Easy Cooking With EktaAtt föra exotisk vegetariska recept från Ektas kök med en speciell indisk tadka. Människor som söker snabbt och enkelt tilltugg, traditionell Indien mat, hälsosam frukost recept, vattnas i munnen desserter, drycker, festlig mat, tips när du lagar mat, så är detta platsen för dig.

Här hittar du nya recept på varje måndag och viktiga matlagning tips på varje fredag.

Kolla in mina videos och låt mig veta hur de kommer ut för dig. Din feedback är mycket viktigt för mig så hålla delar.

Lycklig matlagning! Älskar sanna

Relaterade Ämnen

Quick & Easy Cookie alternativ

följa dessa instruktioner för att göra en snabb, choklad-jordnöt smör efterrätt kallas O'Henry barer (http://allrecipes.com/Recipe/O-Henry-Bars/Detail.aspx). Denna söta glädje kan enkelt appetize flera dussin gäster eller bara några allvarligt chokla...

Krock mellan klaner-Th9 jordbruk bas

nyligen fick jag tillbaka in i Clash of klaner (jag hade tagit en paus) och som jag hade allvarligt rusade min bas var jag med förlust att få och behålla resurserna. Mina trupper var ganska låg lvl, min byggnader var inte mycket uppgraderade och mina...

Pumpa hackor: En överlevnad vägleder för hösten

pumpa Hacks: en överlevnadsguide till hösten levandeDetta är en guide för upptagna människor som är obekanta med pumpor, men vill ha tips på hur man får mer pumpa-y för höstsäsongen.I detta instructable kommer jag att täcka: pumpa Carving, pumpa matl...

Gröna mjölbananer: En snabbkurs med bilder och video på hur man skalar, skära, mögel och laga mat.

I started cooking with green plantains about four years ago. Och nu jag anser mig en Tosto-Chick, expert på frukten behandlas som en grönsak men aldrig ätit rå. Vad? Inte undra på att det är så missförstådd, för att inte nämna försummade. Fram till n...

How to Propose with a Fortune Cookie

Looking for a unique way to "Pop the Question"? Då måste man prova denna idiotsäkra fortune cookie recept. (cookie recept inspirerade av mamma 's som think.com) Medan jag inte kan garantera att du får ett "ja", kan jag garantera att du...

Easy-Peasy kaffe Mocha Chip Cookies

Detta är det enklaste receptet för utmärkt kaffe Mocha Chip Cookies, och jag kommer att argumentera att det är bäst! Jag skulle uppskatta din röst i koffein Contest.Värm ugnen till 375 F (190 C).Här är vad du behöver.Ingredienser2 1/4 C mjöl4 msk kaf...

Bita storlek bränt smör Chocolate Chip Cookies

det är min första tid cookie byta någonsin. Vanligtvis är det gjort under lovet och det innebär mycket elegant inredda cookies. Men är jag inte ett fan av royal icing eftersom jag anser det döljer smak av den faktiska cookien.Varför bränt smör? Bränd...

Göra en Wither Plushie från Minecraft

är denna lyckliga lilla födelsedag boy/Minecraft freak håller världens första Wither Plushie? Även om det är högst osannolikt, är det möjligt... Vill veta vad mer är möjligt? Möjlighet att skapa en av din egen. I detta Instructable hjälper jag dig ha...

Cookie hjulet Pizza

har du någonsin varit obeslutsam om vilken typ av cookie att göra? Här är din lösning.Denna cookie kombinerar enkelt 8 olika typer av cookie till en vacker Pizza storlek kaka.Vad gör detta recept unika är att alla olika typer av cookies alla börja me...

DEKADENT eller vanligt JORDNÖTSSMÖR COOKIES

http://www.youtube.com/watch?v=frbi6_76XcYEasy 5 ingrediens jordnötssmör kakor! Snabb att göra, detta recept gör 13 cookies.Hitta detta recept och annat på min youtube-kanal, (hantverk, virkning, stickning, sömnad, papper hantverk, smycken, etc.): ht...

Ljuvligt god jul cookies

jag vet alla gillar några läckra, söt, välsmakande livsmedel som kakor, cookies eller cupcakes, som varför har jag gjort dessa turkiska cookies kallas "FN kurabiye", som betyder mjöl cookies, och de visade sig verkligen jättegott så jag kom hit...

Ingen baka nr göra Custom Fortune Cookie

använda butiken köpte fortune cookies kan du ta bort meddelandet och sätta i din egen. Om du vill göra dem mer speciell, doppa dem i smält choklad.Steg 1: 1. skriva ut anpassade fortunes valfri textredigerare. Jag använde teckensnittet Calibri i stor...

Snowconut Man (Vegan Sugar Cookies)

Det behöver inte vara snöar för dig att bygga dessa coconutty snögubbar och snöflingor!Cookies1 1/2 koppar mjöl1 dl kokos mjöl1 tsk bakpulver1/2 tsk bakpulver1/4 tsk salt1 kopp kokosolja1 dl socker1 msk egg replacer plus 6 msk vatten (eller 2 ägg)2 m...

Enkla hallon mandel mörbakelse Cookies

Om du är trött på att göra det samma traditionella choklad chip orsugar kakrecept, eller om du bara vill baka upp en ny och läcker behandla, rekommenderar jag försöker dessa läckra mörbakelse cookies. Denna Intructable visar hur att baka och dekorera...

Hemgjord Pumpkin Cookies med Cream Cheese Frosting

Väntar på semester har aldrig smakat detta bra. Om du är som jag väntar på Thanksgiving att njuta av några pumpa läckerheter, här är en rolig variant på klassiska pumpa paj. Tar bara en timme att göra 40 cookies. Någon över 12 år kan följa detta rece...

Avokado Cookies

Har du någonsin varit i en situation där du är hungrig men du är osäker på om du verkligen vill laga mat eller äta? Här är en friskare och lätt att göra lösningen för dig. Om du gillar avokado, är avokado cookies verkligen läckra och lättare snacks....

Easy gratis 3d rendering online

3d rendering online gratisEasy gratis 3d rendering online från AMMONIT A på Vimeo. gå till http://www.sculpteo.com/en/...

Christmas Cookie Shooters

Det finns inget riktigt gillar en Christmas cookie. Färgerna, strössel, den... sprit?Ja! Du måste dela dessa med dina gäster! De är helt utsökt!Ingredienser:1/8 oz Grenadine1/4 oz Creme de Mint1/4 oz Biscotti Baileys1/4 oz vanilj Vodka1/4 kopp av str...

Cookies N grädde Supreme

jag först gjorde denna kalla, ljuvlig dessert dryck år sedan för en vänner hus parti.Trött på öl och bitter blandade drinkar, jag plundrade i köket för att experimentera och skapat denna uppfriskande hopkok.Det var en stor hit, och när vi sprang ut g...