Duct Tape High Topsi detta instuctable, jag kommer att visa dig hur man gör ett par stylin duct tape höga toppar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape påsk korg

jag gjorde detta för att min syster ville ange "Gör att lära ungdomar contest". Efter ett tag sa hon att hon ville göra en påsk korg. Hon faktiskt aldrig gjort det, men hon inspirerade mig att göra en påsk korg för mig själv. Jag faktiskt kommer...

Duct Tape Gaming objekt bärare (kort fall)

frustrerad med tunn kort fall falla sönder i min ryggsäck, jag byggde min egen ut ur den handyman hemliga vapen - silvertejp. Jag blev inspirerad, efter att ha läst icanryme2002's duct tape spelkort fall instructable, att kasta mitt eget tillsammans....

Hur man gör en duct tape laptop väska

jag kommer att lära dig hur man gör en awesome duct tape laptop väskadu kommer behöver duct tape, sax och en bärbar datorSteg 1: gör 2 duct tape ark för att göra ett duct tape blad behöver du en remsa så lång som din bärbara dator. behöver en annan o...

Duct Tape Backpacking Pack

detta är ingen mesig skolan ryggsäck. Detta pack rymmer allt du behöver för en veckas backpacking resa för omkring $25. Göras främst av silvertejp och några PVC-rör det ännu låg vikt slitstark. Att göra ryggsäcken tar lite tid, men det är inte alltfö...

Hur man gör en Duct Tape kostym (byxor, vest, hatt, rosa).

Shopping för kläder? Varför spendera $30 på ett par byxor när du kan göra en outfit av silvertejp för mindre?Steg 1: materialDu behöver: sax, ca 5 1/2 rullar (462ft) med silvertejp, en piprensare och en stor slät yta som du kan tejpa fast.Steg 2: Byx...

Duct Tape vävda golv matta/Coaster

göra en vävd golvmatta och eller coaster beroende på storlek önskas!Behöver:Tabell Top arbetsyta (dvs. köksbordet)SilvertejpSaxSömnad mäta tejpTung bok (jag använde små telefonbok)Steg 1:Tydlig arbetsyta, köksbord fungerar braDu kommer att mäta och f...

Kartong och Duct Tape uteplats tabell

Behöver ett extra bord för gården eller uteplats? Kanske du ibland har ett par personer över och inte vill investera i extra möbler som bara används ett par gånger. Eller, du behöver bara en speciell plats att ställa in ditt paraply drinkar. Mest pri...

Duct tape repet, det svaret på liv lång fråga: rep eller band

om du behöver att göra, göra, eller fixa något du har oftast 2 alternativ, band eller rep (jag vet att det finns flytande adheisives och skruvar eller spikar men höra mig ut, silvertejp har en adheisive och om ditt tänkande av med skruv eller spik se...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...

Kartong Duct Tape båt

Dessa instruktioner hjälper dig att skapa en båt som kan användas i vatten! och även passar en människa!Verktyg du behöver:-Sax-Brytknivar-Linjal/Meter pinne-PenslarMaterial du behöver:-Trä lim (1 flaska)-Tejp (6-9 rullar)-Latex färg (blå, brun och g...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och duct tape målet

detta är hur du gör en kartong och duct tape mål.Steg 1: material -kartong-tejp-saxSteg 2: Ta en bit kartong och skär det som på första bilden nedan. Än tar en annan bit kartong, samma höjd, och rita din person på den.Steg 3: Skär personen ut och sil...

Cool & enkel Duct Tape bälte

detta är en handledning för att göra ett bälte med standard silvertejp. Men finns det många mönster och färger av silvertejp. Du kanske vill prova några spännande färger!Steg 1: Samla dina leveranser Leveranser1. ett bälte som passar dig (som en guid...

DIY Duct Tape Bow

låt oss göra en underbar och söt duct tape båge! : DSteg 1: leveranser Du kommer att behöva:1. sax / ex-acto kniv2. silvertejpSteg 2: skär Skär 2 band av din silvertejp av exakt samma längd. Jag använder vanlig silvertejp som jag inte har någon mönst...

DIY Duct Tape örhänge

Dessa söta örhängen är så lätt att göra och roligt.Följa denna enkla steg och göra några vackra örhängen för dig själv.Detta skulle vara en stor gåva alternativ också för din älskade:)... Jag hoppas du kommer att gilla det... Tack.Steg 1: Saker som b...