Duct Tape magisk plånbokMagic plånböcker är ett litet trick för coola, roliga design - testa detta en ut och se själv!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape kvinnors plånbok

detta är hur jag gör en duct tape kvinnors plånbok. Detta är min favorit typ eftersom den rymmer en hel del kort och den har även en mynt påse så du behöver inte gräva igenom din fickor eller handväska för förändring. Detta är min första instructable...

Duct Tape Mini plånbok

jag har alltid älskat att göra duct tape saker, och nu jag har uppfunnit en kanal mini plånbok att dela med er allaSteg 1: material -silvertejp-styckning mattan-sax-linjaler-Rensa tejpSteg 2: Att göra skalet Göra en 4 x 7 tums plåt och vik sidan klis...

Duct Tape kort plånbok

göra denna lätt nr-sy silvertejp kort plånbok på nolltid lägenhet!Det är tunt nog att glida i fickan och görs till idrott din favorit utskrifter.Steg 1: Samla ditt material Behöver du:Tyg 4 1/2 "x 6" (11,5 cm x 15 cm eller så)Silvertejp (valfri...

Duct Tape plånbok

silvertejp plånbok titt för svårt för dig? Prova denna lätt silvertejp plånbok först. Du kan göra det större eller mindre beroende på hur många remsor av band du använder i steg ett.Du behöver• Silvertejp, alla färger• Saxar• Linjalen• Kardborre pric...

Duct Tape plånbok/ärm

Tja, först instructable. Så såg jag denna tävling, och beslutade jag att prova något nytt, har inte säker på om det räknas som en plånbok, men det pengar och pennor. Det finns redan så många försök till normala dubbla duct tape plånböcker, så jag bes...

Easy 10 minuters duct tape plånbok

lätt plånbok silvertejp mycket enkel. Jag såg för en enkel plånbok men kunde inte hitta en så här går. PS Detta är min 1: a instructable lämna gärna coments.Steg 1: material Det enda material du kommer behöver kommer att duct tape, en vanlig bit skri...

Hur man gör perfekta Duct Tape plånbok eller handväska

Hej! Detta är min instructable om hur man gör perfekta duct tape plånbok! Kommentera gärna eller följa om du gillar det!Steg 1: Att få leveranser Behöver du: A rulle silvertejp, sax, valfri men hjälp, ett rakbladSteg 2: Komma igång Att börja skära en...

Duct Tape plånbok - nybörjare

ett enkelt sätt att göra en cool silvertejp plånbok, även om du inte kanske lika bra med tejp.Steg 1: Matirals För detta projekt behöver du 3 enkla saker-en rulle silvertejp-sax- och en anteckningsbok pappersarkTILLVAL-Osynlig tejpSteg 2: kroppen För...

Duct Tape och tidningen vävda plånbok

hedra Earth Day, jag gjorde denna plånbok silvertejp och en gammal tidning. Det är faktiskt lättare än en normal silvertejp plånbok i min mening och tar bara ca 45 minuter. Det är också riktigt söt!Steg 1: material Allt du behöver är en rulle silvert...

Girly duct tape plånbok/clutch

alla om duct tape plånböcker jag har sett hittills ser ut som de hör hemma i fickorna overaller eller inuti en verktygslåda. Här är mycket mer feminin. Det brukar verkligen passa i en byxor ficka, men det är en stor kraftig vardagliga plånbok med pla...

Hög kvalitet Duct Tape plånbok

efter en lång väntan, instructable för denna väska är äntligen här.Steg 1: Saker som behövsSaxRakblad, hobbyknivStel kort styrelsen / Korrugerad plast (som tecken är gjorda av)Min 2 full rullar silvertejp (favorit färger)LinjalenPenna/Sharpie/pennami...

Inte din vanliga duct tape plånbok

denna duct tape plånbok är faktiskt gjord av en vanlig handväska mönster, det är ett enkelt mönster som jag tänkte skulle fungera bra för silvertejp.Detta är min post för Gorilla lim göra det Stick tävling så snälla rösta på mig!Detta är min första i...

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct anka (Duct Tape anka badkar propp)

silvertejp är verkligen magisk. Den kan användas för nästan allt, inklusive att skapa en awesome lilla duckie som sedan kan kopplas till en tub propp göra badar super kul!Steg 1: Behöver du... Silvertejp (jag använder gul, men du kan använda oavsett...

Duct Tape schackbräde och Chess Set

när jag kom på college, jag insåg att jag saknade ett schackbräde och schackspel, förutsättningar att bli som har höll mig underhållen i oräkneliga timmar tidigare. När jag gick till målet att åtgärda min brist, insåg jag att schackspel överskred vad...

Duct Tape väska (okej... Handväska)

den perfekt modeaccessoar för en Maker Faire nära dig!Detta är en av de 48 projekt för våra Instructables: gjorde i ditt sinne (IMIYM) utställning på Children's Museum of Houston visar från 26 maj 2012 - 4 November 2012. IMIYM produceras i samarbete...

Duct Tape Super Nintendo bärbara: en steg för steg guide.

jag är shure du har sett en plånbok silvertejp, kanske även en duct tape origami svan, men har du någonsin sett en en duct tape Super nintendo bärbara? Jag tvivlar på att du har. I detta steg för steg guide kommer du lära dig hur man gör en själv, oc...