Draperad klänning (att bära till ett bröllop eller varje dag!)

En hel del klänningar kommer ner banan för våren ' 16 använder chiffong och draperade klänningar - inspirerad av Jane Austin eran att skapa en romantisk/feminin klänning. Jag trodde detta skulle vara ett bra sätt att ha en klänning som du kan bära ut regelbundet och kunna bära för ett bröllop. Jag ville skapa en liknande klänning som skulle kosta mer än $150 + namn och typ av material. Jag gick ner till stadsdelen mode/tyg och kunde haffa en hel del på sidenchiffong.

Låt oss komma igång!

Material (alla dessa är uppskattning):

  • 4 varv av chiffong/silke
  • 2 varv av polyesterfoder
  • PIN nålar (massor av dem)
  • järn
  • osynlig dragkedja
  • symaskin
  • Serger
  • Klä formen
Se Steg
Relaterade Ämnen

En klänning av färgade bubblor (för bröllop eller varje dag!)

Välkommen till er kära läsare!För anekdoten, min man är helt ett fan av webbplatsen och konsulterar varje vecka det med passion. För några dagar sedan, överför han mig din tävling föreslagna artikel. Och här är jag helt nöjd med ert förslag, jag skap...

Att lägga till ett ansikte och täcker din Robot

Detta Instructable handlar om att lägga till ett ansikte i din robot med lysande ögon. Bygga roboten här.Steg 1: Material & verktygDu behöver dessa material för detta projekt:(1) robot(2) 200 ohm motstånd(2) 5 MM LED(3) fötter 22 AWG trådKartongVarml...

Att lägga till ett batteri monitor i bambu litiumbatteri

Bambu litium är en 12V 10Ah batteri avsett att ersätta SLA batteri med bättre vikt makt förhållandet och längre livslängd.Batteriet är gjord med 26650 3.3Ah LiFePO4 celler. Batteriet är konfigurerad i 3P4S konfiguration, som ger 13.2V nominella och 1...

Quick'n smutsiga sätt att lägga till ett hänglås till din ammunition Tin

Min första Instructible efter spökbilder runt här och få idéer för några år! Slutligen gjorde jag något, som jag tycker är värt av och lämpar sig för posterande här. Ha tålamod med mig sedan svenska ist inte mitt modersmål och jag gör det här för för...

Hur att spela bas till ska jag stanna eller ska jag gå - Nybörjarens bas lektion

här är en bas läxa för nybörjare. Det ser ut på hur man spelar bas linjen att låten ska jag stanna eller ska jag gå av The Clash.Om du har några frågor eller kommentarer vänligen huvudet över till min hur att spela bas hemsida och använda formuläret...

Använda "Att göra" onlinetjänster för att förvandla en Altoid Tin till ett batteri lagringssystem

vem är det här för?Detta Instructable är för de nyfikna om 2D- och 3D att göra.Vad är det?En prospekteringsborrning i beslutsprocessen med hjälp av online 2D skärning och 3D tryckeritjänster.Varför 2D och 3D i en Instructable?Detta Instructable är mi...

Att lägga till nycklar till en Arduino Synth den hårda vägen-Blacklord: Organ Donor projekt del 2

(Obs-detta är min 20 instructable! Tack till alla följande och commenting.on mina projekt och personal som gör detta möjligt. Denna webbplats har definitivt fått mig få min A spelet till arbetsbänken.)Auduino granulat synth av Peter Knight ( http://c...

Att lägga till RCAs till en standard bil huvudenhet

om du vill uppgradera ljudsystemet i bilen genom att lägga till en sub woofer eller högtalare drivs av en extra förstärkare utan att behöva få en ny huvudenhet då förhoppningsvis detta bör hjälpa dig :)Jag bestämde mig att hålla min standard huvudenh...

Att lägga till HML650 infällbara landningsställ till HK X650F quadcopter

Jag har alltid planerat att förbättra min quadcopter baserat på Hobbyking ram HK X650F. Min tidigare instructable beskriver hela processen med att bygga detta drone och kan hittas här:Bygga en HK X650F quadcopter för GoPro stil video och fotografiJag...

Annan metod för att lägga till lösenord till kommandofilen

Denna isntsructable kommer att visa dig en alternativ metod för att lägga till ett användarnamn och lösenord i en kommandofil. Jag har inte sett många människor använder den här metoden innan, jag lärde mig det när jag förlorade mitt internet ett tag...

Enkelt sätt att lägga till spöklika siffrorna i dina bilder för Halloween

uppdatera dig socialt nätverk bilder för semester är alltid kul, det finns alltid massor av sätt att manipulera foto att lägga till funktioner som monster eller Zombie ut dina gör. Men min favorit har alltid varit ett spöke i bildens bakgrund du se o...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

Dekorativa Origami presentask: Del II, att lägga till Bling

Denna handledning kommer att handla om de alternativ som jag valde att dekorera mina lådor. Medan jag kunde mycket väl bara säga "gör vad du vill", hoppas jag att min enkla dekorationer samt några goda råd från min erfarenhet hjälper sporra din...

Att lägga till lysdioder i spelets klo

Klo spelet är ganska cool men det finns alltid ett sätt att förbättra ett projekt. För att förbättra klo spelet kommer LED strips att läggas till basen eftersom inget projekt är komplett utan alltför många lysdioder.Tyvärr gör projektet för Basys 3 d...

Förvandla en mynta tenn till ett bälteshölster för skruvdragare

Det verkar som det ögonblick du lägger ner en skruvmejsel försvinner. Du lägger den bredvid oavsett vad du arbetar med, switch verktyg, och två minuter senare när du behöver byta tillbaka skruvmejseln har hoppat genom en portal till en annan dimensio...

Förvandla din elektriska panelen till ett hundra tunnland trä tecken

panelen som håller breakers är i vad som snart kommer att vara vårt nyfödda rum. Barnets rum är Nalle Puh, och vi ville inte ha en öppen brytare låda så min man och jag gjorde ett hölje för det. Vi gjorde den till Sjumilaskogen tecknet. Här är de för...

Smyga sprit till en ungefärlig (eller något Event/Arena)

som de flesta andra folk som lever i en större stad i USA, jag gillar ska basebollmatcher. 40.000 + skrikande fans, umgås med dina vänner, jordnötter och Cracker Jack... Vad är inte för att gilla? Åh, det är rätt. Det extremt uppblåst priset av sprit...

Lätt väg till cartop en kanot eller båt

i min Instructable "hur rad kanot" jag visa min stora tunga coleman kanot, efter att ha använt en belastning extender med min pickup i många år, jag var tvungen att räkna ut hur till sätta min kanot på toppen av min nya minibuss utan att repa. J...

Grunderna i förvandlar ditt Remote Controll fordon till ett autonomt System (Drone) genom att använda en Arduino

jag började detta projekt med målet att billigt vrida min RC helikopter till något av en UAV eller åtminstone att passa vissa sensorer att minska kollisioner och andra "mis haps."Nu är tyvärr i början av projektet missbedömde jag min lilla helik...