Duns N' stötadetta är en cool trumma design som jag och min bror samarbetat på. Hoppas ni gillar det! Följ med!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Sukito TS-1120 Dune Buggy

kolla min A.D.U Bazooka 1140 också!Detta är min nya dyn buggy!Den har några super söta alternativ och en cool design!Projektet började som en lastbil med två fjädring barer gör det nästan kunna köra över allt annat än såg på så sätt bättre!Inget mer...

K'nex Dune Buggy

en snabb letar dune buggy med awesome lågor kommande ut framför bakhjulen och med en "K'nex" motor är måttligt snabbt.Steg 1: Reservdelslista Behöver du:Stavar:6 röd2 gul2 vit2 gröna1BlueAnslutningar:13 lila/grå4 Orange4 gul4 hjulhållare2 grönaD...

K'nex formel en Dune Buggy

Hej igen varje en, det har varit ett bra tag (350 dagar att vara exakt) sedan jag senast skrev en faktisk instructable. Jag vill tack för visat intresse i mitt arbete en gång mer, om du inte har hört av mig tidigare kolla gärna min profil. Nu om dett...

K'nex Rally bil/Dune Buggy/Stock Car

detta är en utbytbara typ av bil som kan ändra till en stock car, en rallybil eller en dune buggy. Förändringarna är ganska lätt, och inställningen rally har även ganska mjuk fjädring! Jag satte 5 dagar av arbete i detta, och är mycket stolt över den...

K'nex dune buggy leksak

jag gjorde ännu en leksak och kommer att göra mer. Det skulle vara en stor hjälp om någon kunde behaga tala mig hur man gör en grupp. OK tillbaka till dune paraplyvagn jag gjorde detta en på plats och vill dela den med er. Om du har mods behaga tala...

Knex fjädring dune buggy

detta är en ny instructable för min knex fjädring dune buggy....

LEGO Dune Buggy

jag gillar att göra olika sorters lego bilar och jag märkte i aver gjort en dune buggy innan så jag tänkte varför inte?Steg 1: byggnad Hope you like it...

Dune jätte Sandworm Shai Hulud kostym

de jätte sandworms av dynen kan växa till över 400 meter lång, och är utrustade med en otrolig mängd kristallina tänder. De bor i den djupa öknen på planeten Arrakis, enda källan till den allvetande-inducerande spice drog melange, och är kända för at...

Lynch's Dune fremenerna Crysknife och slida

Idaho tvekat, sedan: "och, Sire, det är en annan sak. En av legosoldaterna vi omkull försökte få detta blad från vår döda fremenerna vän. Legosoldat säger att det finns en Harkonnen belöning på en miljon Solaris för alla som ska ta i en enda crysknif...

Hur till sätta fast din Dune Buggy's bromspedalen

våra gamla dune paraplyvagn är en hel del kul att köra. Människor stirrar och säga "fin bil, man", och det känns som en kändis, väl kinda. Så den enda dåliga delen om körning dune buggy är att stiftet håller på bromspedalen inte gillar att bo i....

Duns (Travel Edition)

Jag är ett stort fan av Skivvärlden-böcker, och hellre njuta av de udda tillfällen när böckerna gå över till Roundworld.En av de bättre cross-overs, som du kan njuta av även om du inte Pratchett fläkt är spelet i duns!Spelet representerar förmodligen...

Josh dun och tyler joseph!

en cool tutorial av mig, sophia B)))Steg 1: Steg ett-headförsta u måste dra ett huvud, cuz i 'm pretttty till tyler har ett huvud ya vet? för denna typ av tecknade jag gör det kantiga men du kan göra det mer runda eller något om du vill.Steg 2: Steg...

MEST AWESOME HALLOWEEN TÅRTAN NÅGONSIN! DUN DUN DUN!

allvarligt... dess awesome... jag vet... orsaka min fru gjorde den... hon är coolare än dig... så cool faktiskt gjorde hon en hela köket i sin kostym.Hon har denna gåva kallas... inte suga på livet som du... så dess vad hon gör...kakan är ändå fantas...

KNEX Dune paraplyvagn med fjädring

detta är min första instructible så ge mig feedback på hur du gillar det:)Steg 1: Chassit Bygga upp kroppen.Steg 2: Sidorna Fäst sidorna på chassi.Steg 3: Motorn Bygga motorn och hålla den svart bit på sidan för användning i steg fem.Steg 4: Botten B...

Knex dune buggy med styrning och Bakfjädring.

Hi , this is my knex bune buggy which has steering and rear suspension. Till följd av bygga detta behöver du några shockers från en RC monstertruck. Tyvärr har jag ingen bild av den färdiga modellen. Jag ska försöka att uppdatera posten snart. Följ m...

Det ultimata Lego Dune buggigt

Här är en rolig liten bil som du kan bygga på under 10 minuter! Det kan anpassas för att placera 2 mini-siffror också.Steg 1: Få delar. Visserligen jag vet verkligen inte vad alla dessa Lego element kallas så Använd bilden för en guide.Steg 2: Lägga...

Hemgjord gå Kart/Dune Buggy

FörordHej alla, tack för att titta på min instructable (som är min första!). Jag bestämde mig att skriva detta instructable att bidra till att inspirera andra att bygga sina egna go kart. När jag byggde för inspiration skulle jag gå in på google och...

Cloud kontrollerade Dune Buggy - styra den från var som helst!

Att vara från en hårdvara orienterade bakgrund, se grafer av data som ritade framför mina ögon för första gången var spännande, men titta på min robot följa kommandon som jag gav det var vad verkligen blåste mitt sinne!Ända sedan jag har dragits till...

En Android talande klocka

Intro:Detta är en Android app som jag skrev att lära sig lite om Android ansökan programmering. Även om det är ganska enkelt, skriver denna app var intressant lärorik erfarenhet för mig och jag hoppas det kan också vara intressanta och pedagogiska fö...