"Du vet att du behöver U skrivbord"Hi till alla tjejer och killar av instructables!
Detta är min första instructable och jag hoppas du finner det roligt ;)

Mitt gamla skrivbord var för liten för mina behov så jag beslöt att bygga en ny.
Inspiration kom från jag blev kär direkt :)

Spänne upp och låter bli att arbeta!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skapa ett Apple-ID (utan att du behöver ett kreditkort)

I detta instructable vi ska sätta upp ett nytt Apple-ID. Du kan följa dessa anvisningar för att skapa en fri Apple-ID utan att du behöver ett kreditkort. Du kan även följa dessa riktningar för att ställa in ett Apple-ID om du inte har en e-postadress...

Hur El & elektronik arbete: allt du behöver veta guide till att få igång

Har du startat ett projekt, och fann att du behöver kunskap om hur El fungerar och praktiska kretsdesign? Eller om du arbetar med en plan på demonstrera elektricitet och elektronik och vetenskap projekt? Då har du hittat rätt plats! För att börja sak...

Den Terminatrix eller Terminator... den sista kalla tillbehör du någonsin kommer att behöver halsduk, bluetooth hörlurar, öronmuffar, ipad eller handväska, frontplatta, hand fickor

jag ville göra något för min fru för alla hjärtans hon älskar new york och hon älskar att vara snygg... så efter vår erfarenhet i new york häromdagen... Jag bestämde mig att göra henne den ultimata kalla tillbehöret... Jag gillar att kalla det Termin...

Den enda Knut du behöver veta.

Om du bara lära dig göra en Knut den marlin spike hitch. Det är enkelt att knyta och leder dig direkt in i 4 andra bra knop. Det är mycket mer användbar än den gemensamma överhandsknop som är samma Knut du knyta skon med.Här är de 5 knop som du kan k...

Behöver en mycket billig power supply eller vägg vårta men kan inte hitta rätt spänning?

Någonsin haft ett behov av en ersättare eller projektet nätaggregat som du bara kan inte hitta någonstans eller kostar sätt för mycket?Detta instructable kommer att lära dig att ta skräp vägg vårtor från secondhandbutiker och hacka kretsen för att ge...

Vad du behöver inuti en kanin bur

det är bra att veta vad du behöver inuti en kanin burFörst: du behöver en stor bur som mitt, eller du kan köpa eller göra en kanin condo.Steg 1: Matskål 1 matskål (jag satte vitakraft pellets inuti)Steg 2: Ett hö Rack jag har instruktionerna på hur m...

Domino bord (som behöver trasiga plattor?)

Hade vi ett fint konstruerat, hittade, slut-bord med en åldrande yta, och jag har velat göra en bruten kakel mosaik på länge. Att hitta billiga eller gratis (trasiga) plattor är dock nästan omöjligt. Kallade kakel lagrar söker trasiga eller överblivn...

Behöver för utsäde

det är den tiden på året igen, våren har vuxit, dags för att börja den trädgården växa.Jag har fått plantskolorna, fick frön, fick såjord.Kan komma igång.Steg 1: Blanda jag har använt en bra dirigerande kompost och lagt till ca 20% Perlite.Detta komm...

SLAYER MAGNETISERINGSMASKINER & TESLA SPOLAR allt du behöver veta för att komma igång!

Hej Instructables!Jag började skriva en explination på tesla spolar och slayer kretsar och hur de fungerar i en kommentar på YouTube, och på något sätt det blivit flera hundra rader av djup förklaring av teorin bakom tesla spolar och slayer kretsar.J...

Wood svarvning 101 - vad du behöver veta för att komma igång på svarven

Wood svarvning kan verka som en gåta för många träarbetare. I själva verket endast en mycket liten andel av träarbetare och beslutsfattare är bekanta med svarven. Jag fick nyligen en liten svarv och jag trodde det skulle vara intressant att gå igenom...

Vård av ananasväxter: vad du behöver veta för att odla dem inomhus

Ack bromeliader, hur jag älskar dig! Jag är så glad att jag kan växa en mängd dessa ananas släktingar i min trädgård här i Santa Barbara. Ananasväxter är tuffa, intressant och inte behöver någon tjafsa över vilket är min typ av växt att ha i ett klim...

Göra en perfekt kopp kaffe. Du behöver att koffein.

Steg 1: Få koppen. Kanske du behöver en kopp att hålla kaffet i. Jag vet inte, jag inte arbetar på Starbucks.Steg 2: Göra kaffe. jag vet inte. Diarré ser lite ut som kaffe. Förmodligen smakar precis lika bitter.Steg 3: Skojar bara. jag vet hur. Slipa...

10 liv hackar du behöver veta inför julen!

10 fantastiska tips och tricks, för semester utmaningar!Steg 1: Titta på videon!I denna video ser du hur man;-Konvertera en påse chips i dekorativa omslagspapper-Skydda din omslagspapper från nysta upp i lager-Skicka jul brev utan att behöva köpa kuv...

Fäder dag för du föräldrar att behöver idéer

omfamna din egen familj.Steg 1: Hitta Inspiration i din familj Hitta egenskaper i din pappa och mamma eftersom om de inte har idéer berätta för dem vad de ska göra. Om deras pappa dog bara så u ska skapa vet minnen som ni i förflutnan.Steg 2: Att lär...

Allt du behöver veta om lysdioder

En Light Emitting Diode är en elektronisk apparat som sänder ut ljus när nuvarande passerar genom den. Lysdioder är små, extremt effektiv, ljusa, Billigt, elektroniska komponenter. Människor tror att lysdioder är bara vanliga ljusavgivande komponente...

10 vegetabiliska Hacks sammanställning du behöver veta

Vi har satt ihop 10 vegetabiliska hacks som du behöver veta. Njut!Välkommen till fixitsamo kanal!Blandning av original & coola videor: liv-Hacks, matlagning, vetenskap experiment, DIY, Crafting, mekanik & mycket mer!Alltid glad att höra från dig!...

En mat Life Hack du behöver veta för ditt kök

En mer mat livet hacka du behöver veta!Enkla livet hacka till Behåll citron eller gurka fräsch lite längre med hjälp av tandpetare.Välkommen till min YouTube-kanal för mer fantastiska idéer och mat life hacks!Också, klicka för att se dessa filmer:Top...

Life Hacks som du behöver veta

denna guide visar dig livet hacks som du måste veta. Från hundar, till örhängen. Här går vi...Steg 1: Bo färska Efter 5 minuter göra dina rum fortfarande luktar illa även efter du spraya med luftfräschare? Detta hacka kommer att visa dig hur man fixa...

Lawn care trick du behöver veta: Frig det, kvist det

Jag kallar detta lawn care reparation trick "sprigging". Om du har ett annat namn för det, eller har provat det, vill jag gärna veta hur det fungerade för dig. Jag använda detta trick att åter växa gräs i områden där det har slutat växa eller sl...