Duct Tape och ballong bolldenna boll kan användas som en superlätt volleyboll, lekplats boll, eller bara en boll att spela fånga med. Du kan hitta andra användningsområden. Bollen är ljus och grippy. Det är billigt och lätt att göra. Det är förvånansvärt tåliga och står upp till upprepade sparkar.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Duct Tape uppblåsbar boll

Med så många häftiga saker att vara gjord av silvertejp dessa dagar bestämde jag mig för att utmana mig själv att göra något med det att jag inte hade sett någon annan göra. När jag var liten hade jag en leksak som kallas en Balzac var detta en trasa...

Duct Tape och däck skor

jag skulle aldrig ha gjort detta projekt om det inte vore för instructables... Det är en av anledningarna till att jag älskar detta site så mycket. Det inspirerar mig att skapa och göra något annorlunda. Här är definitivt annorlunda från min normala...

Duct Tape och tuggummi gitarr plocka fall

detta instructable är mycket praktiskt! Det får plats i ryggsäcken eller fickan och du kommer aldrig att förlora ditt val!Steg 1: Material och verktygDu behöver...5 tuggummi fallet (innehållet bort)SilvertejpKardborrbandExacto eller schweiziska armék...

Duct Tape och PVC kanot

Bläddra Imgur en dag såg jag några killar som gjort duct tape kanot, och bestämde mig för att prova min hand på samma. Jag såg några andra Instructables på denna webbplats som gjorts kajaker eller kanoter, men de verkade lite mindre skala och jag vil...

Duct tape och förvaring väska binder penna ficka

behöver du:En galla storlek reglaget stil förvaringsväskaSilvertejp i önskad print eller färgPlast styckning mattan tillval (hjälper till att minska silvertejp)Linjalen, markör, saxTre hål punch eller regelbundna hålslag1. Mät och klipp 3 inches av d...

Duct Tape och tidningen vävda plånbok

hedra Earth Day, jag gjorde denna plånbok silvertejp och en gammal tidning. Det är faktiskt lättare än en normal silvertejp plånbok i min mening och tar bara ca 45 minuter. Det är också riktigt söt!Steg 1: material Allt du behöver är en rulle silvert...

Duct Tape och kartong organisation Station

material:3 olika färg silvertejpEtt papprör (min är från en pappersrulle)En exacto kniv eller sax (beroende på tjocklek av din tub)LinjalenLimpistolInte bilder:Flexibla linjalArtiklar för rören för att hålla(t.ex. Pennor pennor, markörer, etc.)Steg 1...

Bambu lederna: duct tape och tråd

Det kan vara svårt att förena bambu i strukturerna. Det finns många material som kan användas, men de alla tenderar att vara ganska dyra och tidskrävande jämfört med några naglar som skulle krävas att gå med två pinnar av trä. Personal som arbetar me...

Duct Tape och PVC kajak

detta lätt och enkelt att göra kajak kan byggas i ett par timmar, väger mindre än 20 pounds, och bäst av allt, kostar under $50. Medan jag skulle rekommendera att ta ut i alla forsar, det fungerar bra för lugna vatten, så gå ut och utforska!Material:...

Duct Tape och kreditkort tabletten/telefon stå

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en monter för en tablett eller telefon. Detta är min första instructable, så var inte för hård.Steg 1: material För detta projekt, material som behövs är:3 kort (jag fick min när jag bodde på...

Duct tape och kartong verktyget bälte och väskor.

Starka som läder och bara kosta mig priset på en rulle silvertejp, en gammal spänne och ett par timmar.Material:1 rulle silvertejp.1 Bältesspänne1 13 tum x 7 tum bit av kortet ombord2 13 tum x 5 tum bitar av kort ombordVerktyg:KnivHålslagscisorrsSteg...

Duct tape och Tarp kajak

i början av mitt första år (högstadium), beslöt jag att göra en båt med en vän. Kajak/båten var färdig efter en månad, och vi testade den ute i skolan poolen. Det var en stor framgång - jag kunde stå på kajaken och inte vänds det!Jag skrev också en a...

Duct Tape och kartong projektor

först måste du-En rektangulär kartongSkär ett hål tillräckligt stort tofit förstoringsglas (tyvärr jag redan gjorde detta så jag inte kunde använda framsteg bilder). Också, klipp ett hål ungefär två inches på baksidan av boxen så du kan sätta en enhe...

Duct Tape och Paracord hållare

detta är bara en enkel hållare för carring några extra silvertejp och paracord i en bugg ut väskan eller emergincy kit, etc.Steg 1: objekt Behöver du ett kreditkort storlek plastbit.Sex fot av silvertejp.Tio fötter paracord.Ett hålslag.Sax eller vass...

Kartong och Duct Tape Viking hjälm

denna guide kommer att lära dig hur man gör en viking hjälm ur ingenting men duct tape och kartong (och lite andra grejer). Jag gjorde detta för att göra till lär tävling så här är frågorna:Vad gjorde du?Jag gjorde en viking hjälm! Detta är faktiskt...

Kartong och duct tape iPod-fallet

igen om du gillar det Vänligen rösta för det i kartong och duct tape tävling!!! Nu kan komma igång, detta är en enkel att göra jag pod fall från silvertejp och kartong. Det håller din i pod tätt och kommer att skydda den från små droppar.Steg 1: Saml...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape kameraväska

jag köpte nyligen en digitalkamera på ebay. Eftersom det hände utan en kameraväska tänkte: Varför inte bygga på gjord av silvertejp.Förresten: som sagt tidigare jag är inte en infödd talare och jag visste inte att bandet heter silvertejp, så Förlåt m...

Duct Tape Foldover koppling

Duct Tape Foldover koppling! Underbara koppling!Jag trodde aldrig att göra duct tape koppling är så enkelt. Jag gillade verkligen att göra den här.Allt du behöver är några olika färger av duct tape och zip-lås väska.Jag är mycket nöjd med outlook av...