DIY Xbox 360 controller mottagaren med en LinkItI detta Instructable, kommer att jag berätta hur man gör en Xbox 360 controller-mottagare att ansluta din Xbox 360-handkontrollen till din dator för att spela spel.

För att göra detta, behöver du följande:

  1. Xbox 360 phat ROL styrelse
  2. LinkIt en och dess kabel för att ansluta den till din PC
  3. Två 1N4001 dioder
  4. En ledig USB-kabel

Jag var trött på att spela dator spel med ett tangentbord, och så gjorde en mottagare med en ROL ombord, genom följande Timinator01 är instructable "Diy Xbox trådlös handkontroll adapter för Pc". Jag gjorde det som beskrivs, men tyvärr kunde inte få den synkar del att arbeta med UNO. Så jag kunde spela men inte synka min styrenhet med en PC. För att jag var tvungen att koppla in modulen i en annan Xbox 360 moderkort och synka den, som var mycket ineffektiv. Men då jag försökte precis använda LinkIt en och överraskande, den arbetat lik en förtrolla, med en liten förändring av koden.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Xbox 360 controller mod med PS3 stick kuddar och flyttade knappar

Detta är en kraftigt modifierad xbox 360 controller som jag kan använda på min Xbox, dator eller PS3 (med KRONOS).Knappar:1. ytterligare knappar har lagts till på baksidan av registeransvarige genom att skrapa kuddar på ytbehandlar av växlarna ögonbl...

DIY Xbox 360 batterilådan EASY (nr Net krävs)

Hej människor!Stephen Podgórski här med hans första Instructable, hur man gör en Xbox 360 batterilådan. Detta är den enklaste metoden ute för att göra en Xbox 360 batteri fall eftersom detta en inte kräver en kartong netto som andra gör.Steg 1: Skaff...

Smutsiga klibbiga xbox 360 controller fix

hur man rengör xbox 360 controllerSteg 1: Verktyg du behöver Lite stjärna, en liten borste och vissa rengöringsmedelSteg 2: Ta bort skruvarna / med stjärna bit Ta bort alla skruvar får den gömd en under dekalenSteg 3: Dra isär controller Steg 4: Ta b...

En bättre XBOX 360 CONTROLLER (lätt - MEDIUM svårighet)

jag kommer att visa dig hur du ändrar din xbox controller för att hjälpa dig att WIN!Varning: detta inlägg är för sant pro gamers.Uppgraderingar:rundade tumme sticks för bättre känsla och greppbula stoppar för mindre utlösaråtgärdTexturerad kropp för...

Hur till ändra skalet för din Xbox 360 Controller

vill ha något mer spännande sedan din gamla trista matt svart eller vit?Spruckna eller skadade din gamla frontplatta?Sedan är dessa instruktioner för dig!I dessa anvisningar får du lära dig att byta ut skalet på en Xbox 360 trådlös handkontroll.Varni...

Hur man målar xbox 360 controller

Hej detta är min första Instructable så gå lätt med kommentarer. : P bra i detta Instructable jag visar dig hur man målar din xbox 360 controller! (ja jag vet att det finns en hel del Instructables på detta). Jag är och inte en pro målare/modder men...

Mod Xbox 360 Controller använder Arduino (MW3)

jag ville köpa en modded controller chip för två skäl de bara göra en sak och blir två de ut av datum snabbt vilket gör dem värdelösa för nya spel. Så jag plockade bara upp arduino verkade perfekt, är det programmerbara mening att om det finns en upp...

Magnetventil trycker snabbt på XBox 360 Controller knapp

vi har en massa oanvända BadAss tokens i Borderlands 2. För att tillbringa varje token, vi måste trycka på "A"-knappen två gånger - en gång välja token och igen att allokera token till en viss buff. SPAMming "A"-knappen i flera timmar...

Hur DJ med fri programvara och en kabelansluten Xbox 360 controller

detta oförstörbara visar dig hur du DJ med maximal liveuppträdande poäng och utgifterna mycket lite eller inga pengar på utrustning.Detta kan göras med någon USB Gamepad men jag valde en Xbox 360-handkontrollen eftersom det är vad jag har.Steg 1: mju...

Spela Minecraft på mac med xbox 360 controller

HEY GUYS!Jag har spelat Minecraft på xbox 360 och på datorn. För att vara ärlig den dator versionen är mycket bättre men den xbox upplagan är sättet lättare att spela Xbox 360-versionen.Så är här lösningen.Titta på min andra Instructable kallas, hur...

$3 DIY Xbox 360 Kinect TV montera

jag köpte en Kinect förra veckan som min julklapp, installationen är okomplicerad, totala installationstiden är under 10 minut, men det inte kommer med någon monteringsenheten. Det är ok, jag satte den framför min TV, precis nedanför skärmen.Dåligt k...

En DIY Xbox 360 Trashtalk

alltid ville ha en av dessa controller addons som ger dig möjlighet att skicka ljud tuggor via xbox live? Och sedan inte vill punga ut pengar? Väl i denna insuructable kommer jag visa dig hur man gör du egna med billiga MP3-spelareSteg 1: Få dina del...

Luftkonditionering Xbox 360 Controller V. 1

Hej,Mitt namn är Jimi och jag gillar att göra saker med mina händer, mina hobbies inkluderar små och stora motoriska mekanikerna, programvara och maskinvara av datorer, trä arbete, metall arbete och jag plaska i plast arbete.Denna idé kom till mig, e...

Färg upp din Xbox 360 controller!

i detta instructible jag kommer att lära dig hur man färg du xbox 360-handkontrollen med sharpies (som vad jag använt) eller sprayfärg. Dess ganska enkelt egentligen.Varning- i denna instrucitble kommer du behöver för att ta isär din xbox 360-handkon...

Anpassa Xbox 360 Controller Guide knappen

Det finns ett stort antal instructables för målning Xbox 360 och tillbehör, men inga som fokuserar på finare anpassning av handkontrollens Guide-knapp. Om du kommer för en verkligt anpassat utseende, är på guide-knappen en komponent som ofta förbises...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Snabb DIY XBOX 360 batteripack

om du äger en XBOX 360 med trådlösa handkontroller, kanske du vet den skrämmande upplevelsen av att förlora ditt batteri ryggar. Särskilt rätten när en stor match kommer ut och alla dina vänner vill spela. Väl detta instructable berättar du hur man g...

Använda din XBOX 360 controller på datorn

Om din för lat för att få upp till använda musen eller inte vill spela ett spel hukade över din dator. XBOX controler bör kan du luta dig tillbaka och njuta. Detta instructable kommer att lära dig hur man programmerar snabbtangenter för alla spel du...

Streaming Xbox 360 att rycka med en äldre VGA/DVI PC Monitor med separat ljud (Monitor utan högtalare)

Jag ville kunna stream spel till rycka TV från min Xbox 360 från komforten i mitt eget sovrum snarare än vardagsrummet. Eftersom jag inte har en TV i mitt sovrum jag var tvungen att ansluta Xbox till min datorskärm. Datorskärm som jag har har inte in...