Drinkinator - bärbar Party bartendern!För några månader sedan kom jag upp med en idé, som var att bygga en raket ship simulator för mina vänner barn och göra det cloneable för var och en av deras familjer. Vi är alla program, men ingen hårdvara killar.

Lite planering och jag insåg jag vet ingenting om hårdvara, att stoppa en bra idé. Arduinoen köpte jag satt och gick ingenstans. Då någon skämtade jag ska bygga en automatiserad bar. Efter lite forskning, jag hittade två fantastiska projekt, Inebriator och bar2d2, men fick illa till på närmar sig hårdvara och utveckling startade inte. Motorer, spänningar och några grunderna behövdes.

Sedan jag snubblade på http://learn.robotgeek.com/projects/70-shotbot-project.html och glödlampor gick bort! Deras projekt var enkel, men det visade hur man styr pumpar via logik. Från där trodde jag jag kunde kontrollera det från en raspberry pi med ett trevligt gränssnitt.

Jag beställde en boatload av delar, och sedan på skoj köpte några lysdioder.

Innan, ta dig tid att läsa tutorials på denna webbplats:

http://learn.robotgeek.com/Getting-Started/32-geekduino/56-geekduino-Getting-Started-Guide.html

Att se guider, det är lätt att förstå varför jag lutade så tungt på denna produkt som, var information på ett ställe. Det fick mig från 0 till 60 i ett par dagar.

Jag hittade också Jeremy Blum
Utforska Arduino: Verktyg och tekniker för teknisk trolldom ytterst hjälpsam

Anpassa eller bygga i mindre skala
Barmanager biblioteket jag skapade skönhet är att det tillåter dig att skala upp eller ner numret pump mycket lätt. Om du vill starta med 4 pumpar, gå vidare! Avsnittet anpassning i detta instructable kommer att gå igenom hur man ändra detta från standard bygga av 12 pumpar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Oförstörbar Duct Tape Pinata

För de senaste två åren har jag gjort roliga kakor födelsedag för min 4 brorsöner som alla råkar ha deras födelsedagar inom 2 veckor efter varandra. Med mina brorsöner vrida 19, 13, 12 och 7, jag var tvungen att göra något extra cool och absolut minn...

DIY bärbara Boombox (från början!)

Time to party! Låt oss rock huset! Idag kommer jag visa dig hur man gör en boombox som låter som en äkta audiofil högtalare. Den är tillverkad av 100% scratch. Jag lagt till en iPod dockningsstation funktion, det fungerar även med någon form av MP3-s...

Castle Crashers Party

min systersons nuvarande favorit är PS3 spelet Castle Crashers. Han älskar det och resten av familjen börjar fastna också.När jag frågade först min brorson vilken typ av parti han ville för sin födelsedag, hoppades jag att han skulle säga något lätt....

(Relativt) Oförstörbara konkreta död stjärnor!

Hej Karl instructablers! För min första instructable, jag ville ge instructable gemenskapen med sin egen version av instruktioner på hur till göra den ikoniska Dödsstjärnan ur (relativt) oförstörbar betong. Dessa fantastiska små skulpturer tar lite ö...

Beach party i en påse

det är sommar, dags för att komma ut!Kom du ihåg att packa alla saker du behöver för en rolig tid i parken; som stranden mattor, leksaker och andra saker för att hålla dig och dina barn underhöll? Oroa dig inte, jag fick du omfattas.Denna bärbara akt...

Hur att delta i ett LAN-party

LAN parterna kan vara en fantastisk upplevelse med dina vänner! Eller en frustrerande övning i datorn fel eller programvara installationsproblem. Idag skulle prata om hur man få den bästa upplevelsen och vara den mest beredd att ha kul med vänner och...

Choprical fisk: en människa drivs Party cykel

Cyklar och musik är både fantastiskt sätt att uppleva gemenskapen. Kombinera dem tar hela till en ny nivå.Jag har skapat cykel ljudsystem sedan 2002. Mina vänner och jag använder dem för improviserad Halloween parader, kritisk massa karuseller och mi...

