Dragon Viking ShieldMin son ville vara en Viking för Halloween. Så, med några ark av kartong, en skål och lite silvertejp byggde jag honom en Viking sköld även Gobber skulle vara stolt över. Kom ihåg att

"Din viktigaste utrustning är din sköld. Om du måste göra ett val mellan ett svärd eller en sköld, ta skölden!"
-Gobber

Se Steg
Relaterade Ämnen

Runda Viking sköld

Jag vet vad du verkligen kommer att göra med denna bygga, men jag kommer att kalla det en "rund Viking Shield" för att skapa denna tutorial att undvika licensiering problem ifall jag vinner något från Halloween tävling. Vad du än gör med detta b...

Dragon Age inkvisitionen skum styrelsen Shield handledning

Hej där! Om du är lite av en gaming nörd som mig och har verkligen haft spelat Dragon Age inkvisitionen (farväl sociala liv...) då du kan som du kan göra din egen momento av spelet. Tja, inte leta längre! Följ instruktionerna och du kan göra din egen...

Viking Ship blöja kaka

jag nyligen var inbjuden till en baby shower som var viking-tema. Jag ville komma med något smart och ovanligt och hade aldrig gjort en blöja tårta innan. Så är här en viking ship blöja kaka.Steg 1: leveranserSamla leveranser---Varmt lim och låg Temp...

Dragon Hunter. Cazador de Dragones.

I år vill jag göra något nytt med mitt barn kostym... Jag ger dig The Dragon Hunter.Para la armadura utilice el Disfraz de Thor de el año pasado, hecho de skummande Negro, y modificado con algúnos diseños Tribales Dragoniles, las púas las hice en löd...

Designa en Viking sköld med hjälp av Autodesk 123D Design

om du är lärare, designa unika och meningsfulla artefakter är ett bra sätt att engagera studenter i historia och konst, samtidigt sätta mer kvantitativa färdigheter att arbeta. Lärare kan hjälpa sina elever tänka och agera som historiker och samhälls...

Batch-filen Dragon spel

Hur man gör en BATCH fil DRAGON spelJAG HAR EN UPPDATERAD VERSION PÅ DETTA SPEL:Tryck på StartSkriv i anteckningarI anteckningar kopiera och klistra in koden nedan:I övre höger om anteckningar klickar du på ArkivKlicka på Spara somVIKTIGT: Namnge fil...

Batch-filen Dragon spel uppdaterad

Här är min uppdaterade versionen av min gamla spelet Batch filen Dragon spel.Här är en länk till den gamla versionen instructable:Om du inte såg min gamla version, är här instruktionerna:Öppna AnteckningarKopiera och klistra in koden nedanKlicka i de...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Duct Tape Dragon marionett

lite silvertejp, kartong, band, pingpong bollar och lysdioder gör en fantastisk överdimensionerade dragon handdocka. Silvertejp har en fin glans för dragon skalor men lite antiquing lägger korrekt urtids utseende.Inkluderat är en utskrivbar mönster f...

Duct Tape Dragon Skin

göra Duct Tape Dragon Skin att sätta på någon sak.Steg 1: Gör skalor Skär en fyrkantig bit silvertejp, vik den diagonalt men lämna 1/8 tum av den klibbiga sidan avslöjat. Sedan vik ett hörn till den andra, som Visa i bilder. Det är en skala.Steg 2: G...

Billiga & lätt Solar Shield

bor du i ett varmt klimat? Solen stekte på ditt hem? Önskar du att du skulle kunna minska solvärme? Vill du blockera solen innan det blir inne i din bostad (mörkar arbete bara så väl--värmen är redan inne på denna punkt). Jag svarade ja till alla des...

Charizard -Partial Dragon Costume

---Table of Contents---Introduktion | Översikt | Material och verktyg | Byggandet | Projektet videorIntroduktionDetta var min allra första kostym projekt jag någonsin försökt. Jag hade var 17, aldrig rört en symaskin, aldrig tänkt på att arbeta med t...

Daughters Dragon

1Började med en vandring pack. Tog allt material så allt som fanns kvar var ramen.2Gjorde tre cirklar revbenen ur luon 2" breda att gå runt på framsidan av förpackningen.3Heta limmade vit 1 "skumgummi till revbenen.4Använde en hink skär i hälfte...

Dragon ägg nyckelringar

Att skapa dessa dragon ägg behöver du:-En mutter.-En mutter-öppnare.-Lim.-Lera.-En liten ring.-En roterande verktyg.-Nagellack. (Eller vilken färg du vill)-A utgör svamp.-En ficklampa kedja (valfritt).Steg 1: Ta en mutter.Steg 2: Öppna den.I´m med en...

Glödande dragon rider kostym / Disfraz de jinete de dragón brillante

Jag gjorde detta för våren carnaval i Valdivia, yeap, jag bor på södra halvklotet, och sommaren det kommer.Dräkten föreställer heraldiska skölden av staden.flaggan var under spansk flagg, skölden håller staden sköld och knigth och en stor orm är i to...

Shrek Dragon - Youth theater produktion av "Shrek the Musical"

Vårens resultat för Young People's Theatre var "Shrek the Musical".Direktören gillade draken från Broadway-showen som byggdes av Karaktär shopen så jag använde det som referens.Vår dragon hade är inte högre än 14 fot och hade för att kunna hålla...

Space Viking dräkt

Jag blev inspirerad av det Metalocalypse avsnittet "Dethstars" att skapa mitt eget utrymme Viking dräkt.Klä upp som en Viking är öppen för massor av tolkning, plus kostym består av komponenter. Jag siffra innebär jag kan återanvända, ersätta, el...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...

Głowy Blue Dragon Night Light

Jag gillar verkligen drakar. Inte säker på varför men jag bara göra.Jag trodde en głowy Blue Dragon skulle vara en tröstande sak att se i ett mörkt rum.Det gör en stor gåva för alla tillfällen. Du kan även göra skrivbordet namn plattor eller husnumme...