Drunky bära experimenteradetta är min tvinnade experiment på en Instructable av courtnix
Klassiska Drunky björnarna var fantastiska, men jag älskar att ändra recept för att passa min smak.

Varning: Innehåller alkohol, så snälla bara göra detta om du är myndig i ditt område.

ANVÄND ETT ANSVARSFULLT OCH LAGLIGT!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Experimental Bröd Pudding

jag hade en fjärdedel-limpa Irish soda bröd (med kummin och gyllene russin) kvar från en senaste studie session på min favorit café, men det satt länge på min counter och gick alla sten-liknande på mig. Det är också gott att låta det gå till spillo,...

Diamagnetic Levitation experimentera

magnetisk levitation är verkligen roligt att experimentera med, och kan göra ett bra science fair projekt. Det är dock svårt för att få dramatiska resultat--problemet går tillbaka till Engströms sats från 1842. Han visade sig vara matematiskt som någ...

Roligt och lätt vetenskap experimentera som du kan göra i klass (om du är lärare)

detta är en skoluppgift som du kan göra det till och om du är lärare det blir awesome plz skicka mig bilder om du gör det till!Material: Fork, vatten, olivolja, 2 plast se-kastade koppar, tvättmedel.Metod: För det första får du dina 2 se-men koppar o...

Knex Experimental SMG

Hey guys! Jag är tillbaka, igen vill jag be om ursäkt för att inte ladda upp mycket på senare tid. Jag har jobbat på en stor berg-och dalbana och har inte haft mycket tid att bråka med en pistol. Jag hade såg en ritning av en pistol och hade denna ko...

EXPERIMENTERA med LASER skär post

Jag måste ge kredit för den otroliga instructable amandaghassaei postat på laserskurna poster; Detta instructable handlar om mina lärdomar genom att experimentera med den ursprungliga koden och material för att få bättre ljudkvalitet.Jag hade avsiktl...

XCP - Experimental Canard plattform

NJUTA AV, UTAN VARA SÄKER!Välkommen till XCP - eXperimental Canard plattform - det här är en liten enkel katapult lanserade balsa trä glider som kan byggas i ungefär en timme.Verktyg.Cutting Mat eller tjock kartong arbeta; minst A4 storlek.Penna/penn...

Experimental kaffe kopp mikrolinsen

detta instructable visar dig hur man gör en låg kvalitet mikro-objektiv för en DSLR-kamera med Kaffekoppar och ett förstoringsglas svart tejp bara.Steg 1: materialDu behöver tre kaffe koppar, svart tejp och ett stort förstoringsglas (ca 2" i diameter...

Experimental bevingade Cypress skål

Denna skål heter experimental eftersom jag har tagit på en slags woodturning jag aldrig gjort förut. Ändå dokumenterat jag processen tillräckligt för att vara säker på att jag kunde förmedla till dig, läsaren, tillräcklig insikt för dig att göra en e...

Experimentera med "trä silikon"

Med en grupp av fyra konststuderande uppmanades vi att utveckla en ny typ av material. Vi forskat tillsammans silikongummi och beslutade vi att använda detta material som utgångspunkt. Efter en hel del experiment upptäckte vi att blanda silikongummi...

Experimentera med små delar på skrivaren 3D

Detta är en "levande INSTRUCTABLE" om en ny upptäckt.DET KOMMER ATT VÄXA, MOGNA OCH FÖRBÄTTRA DRAMATISKT ÖVER TIDEN. SOM ERFARENHET OCH KUNSKAP ÄR FÅTT, SKA JAG UPPDATERA MINA SLUTSATSER HÄR FÖRST, SOM GER ETT BEKVÄMT SÄTT FÖR DEM SOM ÄR INTRESS...

Kit Robotica Experimental: Bluetooth

ACÁ se explica como conectar el Bluetooth al kit de Robótica Experimental de InventoríaSteg 1: MaterialesDel kit ocupamos:Módulo de bluetooth HC-06Kablar hona till hanetornillos y tuercasSteg 2: Montado del módulo en el chassis Steg 3: Conexiones Ste...

Bakpulver & vinäger experimentera

detta är en instructable på en enkel bakpulver och vinäger experiment. Det tycktes vara ingen gillar det, bara mer komplexa bomber & experiment. Så gör jag det säkert och lätt som. (P.S. Detta är min första instructable så det inte kanske är så bra!)...

Experimental belysning skärm

Syftet med detta projekt var att testa möjligheterna av en laserskärare och skapa en experimentell ljus skugga. Jag har skapat ett enhetligt mönster för att designa en maska till skärmen ljuset samtidigt söka efter mer ljuseffekter händer omkring den...

Experimental barrförlust klänning

Vem älskar inte bladverk höstsäsongen?Tänk om vi kan uppleva det vackra lövfällande ögonblicket genom ett plagg?Så varför inte vi göra en klänning som faller som träd lövfällande processen?För min MFADT avhandling vid Parsons beslöt jag att skapa int...

Experimental air drivs ballistik

jag har alltid haft ett underliggande intresse för pneumatiska luftdrivna enheter. Det började med blåspistoler, men jag tog så småningom till en högre prestanda luftgevär. Någonsin sedan dess jag har utvecklat nya och spännande luft drivna enheter s...

Salt vatten densitet experimentera

här är ett ljust färgade vetenskapligt experiment som inte bara ser coolt, men tillåter eleverna att utveckla sin egen förståelse av täthet! Jag använde detta experiment för en nybörjare fysisk vetenskap klass, men det kan anpassas för många åldrar o...

"Gummy Bear experimentera" med smält kalium klorat

detta är gummy bear experiment som är försedda med gummy läggs till smält klorat, i sådana syrerik miljö med tillräcklig temperatur, gummy bear skurar i lila flamman kraftigt när contac med smält klorat. Både Gummy Bear och kokande tube offrade för d...

Plantera experimentera med ljus

detta experiment var avsedd att testa tillväxten hos växter när endast tar emot ljus från en viss riktning. Vi hade en "Kontroll" växten som endast emot ljus från ovan, och en "Test" växt som bara fått ljus underifrån det.Phototropism...

[Experimental] Mini växthus

jag tittar på att göra några mini växthus för några tog upp trädgård sängar.Det finns två vanliga alternativ människor brukar använda för detta.Återvunnet glas kallt ram[exempel instructable]Fördelar:Glas (särskilt Multi-rutan) har bra värmeisolering...