftande lim torgSladdarMatchboxSmå skrot av koppar plåtenSteg 2: Remsa ledningar i båda ändar ca 1/4 "Sticka två små hål i slutet av kr...

DIY kartong telefonhållare

Detta är en billig kartong innehavare som kan placeras på instrumentbrädan i bilen med lite lim eller kardborrband eller ett nattduksbord för ditt rum eller ens en collage sovsal. Det kan göras av en tom pizza box, rörelse rutan eller någon kartong b...

Upcycle-Diy mobiltelefon hållare.

För detta projekt istället för att kasta bort ett par gamla jeans jag skär ut bakfickan och gjorde den till en mobiltelefon hållare för när ladda telefonen. Med tre r's:Minska-att göra större eller mindre belopp. Till exempel, slösa mindre vatten än...

DIY penna hållare för Silhouette skärmaskin

Jag undersökte min senaste besatthet-siluett skärande maskin - när jag såg att de gjorde pennor för det. Jag tittade på bladhållaren och insåg att det var en grundläggande klämma kan hantera praktiskt taget alla runda objekt i rätt storlek. Jag bestä...

DIY Återvunnet flaskhållare växten

Detta DIY är så enkel och söt. Alla kan göra detta så varför inte ge det ett försök! Om du vill ha en video tutorial har jag en på min Youtube-kanal.Den kreativa Square - https://www.youtube.com/channel/UC2Xzt3oMeWGoqPk1X...Steg 1: Samla dina leveran...

DIY cykel mobilhållare

Någonsin velat bygga din egen cykel smartphone innehavaren? Här är något du kan prova och det kommer inte kosta för mycket!Steg 1: Vad behöver du?Skaffa en billig mobiltelefon hållare för bilar. Det slag som du helt enkelt placera på din dash med dub...

DIY Smart telefonhållare

skapa en enkel mobiltelefonhållare i mindre än 30 minuter!Besök http://retardokiddo.blogspot.com/ för fler projekt!Steg 1: Mät och kapa material Markera ut telefonen dimensioner på en bit eller skum styrelse eller någon kraftig kartongSteg 2: Lägg ti...

DIY Ring hållare

Steg 1: leveranser 1) kabob spett 2) markörer och/eller färger 3) duct tape 4) saxar jag tycker det är bättre att använda färgerSteg 2: målning Måla pinnen. OCH FÖRUNDRAS. Duck tape den spetsiga änden av pinnen så ingen blir petadeSteg 3: sticka Påla...

DIY Lego nyckelhållare

mina söner och jag har gjort en lego nyckelring för min gubbe för fäder dag.Jag har sett liknande tutorials på nätet men alla har krävt att du måste borra genom en lego bit. Jag bara inte kunde förmå mig att göra det (!) men tack och lov hittade jag...

En enkel Vägghållare för elverktyg med metall från backyard

Jag behövde ordna några av min elverktyg som där sprids runt gör det en stor hassle när jag försöka till göra någon proyect. Jag ville inte spendera en krona, utom consumibles som elektroder för båge svetsare, så alla material där recicled från byggm...

DIY papper handdukshållare--titta rack

det är bara ett papper handduk rack som hängde obemärkt i årtionden under ett köksskåp. Jag behövde någonstans att lagra mina klockor så i stället för pitching det, här det, hänger i min garderob över banden och under hattar.Det enda arbetet var spra...

Eleganta flytande hatt Vägghållare

alla älskar en bra hatt. Bra iallafall, alla kan uppskatta en bra hatt. Personligen, jag älskar fedoras. Jag har alltid velat en av den klassiska trä ständiga hat stativ. Men bristen på shopping expertis (och pengar) hindrar mig.Så kom jag upp med de...