Doctor Who Cyberman uppgradera området Halloween dekorenDetta är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till några Doctor Who tema inredning till din Halloween display.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DOCTOR WHO CYBERMAN kostym

Detta är den kostym jag gjorde till Halloween 2011. Designen bygger främst på utformningen av Cybermen från 1967 seriella titeln "The Moonbase". Av olika skäl - några praktiska, några personliga - jag försökte inte skapa en exakt kopia av dräkte...

Hur att snida tystnaden på en pumpa (Doctor Who tutorial)

i detta instructable, jag ska visa dig hur du rista en pumpa med ansiktet av tystnaden.The Silence är en främmande ras från Doctor Who.Vad gör dem riktigt intressant är att du helt enkelt glömmer att se dem så fort du ser ifrån dem. Detta tillåter de...

Vars klocka?? Doctor Who klocka!

Äventyr i tid och rum!Nu finns i min Etsy Shop!Jag gillar att göra klockor. Jag är fascinerad av tid och tidsresor. Möjligen på grund av detta gillar jag också Doctor Who (längsta Science Fiction TV-serien någonsin!).De senaste säsongerna har en ny t...

"Doctor Who" Sonic skruvmejsel (9/10 läkare)

när en vän gav mig idén att gå som den tionde läkare för Halloween, jag var helt såld på den, trots att jag hade bara fyra dagar kvar till den stora festen att dra ihop. Kostym sig sannolikt garanterar inte en Instructable som det var mestadels spars...

Doctor Who födelsedagskort

Detta extraordinära "Doctor Who" kort liknar 11 läkaren (spelad av Matt Smith). Detta kort har den distinkta fluga som han vanligtvis bär och Sonic skruvmejseln sticker upp ur fickan. Dessutom använder detta kort kardborrband för att hålla stäng...

Enkla Doctor Who kostym: "Jag har sett stumfilmer"

Doctor Who är, naturligtvis, en av de mest fantastiska program, stansning upp fem decennier på skärmen så långt.Tyvärr en hel del riktigt skrämmande kostymer är stora, stora dyra projekt. Daleks och Cybermen är väldigt cool, men massor av folk saknar...

Göra en Sonic skruvmejsel för de Premiär av Doctor Who

är det Happy Hour ännu?Om du älskar vodka drinkar och läkaren, prova detta nerdy recept för en "Sonic skruvmejsel". Vodka, apelsinjuice och vissa timey wimey och du kommer vara wibbly vinglig.Tyvärr, var tvungen att göra det.Denna video är en de...

Doctor Who - enkel kyl Box Tardis

en stor blå Tardis polisen låda är en fantastisk post att dekorera en Doctor Who part, men en Tardis kan vara dyrt att göra och sedan tafatt att lagra när festen är över.Vi gjorde denna enkla Tardis från kartong kylskåp kartong och lite färg. Förhopp...

Interaktiva Doctor Who dator frågesport.

Doctor Who frågesport video för mobila enheter.Välkommen.I detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man gör egna interaktiva flera val frågesport spel som använder röstigenkänning, talsyntes, .exe bildfiler, en fred av programvara kallas EZ-Bu...

Doctor Who - gråtande Angel målning tid förflutit... Dont Blink

Så gillar jag att måla som en hobby... och titta på Doctor Who. Så för er som har sett det, närmare bestämt Steven Moffet "Blink". Här är lite av vad som gick in i en av mina målningar. Vänligen njuta av tid förfaller inspelningen och märker någ...

Halloween dekoren för Under $3.00

jag älskar Halloween och allt som har med det, men säsongen kan göra oönskade dränerar plånbok om din inte är försiktig. Dollar butiker är ett bra alternativ, men artiklarna kan ibland vara lite cookie cutter. Här är en spin på 2 dollar store poster...

K-9 från Doctor Who

Jag har velat ha min egen K-9 från Dr Who sedan jag först såg honom på TV tillbaka i 80-tal. Nu när jag kan, jag bestämde mig att bygga en som en del av min kostym för Emerald City Comicon i Seattle. Jag tog beslutet i januari och K-9 behövde göras i...

Doctor Who Christmas Tree

jag är en Whovian. Jag älskar julen. Det verkade som en lysande idé när min underbara fru nämnde att vi hade en extra julgran för visning i familjerummet och att jag borde göra en läkare som julgran. Så gjorde jag.Steg 1: Cubee Doctor Who siffror jag...

Doctor Who eller någon som fleece fodrad handled värmare

Hej det min kollega Whovians! Också, Hej till alla andra!Jag plockade upp denna Tardis tyg på Hancock tyger. Jag älskade det men visste inte riktigt vad jag ska göra med den. Så jag bestämde mig att göra något som visade min kärlek för Doctor Who men...

Master's Laser skruvmejsel från "Doctor Who"

Karl Whovians förstå att Doctor Who sonic skruvmejsel leksaker är onödigt dyra. Här är en modell av Master's laser skruvmejsel (det finns redan flera Instructables på den sonic, är det dags att göra något lite mer unikt). Denna metall prop kosta om $...

Doctor Who: Den fjärde läkarens halsduk

halsduken jag gjort är baserad på en bärs av Tom Baker som den fjärde läkare i brittiska Sci-Fi-serien Doctor Who. Denna överdimensionerad, mångfärgad halsduk är kanske den mest ikoniska hans garderob. Vanligtvis är reproduktioner av halsduken sticka...

Hur man gör Doctor Who's Sonic skruvmejsel

jag älskar att titta på DOCTOR WHO och jag märker att han alltid har detta lilla verktyg som han använder för att öppna dörrar och plocka lås och alla möjliga saker. Jag tittade upp några saker på google om det och fick reda på att det kallas en SONI...

Att göra en fru Kovarian Eyepatch från Doctor Who

jag tittade på Doctor Who, och när jag såg avsnittet med bud upp universum allt händer på samma gång, jag såg alla människor bär öga patchar. Jag tänkte för mig själv, "det skulle vara häftigt att ha. Säga, jag undrar om någon har gjort en instructab...

Doctor Who tema Galaxy universum kosmos Cake

I denna 3-del video tutorial, ska jag gå igenom grunderna i att göra en kupol tårta, buttercream frosting och de vackra fondant dekorationer som gör denna galaxy tårta tillsammans.Denna kaka är perfekt för astronom eller sci-fi utrymme nörd i ditt li...