DIY Word Clock - i sju stegHej Internets!

Efter att ha sett min vän med en av dessa som en sexig handled titta tänkte jag det nästa bästa var att göra en skrivbord och väggen version. Efter flera versioner och uppgraderingar jag är stolt över att nu dela detta: WORD CLOCK - gör det själv Guide.

Varför använda denna guide?

  • Delar tillgänglighet - jag har optimerat så många delar kan vara källor lokalt
  • Flera färger - passar din inredning eller varierande humör på en knapptryckning ;-)
  • Lätthet att - klockan brukade ta lång tid att göra, jag har förenklat elektroniken och gjorde allt modulära att hjälpa dig.

Vad du får i slutet?

  • En sexig ordet klocka som är unik och kommer att matcha din inredning
  • Fler vänner när du delar din egen bygga

Kan börja med att... SAMLA ALLT! >>

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIGITAL WORD CLOCK från A billiga PHOTO FRAME

jag har tagit 2 bra idéer och sätta dem tillsammans.Jag ville ha en super cool "ordet klocka" som kan ses här:Men jag har inte de redily tillgängliga resurserna.Men jag har en billig fotoram och lite tid. Så jag använde denna idé:http://www.cibo...

IKEA Ribba Word Clock

Min första ordet klocka var "igång" ungefär 5 år sedan. Den var baserad på de traditionella enskilda LED-klockorna med mer lödfogar och ledningar än jag hade tid, eller tålamod för. Det togs upp och bits gjort då och då för att lägga undan samla...

Javelin's Word Clock

Min arbetsplats, spjutkastning, letar alltid efter sätt att göra våra produkter och tjänster personlig. Nyligen, ett tillfälle yppade sig där jag ombads att konstruera en klocka ord för en klient. Jag hittade ett antal bra guider som glatt ordet kloc...

The Word Clock - Arduino version

**************************************************************************Stora uppdateringar - en mycket bättre inhägnad för denna klocka har utformats - kolla in**************************************************************************Förra månaden...

Personlig Word Clock

Bygga en unik personlig gåva som är cool och speglar karaktären av mottagaren.Vad är annorlunda med denna Word Clock är att det är liten nog att sitta på sängkanten skrivbord, visar mottagare namn och har personliga meddelanden som visas vid olika ti...

Neopixel tusenåriga Word Clock klänning

Ordet klocka. Klänning. OK, det kan verkligen inte säga tid... Det är bara ett uttalande.Det är bakgrundsbelyst med Adafruit neopixels och drivs med en Adafruit Flora vilket gör det en annan konstnärliga wearable.Klänning och klänningenbilda är Caitl...

DIY Solar Powered varmvattenberedare: 3 steg

I denna första Ecowanderer DIY instructable lär du, steg för steg, hur man gör en enkel solfångare från enkelt husgeråd.Var noga med att kontrollera Ecowanderer för de senaste nyheterna om miljöteknik, energi, renovera och allmänna vetenskapliga geno...

DIY over-the-dörr stege innehavaren

Jag har en liten 4 ft trappstege som är bara den perfekta storleken att göra mina projekt runt lägenheten - det är ganska lätt vilket är bra men det är lite klumpig att lagra. Så för att minimera garderoben utrymme den tar upp när jag inte använder d...

Rainbow Word Clock

äntligen har jag lyckats avsluta Rainbow Word klockan!Återigen, var den här inspirerad av Doug och hans skapelserJag har en fixering med RGB lysdioder för tillfället och jag ville göra något lite annorlunda.Så, medan det är fortfarande här (innan min...

Sju steg krydda Rack projektet

många människor inklusive mig vill förbättra sina hem. Om du vill genomföra projektet är komplicerat och du saknar den kompetens och utrustning det lättaste du kan göra är samtalet en professionell serviceföretag och få det överstökat. Om ditt företa...

A Word Clock

**************************************************************************Stora uppdateringar - A mycket bättre kapsling för denna klocka har utformats, och en bättre kontroller använder en AtMega styrenhet nu finns. Kontrollera**********************...

Elegant word clock

inspirerad av drj113's great instructable på att göra en ordet klocka, jag ville göra min egen. Efter att ha sett (extremt dyra) kommersiella "qlocktwo" ordet klockan, jag bestämde mig att låna dess släta glänsande svart design medan grunda inäl...

Lätt DIY Word Art Canvas med Cricut

jag vet inte om dig men jag älskar alla nya "WordArt" dukar som poppar upp överallt.Vad jag inte gillar är priserna, jag hittade en med en söt "mormors hus" säger att jag älskat för $35! USCH! Jag visste att jag kunde göra det mycket,...

Sju steg för att köpa din rosenblad

Hur man kan njuta en full bröllop om kronbladSteg 1: Steg 1: om att använda kronblad.Okej, så du vet du använder rosenbladpå ditt bröllop, rätt? Har du listat ut var? Några viktiga saker att bestämma med detta steg är där du planerar att använda dem...

Lätt DIY Polymer lera regnbågen steg hänge | Hantverk för att ge

Hej du!Detta är sådant roligt, ljust och lätt liten polymerlera projekt att göra. Och också ett bra sätt att använda upp en del av vänster sida över lera! Gör en regnbåge Rose halsband eller örhängen, vara kreativ! Ha kul med det!Kom ihåg att vara li...

My Arduino WordClock

The initial project, and certainly the one to which many were inspired is that of Doug Jackson.Även inspirerad avhttp://www.highonsolder.com/blog/2011/1/8/Arduino-Word-Clock.htmlSteg 1: Material Listan över material för styrelsen beror på hur du plan...

DIY Arduino Word-klocka projekt

Detta instructable är på byggandet av min Arduino Word-klocka. Detta instructable ger tillsammans ett par min tidigare delprojekt som har publicerats på instructables som jag har kommit till avslutningen av Word-klockan.Så, vad är en Word-klocka? Det...

DIY-komma igång med DRÖNARE (med REMOTE KALIBRERINGSMÖNSTRET)

Vad är de och vem som använder dem? Vissa kallar dem drönare, vissa gäller etiketten "quadcopters", även om de kan ha någon antal rotorer eller ens vara plan – även kallat dem "obemannade aerial system" (UAS). Jag föredrar att kalla de...

Tips till bra/snabb DIY PCB Etsning kommer du att älska

BakgrundDet finns många bra instruktions inlägg om olika metoder för etsning PCB brädor. Mest bara beskriva processen, ge ett par tips men är inte mycket robust och du kan sluta som mig; underwhelmed med dina resultat undrar varför du slösat 4 timmar...