Dubbel Arm kanon Samus AmiiboDetta under November, släppte Nintendo sin nya linje av samlarobjekt siffror (precis som Skylanders eller Disney oändlighet, men med Nintendo tecken). Ingen big deal, förutom ett fabrikationsfel som tillverkade ett litet antal Samus siffror som har två arm kanoner. Som är ganska cool av sig själv, och, naturligtvis, samlare var tvungen att ha det, vilket resulterar i en säljer för så högt som $2500.

Min svåger hört talas om detta och sa åt mig att hålla ett öga på en defekt Samus på butikshyllorna. Naturligtvis jag hittade aldrig en, men när hans födelsedag rullade runt, jag trodde det skulle vara kul att göra honom att jag hade.

Detta projekt är mycket enkel: Jag ska visa dig hur du skapar en dubbel arm kanon Samus Amiibo genom att helt enkelt köpa två normala Samus siffror och göra en liten operation. Som en extra bonus, ska du sluta med ett ännu ovanligare Samus som har två vänster händer.

Friskrivningsklausul: Denna idé bör användas endast för din egen underhållning. Det är kul att lura dina vänner att tro att du har en sällsynt samlarobjekt, men försök inte att passera detta ut som den äkta varan på en faktisk marketplace.

Leveranser:

  1. Två Samus Amiibo siffror ($12,99 varje)
  2. Brytkniv och/eller andra små blad
  3. Superlim
  4. Svart Sharpie
Se Steg
Relaterade Ämnen

Dubbel Arm flyga med Toning Tube träning

för en dubbel arm bakre fluga med toning tube (rotator cuff) ta en toning tube och låsa sitt centrum i en oflyttbara plats. Ställ dig framför röret, så långt att röret är resistenta men ändå flexibel. Stå hög med dina axlar och ben spridas brett och...

Duct Tape Arm kanon

vara Samus utan dräkten! (Som jag kommer att göra senare btw) Lätt att göra och kul för att använda!Steg 1: Ok här är whatcha behov:SilvertejpKartongBox Cutter eller saxSpray paint(optional)Steg 2: hantera Först få en Small bit kartong och rulla upp...

Metroid arm kanon

Jag har sett massor av instructables på metroiderna och nunna på arm kanonen! så för min första instructabl som är wat jag göra detSteg 1: metroiderna arm canonlevererar: en stor används mattan rulleanvända toalett rulle 2vatten färgersaxoch 1 bb pis...

Knex Arm kanon

det här är min nyaste knex uppfinning: arm kanonen! Detta kompakta vapen bärs på armen, och sköt av en snabb nedåtgående snärt med handleden. Det har stort utbud, men är lite svårt att prime. Jag kommer att göra några ändringar till det och skicka de...

Min vän Joni Samus kostym

så min mamma skickade mig denna gel-fyllda matta sak som skeppades runt denna riktigt trevlig, robust papprör. Efter att ha beundrat mattan, jag omedelbart lägga röret på min arm och började skjuta på min rumskompis med min nya arm-kanon. Detta fick...

Samus Aran Costume

For Maker Faire 2011 our family built a Samus costume for my brother. Det har över 100 arduino-kontrollerade lysdioder och ljudeffekter.Jag ska bara gå igenom de enskilda komponenterna och säga lite om varje.Arm kanonKanonen var gjord av en bit av 3...

Beväpna kanon av död

här är min arm kanon, det inte skjuta mycket långt ännu. Ville bara se om ni gillar det. Om du gör det ska jag göra det bättre och inlägget. Hoppas ni gillar den. ;)Steg 1:...

Floor Double Arm Lift, a knex ball machine lift

Hej alla!Ordet dubbel Arm lyft är först av 2 hissar i min boll maskin Revolution.Här är en dubbel arm hiss. Inget speciellt du skulle säga. Men...Det är lite annorlunda än en standard arm hiss eftersom bollarna in direkt från golvet, inte från en ing...

3XODUS | En K'nex Ball maskin

Hej där! Jag är tillbaka. Efter en månad av långsamma framsteg, min andra någonsin ball maskin, 3XODUS, är klar! Jag vet att filmen är inte fantastiskt men det är min första gången du använder movie maker. (men det är definitivt en enorm förbättring...

Mega Man 8-bitars Mega väggmålning från keramiska plattor

Vårt företag hade en stor, grå cinderblock vägg i vårt annars väl inredda reklambyrå. Jag såg en möjlighet för en gigantisk 8-bitars Mega Man strid scen. Designen är baserad på Mega Man spel från 1987.8-bitars tecken i Muralmålningen skapades med 4'...

Små tulpaner 3D pärlstav blommor

dessa är mycket liten tulpaner bra för örhängen eller göra några för en mini bukett. Om du har problem med att manipulera små pärlor prova att använda större att få tekniken sedan prova små.Steg 1: material Att göra en tulip behöver duca. 100 cylinde...

Liten blus på prärien

innan jag lista vad du behöver för detta projekt har jag att göra en liten bekännelse och erkänna att det finns en liten mängd mönster utarbeta inblandade (eek!) Men, det skapas genom enkla rektanglar och jag garanterar, kommer att vara det enklaste...

FireFly - A Knex Ball Machine

Hej alla,Jag är en 13 år gammal pojke från Ontario och jag vill visa dig min allra första Knex Ball maskin. Jag byggde denna maskin med hjälp av min lillebror 11 år gammal utan hjälp av alla vuxna.Jag har tillbringat mycket tid designa och bygga denn...

Knex jonisering Ball maskininstruktioner

ett halvt stort projekt. Denna boll maskin är omkring fem fot lång och har nästan 5000 bitar. Jag designade en hjulet utfärda utegångsförbud för att se till att bara en boll ligger i botten av hissen. Njut av bygga denna ball maskin så mycket som jag...

MusicTank Mk. III

The MusicTank är en tidigare uppfinning till mig; Det är en Solar Powered stereo i form av en Sherman Tank. Eftersom skapandet av märket. Jag den 15 mars 2010, MusicTank har genomgått tre större uppgraderingar. Detta Instructable kommer att följa den...

Bygg en motoriserad ladugårdsdörr Tracker...

. .. skjuta stjärnor, planeter och andra nebulosor, med en kamera som ärNr Arduino, ingen stegmotorer, inga växlar, bara en enkel motor vrida en gängstång, denna ladugårdsdörr tracker roterar kameran i exakt samma takt som rotation av vår planet, ett...

Foamboard RC segelflygplan

Vi kommer att skapa en enkel skum styrelsen glider för hand lanserar, thermal skyhöga, lutning skyhöga och hög startar i detta Instructable. Varför flyga segelflygplan? De är billiga att bygga och avkopplande att flyga. Det är en intressant utmaning...

Läkare som revolverman kostym

Min post för superhjältar och skurk tävling, revolvermannen från läkare somSteg 1: Min revolverman kostymDe saker du behöver att göra denna kostym är ett par ark kartong, en nerf Bullet bälte, om du har en nerf vulcan, det kommer med en, en långärmad...

EEZYbotARM

Denna ia en 3DPrinted robotarm.Design avsikten var att göra något "enkelt" att bygga och ganska billigtDen använder MG90S små servon för att köra kinematik sammanlänkningen och en Pololu mini maestro 12 för att kontrollera servon (men detta är m...