Dubbel dubbelsidig Altoid plånbokjag tog på locket av en altoid tenn, och fäst den på baksidan av en annan. Detta låter mig separat bära en eller två kort, t.ex. ett kreditkort och mitt ID, på baksidan av burken. Så jag slipper gräva igenom plånboken hela tiden.
Relaterade Ämnen

Silvertejp plånbok med dubbel dubbelsidig fönster

detta är en steg för steg handledning om hur man gör en plånbok silvertejp. Om du har gjort din forskning kanske du tänker "Åh en till?" men detta är annorlunda än andra. Som ni kan se på bilden som jag har skapat har en dubbel dubbelsidig fönst...

Dubbel dubbelsidig modulära Altoids överlevnad tenn

det finns massor av Altoids överlevnad burkar på Internet men; Mine är dubbelt utrymme och är helt anpassningsbara (jag kommer att lägga till kardborrband senare och visa dig hur du lägger till tilläggskort!)Material som behövs:2 Altoids burkarDubbel...

Hur man gör en dubbel dubbelsidig penna!

i detta Instructable jag lär dig att göra en dubbel dubbelsidig penna. Detta är en enkel 1-5 minuters projekt som faktiskt har vissa praktiska. (Det är också en cool trick att spela på dina vänner, mer om det senare.) Detta är min första Instructable...

Dubbel dubbelsidig Paracord Loop (nyckelring Knot)

vanligt för att göra en paracord nyckelring kontakt är en enkel överhandsknop. Men efter att ha provat detta, märkte snart jag att den stora, skrymmande knuten höll sticker ut med udda vinklar och kom i vägen när man försöker släppa verktyget från ny...

Altoids plånbok + Dispenser

göra en altoids plånbok som doserar dina pengar, innehar kreditkort, kvitton och mynt! (Min första insructableVÄNLIGEN RÖSTA!Steg 1: objekt 1. Altoids plåtburk2. massor av pengar av samma slag3. någon form av kniv och tång för att klippa och böja på...

Slim Altoids plånbok

Hej alla! I dagens Instructable, kommer jag att visa dig hur man gör en riktigt smal plånbok ur en Altoids tin. Det är en mycket snabb 15 minuters process som erbjuder fantastiska resultat. Sammantaget är detta ett mycket värdefullt projekt och ett b...

DIY dubbel dubbelsidig PCB/Circuit Board etsning

detta är den metod jag använder till etch dubbel dubbelsidig kretskort hemma. Jag har använt olika metoder för de senaste månaderna och har bosatt sig på den här, som jag anser vara det mest pålitliga sättet att få båda sidor att rada upp.Vad du behö...

Fantastisk dubbel dubbelsidig PCB hemma med fotoresist metod

som en hobby jag alltid vill ha min pcb på ett professionellt sätt med 10thou till tracetracen avstånd, dubbel sida och fel fri spår. Naturligtvis var det "nästan " omöjligt att göra denna typ av PCB använder toner överföringsmetoder hemma.Jag h...

Hur man gör en dubbel dubbelsidig (tung) Ninja stjärna!

Denna video kommer att visa dig hur man gör en dubbel dubbelsidig (tung) Ninja stjärna!Origami: Dubbel Ninja StarDesignad av: MaMa att Asobou: animerad OrigamiAv: Annette SunderI den här videon jag förklara hur man gör en throwable japanska dubbel du...

Dubbel-vid Altoids projektet Tin

Altoids burkar är bra för alla typer av projekt, men ibland saker kommer inte riktigt passar in i en enda burk. Du kan alltid leta efter större burkar eller fall, men för en nyligen projekt (att lägga till en hörlursförstärkare till min Altoids Tin S...

Darth maul dubbel dubbelsidig ljussabel (knex)

dess inte lysande men jag har precis avslutat min nya dubbla dubbelsidig ljussabel. Den är röd och fästet/axeln är grå.du behöver:40 röda stavar4 grå stavar12 vita kontakterSteg 1: fästet/axel att göra fästet/axeln Anslut 4 grå stavar till de 2 vita...

Lätt altoids plånbok

vad är denna plånbokMin plånbok har inte ett mynt avsnitt så jag är en, sätt tvungna att ha alla mina lös förändring i min ficka. När jag försöker betala för något det är mycket svårt eftersom jag måste sortera genom för att hitta rätt mängd pengar s...

Lätt, konsekvent & billiga Toner överföringsmetod för enda & dubbel dubbelsidig PCB

Ja, men en annan toner överföra PCB Etsning tutorial - men vänta! Jag har experimenterat mycket och hittade på för att producera tillförlitliga resultat. Hemligheten är i utförandet, inte material. Jag nu producerar 2 dubbelsidig PCB med perfekt spår...

Dubbel dubbelsidig Person/pepparkakor Person armband

detta är ett armband som jag hade riktigt kul att göra. Det är lite hårt men värt tiden. Det kommer ut helt fantastisk, och dess dubbelsidig, från en person till en person som pepparkakor! Jag har också gjort ett par söta Berlocker för pepparkakor si...

Dubbel dubbelsidig spjut

detta är en dubbel sidor spjut handledning så att vägen om din i vildmarken och behöver det du vet hur man gör detSteg 1: Hitta en rak pinneSteg 2: Rista på Sharp punkter på båda sidor...

Dubbel dubbelsidig Tie Dye: Groda & Dragonfly

Jag tycker det är rättvist att säga att jag är besatt av tie dye. Jag har experimenterat för ungefär ett år med idén av två mönster på en tröja. Min senaste skapelse är denna groda & Dragonfly skjorta.Du gillar min Facebooksida för mer av mina idéer,...

DUBBEL DUBBELSIDIG HALLOWEEN TIE DYE

Många år sedan nu jag var ute bergsklättring med min man och våra tre döttrar. Vi var på Devil's Lake, som är en riktigt vacker state park i Wisconsin. Tro mig, det finns mer än kor och öl i detta tillstånd.Jag på belay och min man är en bra bit upp...

Dubbel dubbelsidig mynt armband / VRISTKEDJA

detta är en guide för att göra ett mynt armband. Några mynt av något land fungerar. Det beror på vad du gillar. Även du kan sätta så många mynt eller så få var du vill. Jag använde 4 dimes men du kan använda små mynt eller stora mynt. Det är ungefär...

Dubbel dubbelsidig mynt örhängen

hur du omvandlar de vanligaste objekten till cool oklarheter. Du kan använda alla mynt U.S. Eller något land. Jag bor i The USA. Så använder jag mynt tillgängliga. Idag kommer jag göra dime örhängen. Som jag sa innan några mynt kommer att fungera.Ver...