Dubble Bubble mannens Squash hem

Dubble Bubble Man är en liten snubbe gjord av godis som marshmallows och tuggummi. Hans hem är gjord av en stor squash. Han snidade det själv. Här är där han bor och hänger ut (för det mesta). Här är några fina saker om hans squash hus:
Relaterade Ämnen

Hemgjord tuggummi maskin som fungerar!

Detta tuggummi maskin gjordes av en 11 år gammal och hennes mamma. Det tog en låda, affisch ramar, massor av silvertejp och mycket mer. Bästa är att maskinen faktiskt fungerar. Hon har varit en hit med andra barn!Steg 1: Steg 1 Första steget - att hi...

Gigantiska bubblor i Bulk (trollspö och juice) för kids party (UK ingredienser)

Uppdatera 11 juli - jag hade hört "glidmedel" är den hemliga ingrediensen i många jätte bubbla lösningar. Jag tog leverans av J-Lube idag och försökte några i en gammal sats av min bubbla juice. Jag testade det gamla partiet, och det var fortfar...

Hur man gör ett julkort... Bakom kulisserna

Här är hur vi gjorde våra julkort - The Tangled Tinsel Tale, med en kort timelapse av det hela, att inspirera dig för dina egna julkort!Steg 1: Den trassliga Tinsel Tale - Concepting Det fortsätter berättelsen om raket pojke och redskap, som de angri...

Dekonstruera Jeans i Utile tyg & bitar

jag är säker på att det finns några Instructables där ute som täcker bryta ner jeans och många fler sätt att använda dem.Jag skriver detta-som ett förspel, sorterar, och hänvisningen för Instructables att vilka bitar som skär här... den enda jag är o...

Tuggummi spel bitar

Jag presenterar för er de stora Gumball spelet bitarna, med små bitar. Denna fantastiska apparat gör ingenting men roa och förvåna. Vad är denna awesome, häpnadsväckande sak du frågar. Det är Jo kul, det är interaktiva, det är häpnadsväckande. Det är...

Gör din egen ryggsäck

Så vill du göra din egen ryggsäck. Är detta instructable för dig! Jag tar dig genom några enkla steg för att göra din egen väska som det som bilden ovan.För att göra väskan kommer vi att behöva några saker. Jag har en industriell sömnad machine, men...

Rainbow godis wrapper väggdekorationer

har du någonsin velat imponera på dina vänner och rädda miljön på samma gång? Om så är lyckan i!Detta är snabb och enkel att göra och kräver bara tålamod.Steg 1: samla leveranserna detta är vad du behöver:-en linjal-tejp-sax-runt en 14 X 14 tum vit a...

DIY hem arkad maskin

Hej killar, detta är ett grundläggande lite steg för steg för att bygga din egen hem arkad. Jag har i princip alltid velat göra en redan innan MAME var runt. När jag var liten hade jag den stora idén av att sätta en NES i ett skåp och med NES fördele...

Ställa in en BODACIOUS bubbla STATION för fester, festivaler & händelser - skapa din egen jätte kul!!!

Bubblorna är awesome! Jag förkastar helt uppfattningen att bubblan blåsa är bara barnens spelar, och ser det som en rolig, avkopplande, kreativ verksamhet för humanoider i alla åldrar och bakgrunder. Inställning-upp en bubbla station på en fest, ger...

Barn Proofing dubbla dörrar

efter att ha försökt att hålla mina barn därifrån garderober med krok och ögla typ hårdvara och inte, beslutade jag att prova något nytt och det fungerade bra så jag bestämde mig att dela! Jag är medveten om att de säljer lås för dessa typer av dörra...

3D hem teatern för under en grand

Hej vänner,Detta är mitt första inlägg på instructables och jag är glada att dela med er, mina äventyr i att bygga ett ganska bra system för stereoskopisk projektion.Det började allt egentligen när jag såg James Cameron's Avatar i 3D på teatern, men...

Hem brygga Hard Cider från Scratch

nu när det är höst och äpplena är mogna i mina trakter (New Hampshire), jag tänkte jag skulle dela ett recept för hem brygga hard cider. Det är en mycket enkel första gången hem brygga och det är mycket givande. Jag har aldrig gillat smaken av öl ell...

Hur man hem brygga bästa Hard Cider från fruktjuice

HejHär vill jag visa dig hur man hem brygga bästa hard cider från fruktjuice. Ciderup hard cider är mycket billig att göra och mycket friska. Detta är den ursprungliga drycken nybyggarna och gjordes och njöt av alla. Ja är det lagligt att göra så län...

Dubbla skärm Digital Picture Frame & Family Center

svar på min vänner uppmaningar, jag gör detta instructable. Tyvärr innebär detta att jag inte har någon "making of" bilder, och inte heller eventuella faktiska priser för delar som används.Jag har ett hem för egensinniga tech, och tittade på min...

Butternut Squash Ravioli med kanderade valnötter och Brown smörsås

detta recept har många steg och är ett litet komplex men det är trotsigt värt det och enkelt kan förenklas med hjälp av färdiga pasta lakan, och hoppa över garnering.Ingredienser:Pasta:2 koppar mjöl2 ägg1 tsk Salt1/4 kopp vatten1 större Butternut Squ...

En praktisk användning för dubbla dörrar

en av de värsta uppfinningarna genom tiderna är en dubbla dörr. De är alltid ur läge och är en mardröm att installera. Jag hoppas i detta Instructable kommer jag visa dig en mer praktisk användning. Förra året jag hade sammanställt ett skrivbord för...

Bubbla badrumshyllan

Mitt badrum hylla bröts. Eftersom jag hade extra 4 mm akryl och fab labbet Berlin ligger tvärs över gatan, beslutat att laser skär en platta för hyllan med en generativ design. För ett mönster jag fast för bra gamla Voronoi, som liknar tvål bubbla sk...

Att göra kretskort på eller nära hem: en omfattande översikt, nästan en Guide

finns det lite kontroverser över att göra egna mönsterkort, många beslutsfattare tror att professionella styrelser är så billig nu när de är vägen att gå. Andra vill ha mer kontroll och förhoppningsvis kort sväng runt tid som kommer med att göra sina...

Hem energihushållning och Automation med Z-Wave

Energibesparing är ett stort ämne, det finns många sätt att spara energi, från stänga av dina lampor när du lämnar ett rum hela vägen till att sätta i gummilister att säkerställa din inte låta ut varm eller kall luft från ditt hem. Dessa är absolut h...