Duct Tape Tote BagHej, i denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör denna somriga tote väska! BTW detta tog mig en och en halv timme så avsätta en liten bit av tid.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hög kvalitet Duct Tape Tote Bag

detta är min senaste skapelse, en 15 "x 15" x 4 "vävd duct tape tote/handväska väska. Det är super robust och ganska imponerande!Steg 1: Saker som behövsCa 120 varv silvertejp (jag använde 3 olika färger med 2 rullar att vara 60 gårdar av s...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Duct tape messenger bag

detta instructable kommer att visa dig steg för steg hur man gör en messenger bag från "duct tape"Steg 1: material som behövs du behöver inte följa min mätningar exakt men det är en mat storlek jag passar 4 bärbara datorer i det och det fungerar...

Vävda Duct Tape Tote

detta är bara ett enkelt sätt att göra en söt silvertejp tote! En av de viktigaste sakerna att göra något med tejp är att använda god kvalitet duct tape--jag rekommenderar anka varumärke silvertejp, men om du hittar något lika bra eller bättre, använ...

Kul Duct Tape Shoulder Bag

Min fru älskar sina plånböcker. Hon älskar att få nya plånböcker. Och jag älskar att plåga henne om att ha för många och inte behöver någon mer. Hon har stått emot frestelsen att få några nya under en lång tid dock och jag trodde för det och för att...

Duct tape carreing bag

sin super händig!Steg 1: jag mätte varje sak med duct tape rolls.i inte hade en kamera när imade det så dessa är inte super bra instruktioner men sjuk försöka mitt bästa att förklara den.Steg 2: det väska är den easyiest delen...

Duct Tape Messenger Bag för skola

få i skolan anda med denna chica messenger bag! Det är lätt att göra och får många kompletterar.Här är vad du behöver:Två Priority Mail kuvert, närmast till storleken av en messenger bagMinst 2 rullar silvertejpTrimma viftar över öppningen av din för...

Duct Tape Chip Bag

Steg 1: material Chip väska silvertejp torka saxSteg 2: rengöring Utplåna chip påsen så det är rentSteg 3: klipp Skär chip påsen där du vill ha den att stoppaSteg 4: Silvertejp!;) Börja från botten av omslag silvertejp runt detSteg 5: Mer silvertejp...

Vävda Duct Tape Bag

jag inspirerades av doormatyay's duct tape tote inlägg, men jag inte kopiera hennes inlägg, detta är en helt annan metod från hennes.Steg 1: Skapa första uppsättning remsor Skär ut en bit om duct tape som är 1' lång och låg den klibbiga sidan. Sedan...

Duct Tape ryggsäck/Messenger Bag Cabriolet

Heya! Detta är min första Instructable, och det kommer att införas i göra det Stick tävlingen och tillbaka till skolan tävling. Vänligen rösta för det, och berätta för mig hur att förbättra mitt skrivande. Slutligen, kollaSå kan börja!Silvertejp är s...

Duct Tape Tool Tote

How to make a versatile and TOUGH tool tote out of items around the house. Detta var inspirerad av och AWP verktygsväska att jag köpt förra året, och några hantverkare verktyg väskor som jag har sett i järnhandeln. Njut!Steg 1: Material som behövs! F...

Duct Tape Frankenstein Halloween Bag

Människor kan spendera massor av pengar och tid på deras halloween kostymer så varför avfall så på en lame treat väska? Tja visar jag dig hur man gör en enkel och prisvärd treat väska. Den totala tiden det tog att göra var 15 minuter och bara kosta m...

Duct Tape Ziplock påse handväska

Super söta portmonnäer från duct tape och ziplock påsar. Jag ska visa dig hur man gör en snack bag storlek väska.Steg 1: Samla dina leveranser Behöver du saxar, två färger av silvertejp och ett mellanmål storlek ziplock påse.Steg 2: tejpa Fastställa...

Duct Tape kläder

alla har hört talas om duct tape plånböcker. Vissa människor gör spetsade, tote påsar, även smoking! Jag hittade en riktigt enkel metod för att göra duct tape kläder. Jag skulle använda den för att göra s duct tape kappa, men jag har inte ett jobb. S...

En hopfällbar Duct Tape ändra handväska

tillbringar du mycket tid att gräva runt i fickan för lös förändring? Har du någonsin velat ett enkelt sätt att hålla alla dina ficka förändring tillsammans? Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel hopfällbar förändring plånboken...

Awesome Duct Tape plånbok

denna handväska är lätt och awesome! Det tar ett tag att göra men det är värt det! Också detta är min första instructable (så behaga ta märka av det).Steg 1: Samla material Vad du behöver: så många rullar av duct tape som du vill (minst två) sax plas...

Tillbaka till skolan Duct Tape pengar innehavaren och penna fall

här är en duct tape pengar hållare och en penna fall, perfekt för skolan, och att hålla dina pengar på att köpa lunch håller dina pennor och pennor osv... Säker för evigt och dragkedjor perfekt.!!! : D ps. Jag önskar verkligen att jag hade färgat des...

Flätad (snygga) Duct Tape armband

Detta är ett mönster jag lyfte från ett läderarmband som jag en gång hade. I min tidigare dagar av tejp hantverk gillade jag att tillämpa olika mönster och idéer från andra discipliner på mitt duct tape arbete. Detta är ett av resultaten.Steg 1: Verk...

Flätad Duct Tape armband

detta är en instructable om hur man gör en fin flätad duct tape armband. De är relativt lätt att göra och gör stor vänskap armband. Jag hade kul på ett sommarläger en gång lära alla andra tjejer hur man gör då; Det är en bra isbrytare. :)Steg 1: Hitt...