Dr Suess sak 1 & sak 2 blöja täckerJag hade en kund som beställer dessa men jag kunde inte hitta ett mönster för dem någonstans. Så som jag brukar göra mycket, gjorde jag mitt eget. De är super söta och jag kan inte vänta att se dem på de barn som de beställdes för! Happy Hooking!
Du behöver:

Virknål: H

Garn: Rött hjärta Cherry Red, jag älskar detta garn mjuk blå, jag älskar detta garn vita och jag älskar detta garn svart

Sax

Stoppning nål

Knappen

Nål och tråd att sy på-knappen på

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dölja saker inne i en CPU

Processorn är en av de platser där du kan gömma saker såsom personliga dagböcker, böcker eller andra små saker. Dess en bra gömmer sig plats eftersom ingen skulle försöka kontrollera en datorväska.Steg 1: Dölja saker inne i en CPUEn bok kan döljas i...

Spara pengar i college

"dålig högskolestudent" är en sådan kliché dessa dagar som jag tror de flesta föräldrar glömmer att ge deras barn tips på att spara pengar före att hoppa boet. Men college är den tid då föräldrar och organisationer är mest villiga att kasta peng...

Hur man fixar en läckande toalett skål

Finns det något värre än en läckande toalett skål?USCH!!!Tyvärr har detta skett för oss.Låt mig säga detta..... .never någonsin dubbla upp vax ringen.Dagens handledning visar hur man fixar en läckande WC-skål för mindre än $9.Jag lovar det är enkelt...

Hur jag gjorde min första kniv, Bushcraft stil.

This is all new for me, a few times over. Detta blir min första Instructable och den första kniv jag har gjort. Hoppas allt blir bra. ;-)Först av allt, har jag läst många saker på internet, i böcker, och sett många fler filmer i ämnet av kniv. Jag tv...

3 sätt att återuppliva gammalt bröd

tre enkelt och lätt sätt att spara din gammalt bröd.Det finns få saker som är lika läcker som en färsk bakat limpa bröd heta ur ugnen. Det är också svårt att äta en hel limpa bröd även om det är på det färskaste. Att hålla brödet färskt är en hopplös...

Ädelost köttbullar

Det finns få saker som är lika läcker som köttbullar. Det finns också några saker som är lika enkla att göra.Detta är min variaton av det vilka annonser en extra touch ädelost gör dem extra läcker.Steg 1: ingredienserFörsta saker först, här är vad du...

Grid-blockerad: Trä logik pussel

denna jul, mina syskon och jag beslutade gränsvärde för pris på $10 för våra presenter till varandra, eftersom de flesta av oss är arbetslösa studenter. Min plan var att bygga alla en liten sak. Detta instructable täcker först av mina gåvor: en trä v...

Fiber-Optic Jungle Insect Traffic Taster

Här är en enhet som kan känna av rörelsen av små djur samtidigt i flera olika delar av regnskogen och sedan delar denna information i realtid genom att stimulera din tunga!Detta hur-till artikel kommer att visa dig hur du kan bygga:Fiber Optic insekt...

Hur man ser ut som en idiot när de reser utomlands

Min bästa vän är en ivrig världen resenär och kommer hem från hennes resor (Island, Chile, Mexico, Egypten, Ryssland, Frankrike, Peru och mer) med många intressanta historier om att hantera det oväntade. Ibland kommer dessa överraskningar i form av m...

Min topp 10 resor Tips (främst för flygande)

Välkommen till mina tips för resenärer.Jag har flugit sedan jag föddes, tillbaka i min dag du kan röka på ett plan, vi hade inte mobiltelefoner och du brukade klä upp att flyga.Det var en upplevelse, det var kul.Det var då, nu är det en buss, vi är b...

Gitarr hjälte

Efter mitt första försök på luthiery med en kartong Ukulele, låt oss ta det upp en nivå.Det är inte helt en mandolin, eller en banjo. Det låter lite som en elektro-akustiska-12-strängad. Det är relaterat till en cigar box gitarr, det ser lite ut som...

Skylanders Swap Force Party

Skylanders rond 2. Min yngsta son, Kaiden vänder 4 och han bestämde han ville ha en Skylanders Swap Force party. Vi gjorde bara en skylanders part för sin bror tillbaka i December så jag försökte övertyga honom att välja något annat men han skulle in...

Hacka ett kort

överraska dina vänner med denna ljudsystem som du kan dölja eller bära!Titta på den video: http://pbskids.org/designsquad/build/hack-greeting-card/Steg 1: Här är vad du behöver hacka ett gratulationskort! Musikaliska gratulationskort. Innan du köper...

Hur att överleva högstadiet

Välkommen alla! Tack för visning! Detta instructable handlar om hur man överlever gymnasiet. Dessa tips är samlat från mig själv, goda vänner och wikiHow, så det är lite lång. Jag hoppas y'all finner detta mycket hjälpsam.Steg 1: Kolla in skolans hem...

Ge nytt liv åt gamla konst i trädgården

Våra barn - har nu i deras låga till mitten av tjugotalet - alltid gillat att göra saker. Och vi har alltid haft de saker de gjort, som täcker väggarna, bordsskivor och kylskåp med sin konst och skapelser medan de växer. Nu när de är vuxit och (oftas...

Hur man gör en visuell kalender eller att göra styrelsen

A Visual kalendern är till skillnad från en kalender som visar dagarna i månaden. Den har bilder att visuellt Visa saker "Att göra" för att kommunicera med människor med minskad språkkunskaper eller kognitiva färdigheter. Klasser på kommunikatio...

GSI Glacier flaska Cup Mod, DIY lock & locken hållare

flaska cups är ett av de vanligaste objekten i en daglig ryggsäck. De är mest populära, särskilt eftersom en 32 oz Nalgene vattenflaska sitter prydligt i cupen, vilket sparar utrymme när backpacking. Förmodligen är den mest kända av flaska kuper GSI...

Felsökning en billiga importerade LED fixtur

Som en ingenjör som arbetar främst inom LED-belysning, får jag alltid prover av nya produkter på ett gäng olika prispunkter och med vilt varierande kvalitet. Mot min bättre vetande tog jag en chans på vissa sub-$40 18-Watts RGB LED-armaturer från Ama...

Min två arbetsytor

jag har två huvudsakliga arbetsytor. Först är min butik, som främst är utrustad för metallbearbetning, men jag gör även en hel del träbearbetning det också. Andra arbetsytan är kontoret i mitt hem, där de flesta av formgivningen äger rum. Jag ska bör...