E.T.'s kostym "Ghost"jag gjorde denna rekvisita, orsaka mina barn är stort Fan av Extra-Terrestrial E.T. Filmen

Hans Finger lyser upp när barnen kommer knacka för Trick eller godis.

Relaterade Ämnen

Bill Murry Scrooged inspirerade Ghost of Christmas framtida kostym aka. "Video ansikte av död"

Hej Ghost och Ghouls!!!Jag gjorde denna hela kostym från skrotar jag hade i garaget exklusive den transportabel DVD spelaren. Jag hade funderat på att bygga denna kostym för 4 år nu och finalen fick alla bitar och tid att äntligen bygga den.Den huvud...

Under 5 min Ghost dekorationer från återvunnet material / målarens kostym

måste göra plats ser en lite festligare men inte riktigt har medel eller känner för att köpa junky plast du ska bara genom ute i några dagar? Ghost dekorationer är lätta att göra eftersom de inte behöver vara en speciell färg eller specifik form. De...

Ghost rider att göra kostym.

här är lite om vad är inblandad i byggnad crazy kostymer som Ghost RiderSteg 1: Kate ridning cykel på parkeringsplats...

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...

Hatt Box spöket kostym * uppdaterad *

hat box ghost är en av Disneys 999 glad tillhåll han är förmodligen mest kända spöken i Manson eller från herrgården?? Vi ska vad gör han göra?? Huvudet försvinner i till en låda som han håller i sin hand kallas en hatt låda Walt Disney säger detta o...

Hur man gör en bakterie tema kostym & träffa Neil Gaiman

jag nyligen hade chansen att delta på Ig Nobel awards, med Harvard/Radcliffe Science Fiction Association. Om jag klädd i ett bakterier tillhörande tema, skulle jag få en chans på uppfylla ett av de speciella gästerna, Neil Gaiman. Naturligtvis smälld...

Inga bilder kostym för Hong Kong Halloween

Hej,Jag för närvarande gör en praktik i Hong Kong och hade turen att vara en del av Halloweenfest här! Detta är helt inte min typiska instructables men jag ville bara dela vad jag lever i denna del av världen. Bara för skojs skull.För att förstå dett...

Lätt arg fågel kostym och Candy Basket

min son ville verkligen vara en Angry Bird för Halloween, jag kunde inte hitta några dräkter som jag var villig att köpa online och kunde inte hitta någon lokal, så det var då jag bestämde mig att göra min egen. Jag är inte särskilt bra på att sy, oc...

Jätten Chomping Pacman kostym

Detta var min Halloween kostym för 2009. Det tog ungefär en och en halv månad av planering och arbete. Jag byggde både en Pacman och Ghost, men texten kommer att fokusera på Pacman. Dräkten har en fungerande mun samt högtalare inbyggda att spela upp...

Bettlejuice kostym

så du vill vara "ghost med mest" nästa Halloween? Det är relativt lätt och ser mycket bättre än alla köpta som jag någonsin sett. Som make-up artist har jag gjort min egna kostymer för år och som en kvinna, detta var en av de roligaste att klä s...

Halloween kostym med skelett mask, mekaniska händer, sund reaktiv LED öga bollar och släppa huvud knep

Hej, tack för att uppmärksamma min artikel, detta är min allra första kostym på Halloween parad i Taiwan, först av allt, jag är tacksam att jag fick så många inspiration från instructables, och slutligen jag kom med detta skelett dräkt med följande f...

Handgjorda ikoniska Skull Mask död kostym för Halloween

år sedan som ett barn, några av mina tidigaste minnen var Halloween och dressing i hemgjorda dräkter. Mina föräldrar hade aldrig en hel del pengar men de försökt alltid att göra semester roligt och spännande. Det fanns så många år skulle vi gå till e...

Bägare kostym

efter en sökning på internet för instruktioner för att göra en bägare muppet kostym, jag konstruerade min egen. Det är för en vuxen hane 6'3 ", 250lbs. instruktioner är listade nedan.Material som behövs:1 - limpistol5-10 långa limstift1 - 4' x 12&quo...

Ghost Busters PKE mätaren

Detta är en 3D tryckta PKE MÄTAREN med anpassade elektronik inuti liknande som i filmen; Ghost Busters. Skriva ut detta och använda den för att slutföra din ghost busters stötta uppsättning eller kostym. Att vara en designer, har jag förbättrat desig...

Radioaktiva Ghost scen i Photoshop

I dagens Photoshop tutorial får du lära dig att skapa en kuslig radio active ghost scen med en bild från kärnkraftsolyckan i Pripyat. Vi kommer att arbeta med gratis lager, justeringslager, övertoningar. Vi kommer att lägga kostym skuggning, belysnin...

Pepper's Ghost Illusion

Pepper's Ghost är en specialeffekter teknik för att skapa transparenta spöklika bilder. Det fungerar genom att bild av ett spöke av ett ark med plexiglas. IThis effekt har varit en stapelvara av teatrar och hemsökta hus eftersom John peppar popularis...

Pac Man och spöken kostymer

mina barn bestämde som ville vara Pac Man och 4 spöken för Halloween. Så att sätta mig och DaDee på uppgiften att skapa alla 5 kostymer.Steg 1: leveranserAtt bygga Pac Man använde vi2 hula hoopsNågra PVC rör hade vi runtSilvertejpKartongGult tygSvart...

Episka Ghostbusters kostym och stammen

varje år vi delta i en stam eller behandla, som vi tar på allvar. Vi har en titel att försvara! Den här verkligen höjt ribban för kvalitet av stammar och kostymer. Det hela tog ca 4 månader av hårt arbete, och varje element kan vara ett instructable...

Halloween hacka: Ghost Clyde

Clyde maskerader som hemska spöke i denna Halloween hacka. Ghost Clyde har några tricks upp sina blad: en rörelsesensor och en dator fläkt lägga till några kusligt lyhörd beteende. Programmet Clyde fladdrar hans ark och hans ljus när rörelsesensorn u...