DRAGON HEAD ritningHej killar idag du kan lära dig att rita en drake head.its en väldigt cool drakhuvud om du frågar mig, men med lite mer av din egen fantasi kan det vara mycket bättre.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Step by step bionicle dragon head

Here is a dragon head i made when i was little and took some step by step pictures of how to built it so i dont forget how it was made.Nu im posta det så någon kanna byggdes det om du gillar det...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...

Hur man gör en 3D DRAGON Pop Up kort Kirigami 3D Dragon Head gratulationskort - TCGames HD!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzHämta det gratis mönstret här: http://paper-life.ru/en/kirigami-scheme/294-quetzalcoatlMer om kirigami:Kirigami (切り紙?) är e...

Make a chinese dragon head

Materials used:trälimWoodKontakta cementPex slangar för fälgar (stor låda brädgården har detta - 1/2 tum)pappkartongerelastiskatakläggning styrelsen skumisolering (stor låda brädgården)WireDuct tape röd vit och gul2 clementine lådorträ för rutan pole...

Hur att dra en Dragon Head

en massa människor inte vet hur man drar en realistisk drakhuvud så jag har att lära dem!:)Steg 1: material 1. papper2. penna/Pen3. färgpennor (oavsett vilken färg det blir)Steg 2: former Först Rita en halv-oval form. Du kan ändra den hur allt du vil...

Dragon ägg

från det ögonblick en drake kläcker ur det är äggskal som en baby, det är omedelbart fascinerad med strålande glans av ägg som det bara kom ut ur. Draken kommer att eftertrakta dessa blanka bitar av äggskal, ofta hålla bitar av skalet med dem för hel...

Gene Simmons jagare kostym

i början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som ge...

Skrämmande drake kostym

så min mest ambitiösa kostym hittills var att skapa en bärbar röken andas drake. Denna kostym kunde lätt kan omvandlas till en prop för arg ditt kvarter!Jag lärde mig några saker längs vägen, och har tips för alla som vill skapa något liknande i fram...

Fantasy nordiska Pauldron

De bittra vindarna i norr kan vara tuffa och farliga, du behöver något skydd innan du kan ge dig genom snö och hagel. Vad bättre än en pauldron?! Faktiskt... en massa saker men på minst axeln blir varm! Med detta "kompatibel kan du lära att farkosten...

Charizard -Partial Dragon Costume

---Table of Contents---Introduktion | Översikt | Material och verktyg | Byggandet | Projektet videorIntroduktionDetta var min allra första kostym projekt jag någonsin försökt. Jag hade var 17, aldrig rört en symaskin, aldrig tänkt på att arbeta med t...

Antikinspirerade ritning bord med inbyggd Lightbox

jag ville ha en större, kanske ännu finare, rita tabell än vad jag har varit med i några år. och jag hade en hög med virke som blivit över från andra projekt, så! Jag är riktigt nöjd med hur det blev.Instruktionerna här är annorlunda än vad jag gjord...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

3D Origami Ultimate Dragon

detta är en ultimate 3D Origami drake. Den är gjord av ungefärligt 1000 bitar. Det finns många olika projekt som du kan göra genom att sortera bitarna annorlunda. Jag tycker att det är lättare att titta på en bild av bitar och mönster för att kunna s...

Ett skyddande fodral för Atmel AVR Dragon

detta instructable visar dig hur du enkelt ändra en lättillgänglig plastlåda för att hålla och skydda din AVR Dragon PCB.Atmel främjar deras AVR Dragon som en låg kostnad produkt verktyg för användning med deras AVR microcrontollers. Även om produkte...

Förskönat Dragon tröjan

Vi gick typ av hel-svin med detta projekt, eftersom det var för katalogen omslaget, och att visa hur man använder olika typer av utsmyckning. Kan du verkligen hoppa över vissa steg och material som passar din smak och budget. Denna design är ganska f...

Pete's Dragon fyr Prop

Min fru och jag gillar att ha ett tema för våra familjer Halloween kostymer. I år kom min fru med kreativa idén att göra en Pete's Dragon tema. Min barn dotter blir Elliot draken, jag kommer att vara Dr Terminus, och min fru kommer att Nora fyrvaktar...

Heta axel dragon

denna axel drake skyddar dig från kylan på grund av dess mage full av körsbär gropar av och dess mikrovågsugn motståndskraftigare hud. Det gör en bra följeslagare på Halloween promenader eller uppvärmning din säng på kalla vinternätter.Min dotter kom...

Trä Bull's Head Remix

"Han som tar emot en idé från mig, får instruktion själv utan minska mitt; som han som lyser hans taper på mig, får ljus utan mörknande mig."― Thomas Jefferson, utvalda handstilarDetta projekt inspirerades direkt av Ninchens trä Bull's Head inst...