DIY vårta avlägsnandevill bli av med en vårta, men inte vill använda hårda salicylsyra eller betala för ett dyrt vårta-frysning kit? Detta instructable visar dig hur frysa bort din egen vårtor för 1/3 priset.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Vårta avlägsnande - mindre giftiga metoden

Hej Karl vårtliknande folk.Detta är en re arbetar min ursprungliga vårta avlägsnande, att även om det var ganska snabbt, det var också ganska otäck - i mitt försvar jag hade försökt varje vårta botemedel jag kunde hitta och några från läkaren.Detta ä...

Elektroniska vårta avlägsnande - inget blod! Lite smärta.

jag hade problem med vårta avlägsnande genom åren. Resultaten har varit allt annat än spektakulär. Jag har provat de flesta normala metoder, Burning vänder ut ångorna är inte bra för dig. Jag har fortfarande ett ärr på min hand från en läkare bort vå...

Vårta avlägsnande - 25minutes

Hej alla.I många år nu har jag haft en pesky par vårtor som skulle komma upp på ett par av mina fingrar - vägrade den sista som syns bara att gå--"Ha!!! du önskar suka! ".Jag har försökt allt, från krämer och frysning att gå till docs för det sk...

Mac Guyver vårta avlägsnande

detta är för macguyver tävling.material:SaltEn isbitOch en marionett apparentley (instructons för tävlingen verkade vill ha dockor när jag gjorde detta, det måste ha varit ett stavfel, men jag sprang med den)Steg 1: Prep Ta din halvledar H2O och täck...

Elektrolys rost avlägsnande - motorcykel bränsletank

så har du just hittat ett lager av elaka rost på insidan av din bränsletank? Vi kan väl kunna hjälpa!Elektrolys rost avlägsnande är lätt men tar lite tid.du behöver;-en 12v batteriladdare-soda kristaller-band av stål-vattenSteg 1: förbereda tanken De...

Elektrolytisk rost avlägsnande aka Magic

detta är ett relativt enkelt, säkert och billigt sätt att ta bort lätta eller tunga rost från järn objekt. Jag använde denna process för att återställa en gammal trä plan som jag köpte för $1 (det såg helt un-användbar på grund av rost). I stället fö...

Elektrolys rost avlägsnande - DIY handledning

Hej!För att prestera en elektrolytisk behandling av dina gamla/nya rost verktyg eller andra metallföremål behöver vissa grundläggande objekt som de flesta människor har liggandes hemma.1 icke-ledande container (jag använde en glasburk)12V strömförsör...

DIY hjärta Sensor med Auto justerade tröskel och hjärtformade LED hjärtslag indikator

Jag är en medicinsk teknik (BME) doktorand vid Purdue University. Som en BME tycker jag verkligen att göra snabbt och enkelt projekt som lyfter fram någon form av fysiologiska kvantitet. Puls är sådan verksamhet. Det finns många projekt som behandlar...

DIY: Hjärta gunst Box

Video tutorial om hur du skapar en söt och super lätt söt hjärta låda....

DIY hjärta låda!

För alla hjärtans dag eller mors dag är hjärtformade rutan en perfekt hemgjord present. Det är enkelt och billigt att bygga och ser vackra när du är klar!VerktygInkscape / svg-läsarenInkscape filerUtility kniv / rakbladSaxLinjal (13'' minsta)PenLaser...

DIY hjärta rosor present | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är en så rolig och härlig present att göra för mindre gåvor att ge på alla hjärtans dag, årsdagar, Bröllopspresenter eller något annat tillfälle kanske du tror att detta kommer att vara bra för! Bara vara kreativ i att välja presenter so...

Mitt DIY hjärta på din ärm Pin

Här är hur du skapar ditt quirktastically bokstavlig hjärta på ärmen PIN-koden (med min oh-så-konstnärliga gratis mall).Steg 1:ta några hjärtat färgade tyg skrot (jag använde resterna av en fleece scarf), en broderi nål & tråd i ven-y blått + lite o-...

Gratis lådor - gratis avlägsnande

Problem 1.Jag arbetar för ett litet grossist företag där vi packar och levererar lådor med varor över hela Australien varje dag. Varje dag använder vi ca 40-50 kartong kartonger. Vårt problem var bekostnad och avfall för inköp av ny kartong kartonger...

Elektrolytisk rost avlägsnande från en motorcykel gastank

Följande är den process som jag använde för att ta bort rost från insidan av en motorcykel gastank.All information häri kan vara (och var) på internets. Detta var min första razzia i elektrolys och kompletterade jag min nyligen hämtade kunskap med fö...

Elektrolys rost avlägsnande - delar

detta är ett snabbt och enkelt sätt att ta bort rost från metall delar.du behöver;-12v batteriladdare-plasthink-soda kristaller-bit koppartråd-bit av stål (bar, rod eller gamla verktyg, etc)-vattenVARNING av elektrolys producerar väte, så ingen rökni...

Rost avlägsnande

Jag hade sett människor online med vinäger och citronsyra för att ta bort rost och var intresserad av att ta reda på hur bra det fungerade. Jag fann det vara enkel, ren och perfekt för att ta bort rost....

Enklaste luft strypningen avlägsnande från nerf dart styrelse pistol

jag kommer att ta ut luften restrictors från nerf dart styrelse gun (ledsen jag doen't vet sitt namn)!! SOM EN BONUS KOMMER JAG OCKSÅ ATT VISA DIG HUR MAN GÖR EN FLIP CLIP ELLER KÄND SOM ETT KNÄPPA KLIPP!Steg 1:Första im går att göra luften strypning...

Paintless buckla avlägsnande med värmepistol och damm från

Är det möjligt att ta ut en bil kropp buckla med en värmepistol & damma av? Ja och nej. Det är beroende på svårighetsgraden av buckla, hur dess formad och platsen för buckla. Men ändå möjligt att ta bort det helt eller åtminstone ta flesta ut. Om du...

Hur man hittar bästa Brisbane asbest avlägsnande företaget

Termen asbest används för sex typer av mineraler hittade under jorden från där de bryts för sorter av ansökningar inom kommersiella, industriella och inhemska sektorer. Som innehåller underbara resistenta kapacitet mot, värme, eld och el, asbest ocks...