DIY vikta papper smyckenDessa smycken består av kort papper. Jag kombinerade två olika mönstrade kort lager blad för att skapa kontrast look. Det är lätt att göra och billigt också...

Det skulle vara en snygg present till mamma, syskon och tjejkompis. Jag gjorde detta för min syster. Hon gillar lätta smycken. Hoppas hon kommer att älska detta...

Happy Holidays :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Papper smycken (papper pärla smycken) DIY

Vad tycker du behöver göra först:1. A4-papper.2. sax.3. lim4. skala5. akvareller och spik färg6. Art pensel.7. tandpetare.8. plast sträng (string används för fiske eller tråd)9. penna.Steg 1: Steg 1 till awesome smycken Först Rita trianglar på papper...

Bordslampa med färgat och vikta papper nyanser

Detta instructable handlar om hur man gör en bordsskiva lampa med en enda glödlampa och med lampskärm gjord av färg- och vikta papper.Jag letade efter julklapp idéer, unik, personlig, inte pengar men handgjorda förädlingsvärde.Jag skapade flera, med...

Hur man gör personliga namn plattor med Quilling pappersremsor | DIY Quilled papper brev | Hem Decor

Hur man gör personliga namn plattor med Quilling pappersremsor | DIY Quilled papper brev | HeminredningI denna tutorial får du lära dig att göra personliga namn plåtar med quilling tekniker i bara några steg. Låt oss komma igång.I denna tutorial får...

DIY Quilled papper halsband

denna coola DIY Quilled papper halsband är ett bra tillbehör för någon dag.So... Låt oss börja göra det!Steg 1: leveranser Saker du behöver:-Färgat papper-Lim Stick-Sax-Halsband kedja-Papper Mod Podge-En gammal penselSteg 2: Styckning och rullande pa...

DIY konstruktion papper Solar utskrifter

På en camping resa med våra nya Cub Scout troop och deras familjer var ett av de projekt som gjordes när vi var där att träffa elektiv 12a, att göra sol utskrifter som en del av naturen hantverk elektiv som vi försökte uppfylla på denna camping resa....

DIY 3D papper stjärnor

Dessa DIY 3D papper stjärnor är fantastisk och kommer verkligen fånga ögat. Perfekt för att dekorera din julgran eller som en del av en tabell display, dessa små söta stjärnor lysa upp din inredning denna festliga säsong!Mallen har skapats av Kate Li...

Quilled papper smycken

Så i ett försök för mors dag presenter försökte jag göra ett sortiment av papper smycken för mamma (jag vet, jag vet, ganska billigt, men hon fortfarande säger att hon älskar det när jag gör hennes saker). När olika saker, försökte jag quilling pappe...

DIY brudtärna smycken-pretty Handgjorda örhängen som en gåva från bruden

denna DIY brudtärna smycken tutorial är en bra idé för en bride-to-be. Om du vet något, berätta för henne om denna praktiska idé för att förbereda Handgjorda örhängen av sig själv som en gåva till hennes tärnor!Vårt DIY brudtärna smycken projekt är m...

DIY hår smycken smycken-känsliga pärla bow hår

i inlägget vi visar dig hur du skapar en pärla bow hair ornament som ditt nya hår utsmyckningar. Dessutom kan göras till ett Hårspänne, ett klipp eller limmade till en tom pannband. Du måste älska diy hår smycken.Lägga mer gnistrar till din hela utse...

DIY återvunnet papper korgar

Vill du göra något användbart, kreativ och eco-vänlig? Tja, kan du alltid använda gamla tidningar, tidskrifter, kalendrar, bruna papperspåsar och så vidare för att göra ett antal unika och awesome craft-projekt.Återvinning av gamla tidningar, tidskri...

DIY tryckt papper gåva påsar för tvål

Som en tvål maker söker jag alltid söt idéer för förpackning min tvål och andra personliga produkter. Jag älskade idén med en söt vikta papperspåse jag kunde skriva ut och göra mig själv, så jag bestämde mig att prova det och har fastnat sedan dess!...

Återvunnet papper smycken

Gör vackra smycken med din gamla tidningar! Rädda planeten och ser fantastiskt på samma gång!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Lär dig att göra 3 olika stilar.Steg 2: Du behöverTidskrifterDecoArt Triple tjock blank glasyrAmericana akrylfärgerKe...

Billiga DIY Rock Star smycken

inte dessa ser fantastiska? Jag fullständigt älskar dessa rock aka biker smycken... Det jazzes upp nästan alla kläder!Och det är så lätt och billigt! billigt att vara summan av kardemumman! :-)Vad är mer??? Du skulle vara återvinning... alla dessa vä...

DIY hängande smycken Organizer

Medan de bodde i min studio lägenhet i NYC, hade jag en massa lagringsutrymme och jag hade att få kreativ för att lagra och hålla mina smycken organiserade. Jag ville ha en lösning som skulle ge mig lätt tillgång till mina smycken, hålla det vår i si...

DIY Fancy papper vinter snöflinga

MaterialPapper, helst tunna så det är lättare att klippa när vikas in i lagerSax, kanske en stor par och ett fint tippade parPencil (valfritt)Snöflinga mallSteg 1: Steg 1: Börjar med en bit av kvadratiska papperVik den på mitten, diagonaltSteg 2: Ste...

DIY Swirly papper blommor

Jag hittade instructables mer än ett år sedan medan jag letade papper blomma tutorials och jag blev förvånad att ta reda på alla dessa fantastiska blomma tutorials i denna webbplats.Efter en lång tid har jag äntligen beslutat att lägga ett papper blo...

Vikta papper paket

här är ett enkelt vikta pappers paket som har en mängd användningsområden i en mängd olika inställningar. När du vet den fällbara tekniken (origami-stil), kan papper paketen göras på bara några minuter.Steg 1: Designöverväganden Papper paketen kan gö...

Staplade papper smycken

att smycken kan innebära låg tech och billiga material. Detta instructable visar dig hur man gör smycken använder den enklaste av material: konstruktion papper, lim, sandpapper och tid.Jag har gjort detta projekt med elementära studenter så unga som...

DIY anpassat papper ram

I den här videon kommer jag visa dig hur man gör dessa vackra ramar för dina bilder!Du kan anpassa dem som du vill!Hoppas du kommer att gilla det!Steg 1: DIY handledning anpassat papper ramHej alla!Idag vill jag dela med mig av en annan tutorial jag...