Duct Tape hatt del två - Baseball Classickeps är förmodligen en av de mest kända hattarna runt. Med ursprung i tidigt 1860 har de blivit några av de vanligaste hattarna i världen. När jag ser en annan duct tape hatt instructable är det oftast för en keps (som är fylld med kartong). Denna mössa är gjord endast silvertejp och kan göras enkelt till emellertid tillverkaren vill.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Duct Tape hatt

hur att skapa en silvertejp hatt från, du gissade rätt, silvertejp! Använder endast silvertejp, stanniol, saxar, X-acto kniv eller kniv, en markör och en hatt, du kan ha en hatt gjord av denna underbara produkt, silvertejp!Steg 1: Leveranser & redo L...

Duct tape hatt (endast silvertejp!)

nu vet jag många av duct tape hatten instructables har tyvärr använt kartong. Detta instructables visar det grundläggande sättet att skapa nästan alla hat av endast silvertejp. När du gör en duct tape hatt vet du alltid hur man gör dem.Steg 1: materi...

Duct Tape kubb

Silvertejp kan användas till något, även eleganta hattar!Modeling Plommonstopet duct tape är min derpy hund, Darwin.vill göra en duct tape bowler (den elegantaste av hattar) av din egen?Här är vad du behöver:1-2 färger silvertejp2 eller 3 liters flas...

Duct Tape kameraväska

jag köpte nyligen en digitalkamera på ebay. Eftersom det hände utan en kameraväska tänkte: Varför inte bygga på gjord av silvertejp.Förresten: som sagt tidigare jag är inte en infödd talare och jag visste inte att bandet heter silvertejp, så Förlåt m...

Duct Tape Hat

en annan regnig morgon - kan inte göra något gården arbete (boo-hoo).Detta ser ut som en bra dag att prova en idé jag har varit funderar över en duct tape hatt att bära på stadens parad den 4 juli!Verktyg:SaxHäftapparatMärkning pennaLeveranser:Tidnin...

En Duct Tape spis röret hatt

detta är min version av en Duct Tape spis röret hatt, jag gjorde detta till en vän.Steg 1: Vad du behöver Du behöverSilvertejpPapperSaxSharpieMaskeringstejpSteg 2: Att göra Duct Tape ark 1. få en bit papper och täcka båda sidor med silvertejp.2. skär...

Anpassningsbara Duct Tape Ipod Classic fallet

Detta är hur man gör en duct tape ipod klassiskt fall använder endast silvertejp.Steg 1: material MaterialsilvertejpiPod classicsax eller razor knivkartongSharpieSteg 2: Wrap tejp baklänges runt ipod så den klibbiga sidan är ute.Steg 3: sedan wrap te...

Hur man gör en Duct Tape kostym (byxor, vest, hatt, rosa).

Shopping för kläder? Varför spendera $30 på ett par byxor när du kan göra en outfit av silvertejp för mindre?Steg 1: materialDu behöver: sax, ca 5 1/2 rullar (462ft) med silvertejp, en piprensare och en stor slät yta som du kan tejpa fast.Steg 2: Byx...

Oförstörbar Duct Tape Pinata

För de senaste två åren har jag gjort roliga kakor födelsedag för min 4 brorsöner som alla råkar ha deras födelsedagar inom 2 veckor efter varandra. Med mina brorsöner vrida 19, 13, 12 och 7, jag var tvungen att göra något extra cool och absolut minn...

Duct tape cowboyhatt

någonsin ville ha en duct tape cowboyhatt? Heres hur.Detta är den andra cowboy hatt har jag gjort av silvertejpSteg 1: material vad jag använde:Steg 2: brädden jag gjorde brädden av hatten av skiktning remsor av silvertejp. Jag gjorde min brädden 4 l...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Duct Tape Armor

This is the duct tape armor I made for a contest in my area.Jag har haft en hel del människor ber mig att lägga upp mer bilder, så här är deDetta passar rustning tog mig nästan tre veckor! Endast de sköld och svärd kommer att läggas på instructables....

Duct Tape Artwork

Welcome to my instructable on Duct Tape Artwork! Innan jag börjar, om du hitta detta instructable intressanta eller användbara, vara säker på att rösta på mig i kartong och Duct Tape tävling och gör att lära ungdomar tävling!Så är silvertejp konst nå...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape cykel Makeover

För några år sedan vi besökte min barndomsvän och märkte att hennes dotter Kendall hade täckt sin brors gamla cykel i silvertejp för att tycke det upp. Tack Kendall för inspiration! När det var dags för min dotter att ta över sin brors cykel, var hon...

Duct Tape schackbräde och Chess Set

när jag kom på college, jag insåg att jag saknade ett schackbräde och schackspel, förutsättningar att bli som har höll mig underhållen i oräkneliga timmar tidigare. När jag gick till målet att åtgärda min brist, insåg jag att schackspel överskred vad...