Bärbar Keg kylare (aka R2-Beer2)

jag köpt en kegerator förra året för att njuta av kall öl på kran hemma. Tidigt i våras, trodde jag att det skulle vara trevligt att göra den transportabel för camping, fester, resor, etc. Efter att ha funderat lite om dragande kylskåp runt (för att...

Twinkle LED Dance Party kjol

Förvandla din vanlig kjol för blinkande LED dance party kjol på nolltid.Detta är perfekt för semester, fester och bara en kul kväll ute med vänner.Steg 1: Få dina leveranser och en perfekt kjolDu behöver:LilyPad moderkortetLilyPad USB Linkmini USB-ka...

DIY "Street Party cykel Stereo" alla kan enkelt bygga med minimal verktyg

detta är ett lätt att återskapa DIY ljudsystem som vem som helst kan sätta ihop. Delförteckningen är ett par sadelväskor, bokhyllan högtalare liten nog att passa inuti en skumgummi camping matta, en bärbar CD-spelare (iPod etc. fungerar också), en ac...

Bärbar/ghetto digital/elektronisk drum set-up snedstreck/slash

uppdatering!Jag gjorde nyligen åter detta projekt på ett mycket mer professionellt snygg sätt.kolla upp det!video på den sista sidan...OK så geekboxjockey redan gjort ett bra instructable för en digital trumma inställda påmen jag har inte utrymme för...

Bärbar Solar Generator på en Cykelkärra för Burning Man

AKA Solar panel på hjul, aka Post apokalyptiska makt vagnen, aka cykel Dance Party USA, alias jag ska koppla upp en elmotor till denna cykel cuz släpvagnen är så jävla tung från batteriet...Låt mig först börja med att säga detta inte är en plan på hu...

3D utskrift en bärbar Desktop Trash Bin för gravida lärare

Nu kommer vi att presentera vårt grupparbete om bärbara papperskorgen.Steg 1: Konceptdesign Som vi vet, är en stor procent av syftet med att skapa att göra en del av livet mer bekvämt och effektivt. Vi hittade att folk kastar skräp på golvet röra upp...

Bärbar Bagh-Chal brädspelet

IntroBagh Chal är ett strategiskt, två spelare spel. Jag blev intresserad av spelet eftersom de 2 spelarna har separata mål, bitar och förmågor som jag tycker är tilltalande.Designen gör spelet till en bärbar plånbok, som kan användas både för att hå...

Bärbar badtunna

Badtunnor är dyrt, skrymmande, och brukar komma i fråga om du hyr. Jag gjorde denna platta paket bärbara badtunna använder plywood, ratchet remmar, en vattentät vinyl liner och lite lätt uppvärmning och pumpa utrustning.Badkaret består av 6 paneler i...

Bärbar n kompakt kaffe filtrering kaffekopp ingen kaffemaskin behövs

Ok om du inte har kolla mitt kaffe filtrering halm instructable du bör definitivt kolla upp det!... och medan du är det. rösta på mig:)...Detta löser problemet med människor som älskar kaffe men avskyr snabbkaffe lång... för campare, för människor so...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

Grundläggande CMD spel (körbar och kod textfil ingår i länkar)

jag skrev ett spel i C-språket som körs i Kommandotolken.Den använder wasd-tangenterna för att flytta en 0 runt i ett hav av * s.Du kan ange upp till 6 wasd-tangenterna och tryck enter.Detta gör att du kan flytta en ruta i taget eller flytta många ru...

Bygga en bärbar dator svalare!

Bärbara datorer CPU och GPU överhettning mycket ibland, och om du inte vill att watercool, kan du lägga till fans! I detta kommer jag att visa dig hur du gör din egen laptop cooler! Du behöver följande:WireDatorfläktarNågon form av byggnadsmaterial (...