Dusch i djungelnVi är officiellt besatt inomhus trädgårdsskötsel och växter i allmänhet. Jag beslutade att vi behövde växter i varje enskilt rum i vårt hus och ville att duscha i en djungel, så jag byggde vår egen "regnar" plantera hängare. Det tog mindre än en timme att bygga och var lätt att hänga från taket. Gör en för din dusch med hjälp av vår guide nedan!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Baby dusch Favors - pepparkakor Boy

pepparkakor pojke cookies, iskallt i vit och blå glasyr och insvept i blå cellofan. Används om en tjänst för våra baby shower. Bifogas i menyfliksområdet på toppen är också ett tag säger när jag var på grund av, ett tack för att ni kom och våra namn...

Ohoj är det en pojke baby dusch part inredning kit

Ohoj är det en pojke dusch part inredning med handgjorda och handskrivna Ohoj det är en pojkeJag älskar handgjorda så jag inte använder maskiner och klistermärken att skapa mitt papper crafts.i är en kreativ konstnär jag design och hantverk varje bit...

Mysiga låg energi dusch

duscha är en av de mest energi intensiv verksamhet i en typisk amerikansk dag, med energi för att värma vattnet med en hastighet som är jämförbar med bilkörning mellanstorlek. Snarare än att försöka förkorta din dusch tid eller nöja sig med kallare v...

Duscha kostym

vår dotter ville ha en dusch kostym för Halloween, och detta Instructable kan hjälpa dig att få din älskade sådana drömmar sanna alltför! Vi har galet kreativ familj i Kanada som sätter denna bugg i våra döttrar öra, efter hennes kusin var dusch före...

En trädgård dusch i tio minuter och mindre än 8$

varm, svettig sommar. Jag älskar denna säsong men jag älskar det mycket mer eftersom jag kan kasta mig under min nya trädgård dusch. Jag hade redan allt material men om du behöver köpa dem de ska ställa dig tillbaka mer än 8 spänn eller så (5 Euro).S...

Botaniska dusch Buddy

jag har vuxit denna Ullbärskaktus växt i nästan ett år, och det har varit en sann vän i duschen. Det lyssnar på min sång (gnäggade) och inte döma mig, och jag har haft tittar det växa.I detta Instructable, du lär dig att utföra samma och en rolig kru...

Ahorrar AGUA sv la regadera | Spara vatten i dusch

Una de las cosas que hacen que la gente ingen "corte" el agua mientras se bana es el tener que volver en encontrar la temperatura adecuada para terminar el baño.Este metodo pretende simplificar esto.- - - -Människor stänga ofta inte av rinnande...

Hur till installera en fast längd böjda dusch gardinstång

hur till installera en fast längd böjda dusch gardinstång. Milan Rosan av Build.com visar dig hur man installerar en fast längd böjda dusch-gardinstång....

Byt ut och installera en dusch huvudet

behöver byta ut din gamla duschmunstycke. Det kan vara en enkel 15 minuters projekt. Följa Brent Holland av Build.com som han visar dig steg för steg process att byta ut och installera en ny dusch huvudet i ditt badrum....

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 1: Wedi dusch Pan)

Jag älskar min duschkabin.Här är berättelsen, min fru och jag byggde våra master drömbadrum. Vi sparade pengar och splurged på remodel. Den viktigaste faktorn var anpassade kakel duschkabin. Det är långt mer praktiskt att promenera in i duschen steg...

Hur man bygger en Walk-In dusch (del 2: Wedi vägginstallation)

Detta är en episk tutorial...Jag lovar att du får lära dig hur man bygger en duschkabin i 1 timme eller mindre.Det är en allvarlig garanti men jag står bakom den.Varför?Vi gjorde det medvetet steg för steg så att någon kunde följa med.Tätskikt är vad...

Lyxiga dusch - Under $60

Varje morgon människor över hela världen kliver in i duschen. Denna tid är en tid för meditation och fred mellan de obehagliga störning som är väckarklockan och hektiskt arbetsdagen som väntar. Ofta gånger, detta några minuter är de enda avkopplande...

OFF-GRID... TANKLESS dusch set-up

tankless vattenvärmaren lätt att ställa upp... och låg kostnad för en bra set-up.. .den vatten och dusch hook ups ta 1/2 tums beslag så det bara ansluten direkt till duschen och vattenledningar.. .so nöjda med detta...

3 saker du kan göra från dusch gardin ringar

Jag brukade köpa billigt duschdraperier (dollar/pund/euro store) tills jag försökte en bättre kvalitet duschdraperi och fick reda på att det är värt pengarna.Jag använde troligen 2-3 dusch gardiner om året som de inte varade.Jag har aldrig brytt att...

Dusch raser: En energibesparing/vatten spel!

Detta är en post för göra energi tävling. Jag fick idén till detta spel genom att forska vad de största energiförbrukarna är den genomsnittliga hushåll, en av dem som duschar. Många av oss är skyldiga till med riktigt långa duschar eller kör vattnet...

Brudkläder dusch Tea Party

Steg 1: inbjudningar För inbjudningar vi köpte tomt invititations från dollar store (Ja, detta var en fest med en budget) och vi använde några tepåsar som vi hade redan i huset. Jag sydde filt hjärtan på taggarna som en söt liten touch.Steg 2: Bordsd...

Undulat dusch abborre

Liksom de flesta fåglar älskar vår undulat Cecil duschar. Han älskar särskilt umgås precis under duschen huvudet där han gå in och ut droppande vatten och dimma själv som han vill. Cecil är också ett stort fan av badrummet i allmänhet eftersom han få...

Badrum dusch upptåg

i detta instructable jag kommer att lära dig att dra en mästerlig upptåg med några mycket humoristisk resultat.För detta instructable du behöver-ett paket med cool medhjälpare-en dusch för att använda denna på- och en intet ont anande personSteg 1: P...

Bootleg källare dusch

Så du får din enda dusch ersättas. Det kommer att ta veckor, och du behöver en plats att duscha under tiden. Ja, du kan koppla ett gym för en månad. Men ett bättre alternativ är att rigga upp en fruktansvärd rinky-dink bootleg dusch precis i din egen...