Duct Tape gitarr hjälte frontplåtendetta Instructable kommer att berätta hur man gör en awesome letar faceplate för guitar hero 3, med hjälp av silvertejp. Om du vill hålla din frontplåten i originalutförande, än du kommer att behöva köpa en ny för att sätta silvertejp på.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape gitarr rem

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en cool unik gitarr rem av en rulle silvertejp, och det olny tar 15 min.Steg 1: leveranserFör detta Instructable behöver du följande leveranser:Linjalen1 roll silvertejpExakt-o-knivSteg 2: Gör band...

Duct Tape Vaccuum bälte

har du någonsin brutit ett bälte på din vaccuum och hade inte en chans att köpa en ny? Du kan göra din egen av silvertejp för en tillfällig fix.Saker som behövs:SilvertejpTrasiga bälteSkruvmejsel (beroende på vaccuum)5 minuterDetta bälte är endast ti...

Justerbar Duct Tape gitarr rem

Medan du surfar på Instructables, slog det mig att, av alla gitarr band på webbplatsen, jag kunde bara hitta två av silvertejp, och den enda justerbara som förlitar sig på sträng att justera. Så, jag bestämde mig att åtgärda denna situation genom att...

Duct Tape gitarr ficktjuv

Ok, så jag har inte postat en instructable i ett tag och jag tänkte att det var dags att göra så. Denna gitarr "Ficktjuv" (jag älskar hemsk ordlekar!) är ett användbart verktyg om du inte vill gräva runt i väskan gitarr för en specifik plocka. D...

Stick-on Duct Tape gitarr plocka innehavaren

någonsin velat ha din plockar med dig? PÅ gitarren? Sedan varför du inte prova detta super billiga, något slitstarkt, inte lämnar permanenta märken på din gitarr, kinda skit gitarr plocka innehavaren?Du behöver:silvertejpplockarsax/knivgitarrSteg 1:...

Duct tape verktyget bälte

om du använder tejp mycket då detta kommer att bli super enkelt för dig.Steg 1: den stora grejen som alla fickorna är kopplad till är 12 tum av 5 in.Steg 2:...

Cool & enkel Duct Tape bälte

detta är en handledning för att göra ett bälte med standard silvertejp. Men finns det många mönster och färger av silvertejp. Du kanske vill prova några spännande färger!Steg 1: Samla dina leveranser Leveranser1. ett bälte som passar dig (som en guid...

Duct Tape bälte (med någon logotyperna du vill)

Intro: I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ultimate duct tape bältet med logotyper eller bilder på det du vill.Vad du behöver...-En rulle med heltäckande färg silvertejp-En rulle silvertejp för transparent (den finns, scotch seg...

Argyle Duct Tape bälte/armband

detta är min första instructable så jag vill göra det bra. Mitt bälte bröt så jag beslöt att göra en ny av silvertejp. Jag gjorde en massa armband som detta för några månader sedan så visste jag vad jag ska göra. Om du inte vet vad argyle är titt på...

Duct Tape och tuggummi gitarr plocka fall

detta instructable är mycket praktiskt! Det får plats i ryggsäcken eller fickan och du kommer aldrig att förlora ditt val!Steg 1: Material och verktygDu behöver...5 tuggummi fallet (innehållet bort)SilvertejpKardborrbandExacto eller schweiziska armék...

Hur man gör en Duct Tape bälte

detta kommer att berätta hur man gör ett bälte av silvertejpSteg 1: Samla material Du behöver sax, tejp val, två d-ringar och ett måttband. Också två stolar att sträcka silvertejp över.Steg 2: Mäta och Stretch Mäta hur länge du vill bältet, och place...

Gör din egen Guitar Hero / Band Hero gitarr frontplåten

vill du göra din egen faceplate för gitarren GH 4/5/BH?Du behöver inte köpa dyra officiella faceplates, du kan göra en del på egen hand!Det är lätt och nästan alla kan göra det!(Barn, be föräldrar om hjälp med styckning: D)Steg 1: Låt oss börja! Så,...

3D tryckt Duct Tape bälte

Jag har alltid älskat teknik och uppskattat sätt. Med detta bälte projekt ville jag hjälpa den tekniskt sinnade att utforska modevärlden och öppna en värld av teknik och konstruktion till mode framåt folk.Steg 1: Material som behövs SilvertejpÖgla tå...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Duct Tape fiske Net

jag älskar fiske. jag älskar det. I första hand fisk för musky . Om du är en fiskare (eller fisherwoman), vet du att dessa fiskar är mycket svåra att fånga. Om du spenderar en vecka med fiske och inte har fångat något, kan du enkelt få arg, besviken...

OpenChord.org V0 - bygga en riktig gitarr gitarr hjälte/Rock Band Controller

vi alla älskar Guitar Hero och Rock Band. Vi vet också att vi aldrig lär dig spela gitarr spelar på dessa spel. Men vad händer om vi åtminstone kunde bygga en Guitar Hero controller som låt oss använda en riktig gitarr? Det är vad vi här på OpenChord...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Duct Tape bågskytte koger

här är min senaste Instructable och lite avledning bilda min normala saker. Du vet känslan, du spenderat alla dina kontanter att få din bågskytte redskap och då inser att du glömde att köpa ett koger. Du vill visa fören ner spänna i morgon och tuckin...