Duplicera ditt befintliga kläder!Tan pälsen var en konfektionskollektion objekt som jag köpt. Grå och vita pälsen är en som jag gjort själv. Jag köpte inte en sömnad mönster för att göra grå och vita pälsen... Jag spårade bara tan en!

Jag är säker på att det finns många sätt att spåra mönster från befintliga objekt av kläder, men detta är hur jag gör den. Du behöver inte skada eller ta isär ursprungliga plagget på något sätt. Det är bra om du har en gammal favorit som bär ut, eller om du bara vill göra något i en annan färg. I detta instructable, vi kommer att spåra varje enskild del av plagget, en i taget, tills vi har en full sömnad mönster.

Jag har faktiskt aldrig använt ett kommersiellt tillverkade papper sömnad mönster. Detta är hur jag få alla mina mönster, såvida jag utarbeta dem själv. Överväger hur dyrt mönster är, jag har sparat en hel del under åren som jag har sy! Om du börjar med en färdiga plagg, har du en god uppfattning om hur det kommer att passa dig, innan du ens börjar att bygga den. Och du har så många stilar och storlekar att välja på... det är förmodligen något perfekt i din garderob just nu!

Jag skulle nog märka att jag höll en kamera med en hand ganska mycket hela tiden och försöker verkligen få tydliga bilder för er. Jag var inte fokuserat så mycket på att få allt som släta och platta som möjligt, och vissa saker skulle skrynkla medan jag skiftade det att ta en bild från en bättre vinkel. Jag hoppas ingen hänger mig för detta. : p

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser skär läder kolven

En god vän gav mig en läderklädd kolv som en gåva år sedan, och med tiden befintliga läder började dra bort och såg en lite sämre för slitage. Dags för en förnya! Jag har velat mer laser skärning och arbeta mer med läder, så detta kändes som ett perf...

Hur tråd ditt hus för VoIP (Skype eller Vonage).

VoIP är billigt om inte gratis och blir mer och mer stor spridning varje dag. Men en av de dra ryggen med VOIP är att du är bunden till en dator att göra eller ta emot samtal. Du kan få telefonen adaptrar men du är fortfarande bundna till en plats oc...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

Hjälpa ditt barn bo i sängen längre.

jag vet att detta inte göra för mycket av en Instructable, men vi har hittat den så bra jag var bara tvungen att dela den.Steg 1: material En enkel lista över material:-Barn (eller annan person som vaknar du upp på sprickan av "alldeles för tidigt&qu...

Tyg kläder Tags

jag ville göra mina egna taggar för min plushies och sy på min screentryckt objekt.Jag var på väg att vid tyg täcker du kör genom skrivaren när jag insåg att jag kunde göra dem ett annat sätt. Processen och resultatet är inte samma sak men de är kul...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

Hacka din hus: köra både ethernet och telefonen över befintliga Cat-5 kabel

den nya modefluga när man bygger ett hus är att köra Cat-5 kabel till varje vägguttag. Dessa uttag kan sedan användas för antingen ethernet eller telefon. När vi fick vårt nya hus byggdes, valde vi att få fyra av dessa uttag och vi avsåg att använda...

Fakin' It - Polaroid överföringar att se riktiga

några av er kanske eller kanske inte vet vad Polaroid transfers är. De som har gjort verkliga överföringar kan skrika hädelse! medan de som inte har kan glädjas åt att hitta en bra handledning om hur du replikerar effekten.Verklig Polaroid överföring...

En Maker's Guide till ATX nätaggregat

Det finns massor av Instructables på hur till hacka en kasserad ATX (dator) nätaggregatet (PSU) in i ett lab bänk nätaggregat. Detta är inte en av dem.Min iakttagelse är att de flesta beslutsfattare, hackare och galna vetenskapsmän inte följer instru...

Knoppa ett paket av bin

Du har fått felet och bestämde mig för att börja hålla bin. Du göra lite efterforskningar och lära sig att varje vår, lokala biet leveransföretag och permakultur butiker bär vilka är knowns som "paket" av bin. Glada, du registrerar dig för ett p...

Soldriven luftkonditioneringen

Jag fick en design utmaning av invånarna i foten ruttna lägenheter *, bygga en luftkonditionering som kräver ingen elnätet makt och inte ledas vatten. Efter lite tänkande jag väljer att ha en gå på en solar powered evaporativ kylare och det fungerade...

Bygga din egen gateway brandvägg

lär dig att bygga din egen gateway brandvägg med FreeBSD® och gamla PC delar. Brandväggen kommer att bestå av PF brandväggen, Snort-ID: N, olika IPS applikationer, Squid proxy och några intuitivt webbgränssnitt för revision. Kostnaden för detta proje...

DIY DJ skivspelare från gammal datordelar

Hur man gör en DJ skivspelare från gamla datordelar.För en tid sedan jag har upptäckt en bit av programvara som använder musen rörelsen (upp-ner / vänster-höger) att scratch-alike verkningar på en virtuell skivspelare, gör hur DJs det i klubbar. Det...

Bygga din första IOT med en Raspberry Pi, DHT11 sensor och Thingspeak.

Sakernas Internet eller Internet of Things är ett hett ämne! Enligt experterna allt kommer att vara ansluten till internet och alla våra enheter och deras data snart kommer bara en IP-adress från oss. Så var börjar du om du vill utforska världen av S...

EL Wire klänning

Jag ville göra en EL Wire klänning när jag arbetat med EL Wire El tråd med mina cowboyboots. Detta projekt var super enkelt att göra, och tog nästan ingen elektronik kompetens att göra denna klänning som lyser upp natten.Med bara några verktyg och en...

Nästan diskless stöveln från en webbserver.

Gpxe är ett steg över orginal etherboot format.Detta är instructable om för avancerade datoranvändare administration. Om du vill prova här behaga få en utbildad linux administratör för att hjälpa dig. Traditionellt om du ville göra diskless uppstart,...

Cykel-monterad banan upphängd

Bananer i ryggsäckar kan leda till en smooshy röra. Monterade på cykel banan hängslen kan rädda dagen!Collaborative mini grupparbete av Johan Da Silveira, Jonah Ross-Mars, Kate Hartman, och Purin Phanichphant .Steg 1: Samla material och verktyg Mater...

Göra en anpassade spel tidtagare med egna ljud

Älskar du spel? Att göra spel? Ändra spel? Ja! Då kommer du älska detta Instructable, där du får lära dig att göra en anpassade spel tidtagare med oavsett tid varaktighet och ljudeffekter du vill.I det här exemplet ska jag hacka en off-the-shelf "nej...

Få gratis VoIP telefonerna tjänst i Kanada

är VOIP Voice over IP eller Voice over Internet Protocol - med hjälp av IP-nätverk som Internet till rutten telefon samtal vs med hjälp av en vanlig mark-line även kallad POTS (Plain Old Telephone Service).Denna inställning kan vara helt gratis med h...