Duct Tape prydnad/dekorationsom jag sätter upp min julgran, jag insåg att det var alldeles för kala. Jag är min normala billigt själv, behövs för att skapa ett billigt och roligt sätt att dekorera mitt träd. Och så gjorde jag. Jag presentera för er, Duct Tape prydnad. Fina med det, är att du kan hitta några användning för det under alla årstider, kanske som en dörr knopp sak, eller kanske du bara väljer att hålla det som en säsongsbetonad sak.
men ja,
här är Duct Tape prydnad/dekoration
Se Steg
Relaterade Ämnen

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

Duct Tape cykel Makeover

För några år sedan vi besökte min barndomsvän och märkte att hennes dotter Kendall hade täckt sin brors gamla cykel i silvertejp för att tycke det upp. Tack Kendall för inspiration! När det var dags för min dotter att ta över sin brors cykel, var hon...

Duct Tape Boomerang

jag har försökt att göra en riktigt bra boomerang ett tag nu. Jag har gjort framgångsrika trä bumeranger, men de skulle alltid bryta efter några bra hårda träffar på trottoaren. Så jag bestämde mig för att jag skulle göra en mer motståndskraftig bume...

Duct Tape kubb

Silvertejp kan användas till något, även eleganta hattar!Modeling Plommonstopet duct tape är min derpy hund, Darwin.vill göra en duct tape bowler (den elegantaste av hattar) av din egen?Här är vad du behöver:1-2 färger silvertejp2 eller 3 liters flas...

Duct Tape Dorm dörröppnare

College är bra.Gå till badrummet och blir utelåst från ditt rum av misstag är inte,speciellt när du har en examen i 15 min...Denna guide visar dig hur man gör en billig akut dorm room öppnare på bara 15 minuter med material som du förmodligen redan:...

Duct Tape påsk korg

jag gjorde detta för att min syster ville ange "Gör att lära ungdomar contest". Efter ett tag sa hon att hon ville göra en påsk korg. Hon faktiskt aldrig gjort det, men hon inspirerade mig att göra en påsk korg för mig själv. Jag faktiskt kommer...

Duct Tape Foldover koppling

Duct Tape Foldover koppling! Underbara koppling!Jag trodde aldrig att göra duct tape koppling är så enkelt. Jag gillade verkligen att göra den här.Allt du behöver är några olika färger av duct tape och zip-lås väska.Jag är mycket nöjd med outlook av...

Duct Tape handskar

min duct tape handskar är gjorda genom beläggning med den icke-klistrig sida vänd ut (från din hand) och beläggning igen med klibbiga sida i. ALLA av detta ska vara gjort med THE HANDSKEN på din HAND.which kan ta lite skicklighet, erfarenhet eller as...

Duct Tape hårspännen

För en söt och enkel hår tillbehör, prova att göra dessa coola Duct Tape hårspännen!Steg 1: materialFör att göra dessa färgglada hår klipp, behöver du.Scotch tejp eller anka varumärke tejphårspännencardstock papperlinjalensaxlimpistolsmå utsmyckninga...

Duct Tape Hat

en annan regnig morgon - kan inte göra något gården arbete (boo-hoo).Detta ser ut som en bra dag att prova en idé jag har varit funderar över en duct tape hatt att bära på stadens parad den 4 juli!Verktyg:SaxHäftapparatMärkning pennaLeveranser:Tidnin...

Duct Tape Hoodie

innan vi börjar vill jag göra något klart. Om du inte har arbetat med silvertejp mycket kommer du troligen hitta detta omöjligt. Och du måste vara mycket tålmodig eftersom slida är en riktigt lång process.PS Detta är min första instructable och också...

Duct Tape spelkort fallet

OK, så mitt kort fall är i fruktansvärd skick. OK, så jag är en duct tape älskare. Vad jag ska jag göra? Jag gör ett duct tape spelkort fall!Steg 1: leveranser -Silvertejp-Sax-En låda med spelkortDet är allt!Steg 2: Bandet Skär tre längder silvertejp...

Duct Tape rulla Donut

Duct tape hantverk är mycket populär just nu, men när bandet är slut, allt som är kvar är rullen. Du kanske tror att det enda du kan göra med en överbliven duct tape rulle sätts det i papperskorgen. Men det finns många hantverk du kan göra med dem äv...

Duct Tape sko!

Steg 1: Samla material! Behöver du:-gamla flip flops - Duct tape - någon form av rep (jag använde paracord) - saxar - lättare (tillval. Jag är inte ansvarig för eventuella skador som du orsakar dig själv)Steg 2: bränna Bränner ändarna av paracord att...

Duct Tape Dispenser-Ver. 2.0

nya och spännande! Jag bestämde mig att ta ett par timmar och göra en annan () kanal band dispenser. Jag ville ändra vissa aspekter av fallet, samt göra det mer attraktivt. Därför detta instructable. Denna nya version är lättare, mer portabla och ser...

Duct Tape raket

material som behövs:1. en rulle silvertejp2. ett papprör3. någon form av kartong4. sax5. kompass (matematiska)6. en raketmotor7. halm (valfritt)Steg 1: Kroppen Steg 1: ta din papprör och vira tejp runt den 4 - 5 gånger. Fler lager har, mer robust man...

Duct Tape och ballong boll

denna boll kan användas som en superlätt volleyboll, lekplats boll, eller bara en boll att spela fånga med. Du kan hitta andra användningsområden. Bollen är ljus och grippy. Det är billigt och lätt att göra. Det är förvånansvärt tåliga och står upp t...

Affisch styrelse och Duct Tape Sedelklämma

detta är pengar klipp som jag gjort, modellerad av min pappa. (Nej, är inte hans duct tape, det är läder)Steg 1: leveranser Affisch styrelseSaxTångSilvertejpEn dollarEtt kreditkort storlek objekt2 magneter (inte för stark) (eller kardborrband)Ett gem...

Kul Duct Tape Shoulder Bag

Min fru älskar sina plånböcker. Hon älskar att få nya plånböcker. Och jag älskar att plåga henne om att ha för många och inte behöver någon mer. Hon har stått emot frestelsen att få några nya under en lång tid dock och jag trodde för det och för att...