DVD / CD-kuvertså detta är ett enkelt sätt att göra hemmagjord DVD kuvert från ett ark A4-papper. Det finns två mönster. Först är en kvadratisk form, andra är formen hus, båda är gjorda av ett enda ark A4 papper och kan skrivas av en standard hem bläckstråleskrivare.
(Efter det kan du foto-kopiera dem att spara på de höga kostnaderna för bläckstråle bläck.)

Jag brukade prova göra dessa DVD kuvert och har gått igenom olika prototyper och experiment. Jag använde ett mycket grundläggande program på min gamla Apple MacBook. (Appleworks 6) och sedan omvandlas dem till PDF-filer att dela idén.
Men alla med en grundläggande dator, microsoft-baserade eller mac baserad, kan göra dessa "Origami" idéer. Bli inspirerad och har en gå.

Allt du behöver göra är att börja med en grundläggande A4-ark papper och "Play" runt med det och se vad du kan göra med den. Sedan rita på din dator och skriva ut.

Dess lätt-peasy-citron-squeezy!
Det måste väl vara enkelt, annars kunde jag inte göra det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man viker en CD/DVD kuvert

Har du någonsin förlorat fallet till en CD eller DVD? Det är viktigt att lagra dina skivor så de inte blir repig eller smutsig, så jag kom med en enkel, en minut lösning som skyddar dina skivor från skada.Steg 1: Samla materialAllt du behöver är ett...

DIY CD / DVD kuvert

Så många gånger jag eather var tvungen att ge eller få en CD / DVD till någon och inte har en låda.Tills jag lärde mig detta lätt trick av A4 vanligt papper.Steg 1: Placera skivan på papperPlacera skivan på papper på den horisontella center och anout...

Återvinna kuvert

Jag måste få minst 2 kreditkort erbjudanden med posten varje vecka, om inte mer. Jag hatar att kasta bort alla kuvert. Sedan listat en natt när jag insåg att jag var ur CD/DVD ärm jag ut ett sätt att använda dem. Detta är min första Instructable. Det...

Enkelt papper CD/DVD fall

OK, detta är min första instructable, så vänligen vara trevligt...:)Jag vet att andra har skapat mallar och exempel på wizz-bang, men efter att ha tittat igenom vad jag bara kan klassen som tre fjärdedelar av internet, mindre all porr, jag kunde inte...

Hur man gör bubblor med DVD Disk

https://www.youtube.com/watch?v=XeYACjUcjXk&feature=youtu.beSteg 1: för att göra bubblor med DVD-skiva du behöver!Steg 2: Ta en DVD-skiva, bättre att ta en gammal och används en. Det måste vara DVD-skiva, CD skiva kommer inte att göra -Dela upp hårdd...

En DVD spelaren hacka

detta är en beskrivning av öppen källkod/öppen hårdvara projekt av en fjärrkontrollerad Arduino (Freeduino) baserade Klocka/termometer utnyttja strömförsörjning och VFD panel från en trasig DVD-spelare i en skräddarsydd akryl hölje. Syftet med projek...

1 Uber-hylla och 2 CD/DVD/surround högtalare hyllor från 2 x MAVAS

jag ville ha en hylla som skulle passa min TV, surround förstärkare, mitthögtalare, DVD spelare, PVR, subwoofer, vardagsrum PC, SEGA Mega Drive II, PS2, PS3 och min flickväns Wii.Ingenting på den lokala IKEA hade helt rätt. MAVAS handlade om det närm...

Kartong och tejp: DVD förvaring

jag har tre barn och våra DVD förvaring område är en enda röra! Jag behövde en låg kostnad sätt att hålla saker mer organiserade. Med lite fantasi, vissa kartong och tejp är jag mycket glad över de slutliga resultaten.Verktyg & material som behövs:ka...

Hur man gör en kuvert budget: det perfekta sättet att organisera dina pengar i college.

Pengar förvaltning är en stor sak, och det finns ingen bättre tid att börja lära sig att behärska denna färdighet än medan du är i skolan. Kuvertet budgeten fungerar dock oavsett vilket skede i livet du är. Ta dig tid att se om kuvert budgeten kan fu...

DIY gåva kuvert

Denna idé kan användas för semester eller händelse när din gåva är pengar eller ett presentkort eller biljetter till konserten och liknande. Sådana gåvor kan vara förpackade i en fin handgjorda kuvert med din egen stil.Material:Något medium eller tjo...

DVD vikt

hur man gör vikt, från gamla DVD- eller CD-...

DVD Stash Box!

Ta en trasig DVD eller CD-enheten och förvandla det till en hemlig stash låda.Steg 1: Vad du behöver 1. en död DVD eller CD-enhet. Döda-menande lådan fortfarande fungerar men inte läsa eller skriva skivor.2. en 3v cell knappbatteri och innehavare3. e...

Hemligt DVD utrymme

detta är den hemliga DVD fack som rymmer många saker i den.Steg 1: Saker du behöver en skruvmejsel (cross huvud)en annan skruvmejsel (platt huvud)DVD-spelare (arbetar eller inte)Det är det verkligen, så enkelt.Steg 2: Ta bort höljet Ta bort höljet fr...

Lägga till Synchro till DVD-recordern (utan att öppna fallet!)

Tillåter synkroniserad inspelning från en digitalbox (min är Sony terrestrial digital mottagare) till en DVD-spelare som inte har syncro post.Du kan sedan spela in program automatiskt genom att välja dem för post på digitalbox med utan att behöva pro...

Lägga till en tredje LCD till din bärbara skärmen DVD spelare

detta skulle kunna vara 2 instructables: hacka en off-hyllan LCD skärm till ett mindre paket och lägga till en A / V-utgång till din DVD.Utgångspunkten är att jag behövde få mer än 2 skärmar för bil DVD spelare tar vi på bilutflykter.Jag använde en I...

Kopiera DVD-skivor--gratis och lagligt!

Jag antar att ingen RESPONSIBLITY av dina handlingar. DETTA ÄR FÖR UTBILDNINGSÄNDAMÅL BARA. ATTEMT PÅ DIN FRIA VILJA. INTE SKYLLA ALLT PÅ MIG.Med det ur vägen, låt mig förklara lite om detta. Du kan kopiera alla DVD, och jag menar någon. Den använder...

DVD-fodral från vin trälådor

när min DVD-samling verkligen började växa jag insåg att jag behövde ett kompakt sätt att bärande min DVD ärm. Eftersom jag hade kärlek beslutat dessa vin fält som hade varit i garaget sedan jag kan minnas jag att använda dem för mitt projekt. Jag sk...

Ghetto DVD spola om

eftersom vanlig DVD hushållsfolieproducenterna är så dyra jag designade en enkel billig DVD spola om du kan göra själv.Steg 1: delar - En motor-Lite tejp-En liten kartong-Vissa tråd-A batteriSteg 2: Tråd upp motorn Få din motor (jag hittade min i sak...

Hacking DVD/Videogame fysisk säkerhet

* varning *Jag varna för användning av detta instructable för olaglig verksamhet. Jag har lämnat denna information learning och för underhållning bara. Jag tar ingen juridisk eller moralisk ansvar för dina handlingar.Nu när det är ur vägen, vissa bac...