Domino stil Polymer hängedu behöver inte köpa dominobrickor för att ha samma stil Hänget. Allt du behöver är polymerlera, domino stil grafik och din fantasi.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Dominos stil meatlovers

i detta instructable lär du dig hur vi gör meatlovers pizzor på Dominos pizza i Nya Zeeland.Steg 1: Förbered din bas gör upp vissa degen, på dominos vår pre-blandas så jag inte kan ge er receptet på degen, jag kan berätta att en 10 kg påse med blandn...

Domino manikyr (jassie j inspirerad)

Hej stötarnadenna bild nedan är JASSIE J sångaren från hennes låt dominosJag vet min manikyr inte är riktigt bra...brister1. min naglar är kort...2.Nail's tips är inte pekade... hur allt jag försökt att hålla konsten liknande. :)Detta är mitt livs an...

Själv vattning Veggie tabell

En kort historia av trädgårdsarbete i behållare:Gillar du trädgårdsarbete men gräva i smutsen är alltför smärtsam, stökigt eller tidskrävande? Container Trädgårdsskötsel är ditt svar. I många år nu, har behållare trädgårdsmästare använt krukor, baljo...

Lätt Student Pizza Video recept

Här på UniMeals försöker vi att hålla det enkelt och rakt på sak. Våra filmer är gjorda med studenter i åtanke och försök att lära dig något om du är ny till matlagning eller vet en hel. I denna video har vi täckande två pizzor på samma gång. En myck...

Återskapa ursprung

vad vi kommer att göra i dag är en allmän rekreation av mitt senaste digitala arbete, Origins. Det kommer att göras i Adobe Photoshop. Jag använder CS4, men det bör vara tillräckligt tydlig för tidigare versioner av den.Lite historia:Jag hade hela da...

Upcycled papper pärla örhängen

Idag vaknade jag upp i en fantastiskt kreativ stämning och i behov av ett intressant par örhängen. Jag kom ihåg en gammal jul tröja min mor försökte kasta bort men underskattade min hemlighet! Jag räddade pärlor från hennes tröja och papper från ett...

Good Luck Charm Polymer lera Uggla hänge

Uggla har varit ett symboliskt djur i många kulturer, infödda indianer, grekiska och egyptiska.de infödda indianerna bar Uggla fjädrar och betecknade som ett djur totem(det är vad jag läst... vill inte debattera om det)Det symboliserar intelligens, i...

Steampunk ändras trä Domino hänge

en trä domino som jag plockat på en loppmarknad användes för att skapa denna taklampa. Bifoga en borgen till din domino. Ett hjärta charm bifogas med blanka Detaljer användes på detta projekt.Välj en design för ditt hänge. Jag använde en design från...

Trä indianska stil hänge

I detta Instructable, kommer jag visa dig hur du tar en bit trä och förvandla det till en vacker (och ganska lätt att göra) Native American style stil hänge.Du behöver:En pinne eller en träbit som är ungefär en tum tjock och samma bredaEn mattkniv el...

Polymer Clay Dragon hänge

dessa är enkelt (förhoppningsvis) instruktioner om hur man gör en polymer lera dragon hänge. De är enkel men kräver viss finmotorik för att vissa delar. Att göra detta inte kräver bakning och skarpa instrument så var försiktig.Steg 1: ingredienser De...

Polymer Clay mosaik hjärta hänge

Hej! Detta Instructable visar hur man skapar en mosaik hjärtat av polymerlera som kan användas som ett hänge eller charm. För att se detta i video-form, klicka på videon ovan.Du behöver:-polymerlera-sax-nål eller tandpetare-ett öga pin-pincett (du ka...

Hur man kan konstruera och craft polymer lera cartoon-stil broscher

Hej alla!Jag älskar verkligen crafting med polymerlera, eftersom detta material är mycket mångsidig. Jag ska visa dig hur man konstruerar och hantverk en platt polymer lera brosch, att få varje motiv du vill ha. Den här gången kommer jag göra en gumb...

Tangentbord Domino hänge

detta projekt tar en stadig hand och lite tålamod, men det är billigt och kräver inga specialverktyg. Det tar ungefär en och en halv timme arbete, plus en övernattning på tork.Jag gjorde detta projekt på TechShop San Francisco.Steg 1: material You wi...

Purpleheartträd Ouija hänge med Polymer lera Inlays

detta är min andra Ouija tema projekt, denna gång med purpleheartträd trä (Peltogyne), som är en naturligt lila lövträd som kommer från de tropiska områdena i Central- och Sydamerika. Jag hade aldrig arbetat med purpleheartträd trä innan så jag ville...

Minimalistisk Polymer lera hänge

jag har varken tålamod eller skicklighet krävs för att skulptera polymerlera. De verkar aldrig att samarbeta med mina skakiga koffeinhaltiga fingrar. Så kom jag upp med denna enkla tillverkningstekniken första ge leran en slags nakna ben 3D-tryckt st...

Polymer Clay Robot huvud stengods stil

hur man gör en liten robot huvud i ljus stengods stil med min favorit konst media polymerlera. Jag tror robotar är awesome.Villkora lera och forma till robotic huvud, runda eller square, som du vill - via händernaPeta hål i lera för ögon - via trä ve...

Rödstjärtad sotkakadua Polymer lera hänge

Jag blev väldigt inspirerad av Nerdecrafter's tutorial på hur man gör en afrikansk grå papegoja charm, så jag bestämde mig att försöka göra en själv! Jag var tvungen att ändra det ursprungliga mönstret ganska lite, så jag tänkte jag skulle visa er pr...

Polymer Clay boll av Mystery hänge

Så såg jag att Instructables hade en smycken tävling pågår. Så jag ville komma in och jag tänkte på vad jag kunde göra, då jag mindes detta. Jag slags sätter detta ett tag men tidsfristen kom upp snabbt så jag äntligen fick mig att göra det så, njuta...

HÄNGE, hjärta. Polymer clay handledning

Master class för att skapa ett hänge för att hedra den mest romantiska semestern...