DIY VANSINNIGA elektriska Longboard (Obs: testning pågår)SPECIFIKATIONER:

45 + mph toppfart

35 km/h marschfart

7.5 HP (6400 watt)

18 mil intervall

Regenerativ bromsning

INLEDNING:

Glöm vad du tyckte om elektriska långa brädor. Detta är inte några 15 mph leksak cruiser. Detta är ett dubbla hjul enhet monster, och dess två motorer kombinera för att göra 7,5 HP av borstlösa råstyrka. Detta är den superbil av små elbilar som ger en spännande upplevelse genom att replikera känslan av lång-boarding och snowboard med sport-bil som framdrivning. Vem har sagt att du inte kan dela upp hills? Denna extremt unik kombination ger ett otroligt nya sätt att resa att någon thrill seeker skulle njuta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

DIY elektriska Longboard för $300

En elektrisk longboard är ett bra sätt att komma runt! Det är också lätt att göra, lätt, och det kan laddas relativt snabbt (med rätt laddare).Denna longboard kan få upp till 32km/h med motorn innan det blir vinglig och farliga. Accelerationen är ock...

Svetsa gratis elektriska Longboard

Den här gången, vill jag visa dig hur man gör en svets gratis elektriska longboard.Mitt uppdrag var att bygga en mycket professionell elektriska longboard till ett pris av 350-400€. Det är mycket bekväma att rida, eftersom det har 97mm hjul. Så små s...

Elektriska Longboard bygga & smart CIM Motor drivlinan

detta Instructable dokument att förbättra en Proline 600 ändras elektriska Longboard. Den tjänar också som en användbar resurs för alla som försöker bygga sina egna elektriska skateboard/longboard. Den tjänar också som underlag för en mini bygga: en...

Hur man bygger en elektriska Longboard med telefonen kontroll

Elektriska longboards är awsome!TESTET BILDER I VIDEON OVANHUR MAN BYGGER EN ELEKTRISKA LONGBOARD STYRS FRÅN EN TELEFON MED BLUETOOTHUppdatering #1: Grip tape installerat, några tweaks till hastighet controller har menade jag har fått mer fart ur sty...

Elektriska Longboard Mark II (pågående)

Efter att ha fått något förtroende från en fungerande första prototyp (se Mark jag) jag gör några stora uppgraderingar. Inspirerad av erganomic design, men avskräcks av priset på Boosted styrelser, har jag beslutat att utforska den fulla potentialen...

Elektriska Longboard markerar jag

Så jag bor i silicon valley, men jag gick till college i Illinois och bara efter en termin hemifrån jag kommer tillbaka till halva min stad rida runt på ökat Longboards. Min vän hyr man ut och låter mig prova. Så jag gå till butiken för lokala skate...

3D tryckta elektriska Longboard V2

Detta är min andra version av min 3d tryckta elektriska lång bräda. Du hittar den första versionen här.Jag såg dessa videor på internet med människor ridning elektriska skateboard och går riktigt fort. De praktiska tillämpningarna av dessa styrelser...

DIY kiteboard/wakeskate/longboard

DIYkiteboard/wakeskate/longboardDenna isnstructable kommer att innehålla information om hur man bygger en kiteboard, samma byggnadsmetoden kan också användas för att göra flera andra styrelser (wakeboard, skateboard, wakeskate etc.).Material som behö...

DIY - 120v elektrisk kopplingsdosa

för denna artikel, jag kommer att förklara vad jag gjorde för att reparera min väns workbench elektrisk strömbrytare.En vän till mig ringde och sa att han vill ha för mig att ta en titt på hans makt verktyg setup i garaget. Han var orolig att switche...

DIY kort elektriska dörrlås

Ibland lagras mycket värdesaker, eller helt enkelt våra favorit saker i din privata rum. och det fanns endast familjemedlemmar eller främlingar som bry sig om den. Oroa dig inte, eftersom du kan göra din elektriska dörrlås för ditt rum. Utan att behö...

DIY VANSINNIGA FREAKSHAKES - jordnöt smör choklad Milkshake

Freakshakes är milkshake gone WILD! Dessa Freakshakes har blivit så populär i staterna människor är villiga att rada upp för 2-3 timmar bara att prova dem. Gör din egen freakshake och undvika alla hassel ;)Kolla in full tutorial här :)https://www.you...

Hur man gör bordsfläkt från plast läsk flaska DIY enkel elektrisk fläkt

Med Tom coca cola eller sprite eller någon soda plastflaskor vi kan göra fans, dess enkla och lätta och tar kortare tid att bygga, vi kräver 6 eller 9 V DC leksak motor och makt källa du kan använda batteriet eller du kan använda den gamla mobiltelef...

Gör din egen elektrisk motoriserad Longboard

I detta projekt kommer jag visa dig hur man bygger en elektrisk motoriserad longboard från grunden. Den kan nå hastigheter upp till 34km/h och resa upp till 20km med en enda laddning. Beräknade kostnader är cirka 300$ vilket gör det ett bra alternati...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

DIY littleBits

Låt oss göra DIY littleBits! För ursprungliga kretsar, besök littleBits.cc*Lagts sedan första publiceringen: ljus trigger * Jag ändra de ursprungliga kretsar baserat på delar tillgänglighet och mina egna önskemål och förmåga. Jag volontär för frisk l...

DIY Electric-Skateboard

Detta är min första gången att göra en elektrisk skateboard. Jag skulle vilja ge krediter och tack till comsa42 på hans DIY elektriska longboard. Mycket informativ instructable. Som ni ser, använde jag en penny styrelse och ett kit i stället för att...

DIY batteripack för FPV (återvinning 18650 celler från en bärbar dator)

Gamla laptop celler kan hålla en laddning långt efter din laptop går kaputt. Här är hur du återvinner dessa celler för att göra en general-purpose batteri!Detta batteri är bra för saker som RC flygplan, quadcopters, FPV och mer (om dina celler har de...

DIY relä modul

Hej killar hur mår du?Jag hoppas du är bra!Du är ute efter att göra ett relä ombord själv, då din på rätt plats.Idag kommer jag visa dig hur man gör en Diy relä modulsom kan vara används för något annat ändamål. Även du kan få ihop det med din Arduin...