Edge Lit bågreaktornjag har sett massor av riktigt cool edge lit skärmar. Det finns massor av instructables på dem men detta är mest bara visa hur jag gjorde min. Det är inte så bra, det var första gången jag försöker etch i akryl. Det blev lite ojämn och fånga inte ljuset som jag hade hoppats det skulle. Jag planerar att göra en annan, bättre, en senare. Men detta kommer att vara en snabb tutorial på hur jag gjorde denna arc reactor kant upplyst display.

Material:
-Klara blå lysdioder (3)
-330 ohm motstånd (3)
-Akryl blad (1/4")
-Kartong
-9V batteri (1)
-9V batteri snap
-Bit av perf ombord
-Extra tråd

Verktyg:
-Dremel
-Sfären tippas lite
-Styckning borr
-Varm limpistol
-Lödkolv

Se Steg
Relaterade Ämnen

Laser Cut Edge Lit Halloween Display - jag gjorde det på TechShop!

Nyligen jag har experimenterat med utrustningen på Allen Park/Detroit TechShop. Om du är omedveten om TechShop, gå och lära känna dem på techshop.com.Efter grundkurs för laserskärning trodde jag jag skulle slänga ihop en snabb projekt för att finslip...

Edge Lit akryl Sign

Edge-lit LED skyltar är en attraktiv och innovativa sätt att reklam ditt företag och produkter. De är energieffektiva och är lätt att montera från akryl paneler och LED band eller remsor. Nyckeln till ett gott tecken är hur du laser bilden eller boks...

Lit-O-rutan (fyrfärg Edge-Lit foto!)

Började med en idéTL, DR Why skapa inte full edge-lit färgskärm, så att du kan konvertera en bild till en awesome full färg edge-lit lithopane. Också, jag gjorde en hel del misstag och lärde mig några saker. Ingen lätt tillgång till laserskärare stör...

Pointilist Edge Lit kort med Auto On/Off Switch

Flera månader tillbaka, ville jag skicka ett tackkort till folk på instructables HQ för att jag umgås med dem under Maker Faire. Jag visste att ett köpta kort bara inte skulle göra, så mitt sinne omedelbart vände sig till den kanten lit kort skapad a...

PI Edge Lit LED plexiglas ljus

PI är en intressant siffra, eller är det flera? Är förhållandet att en cirkels omkrets och dess diameter. Det är ingen mening där det finns ett slut på decimalpunkterna av dess värde. Pi har beräknats till 13,3 biljoner decimaler enligt Wikipedia, ut...

Edge Lit mobil / Night Light

detta instructable handlar om att göra en edge-lit mobil att hänga i ett barns rum (eller vart för den delen). Olika bilder kan användas för alla åldrar och alla tillfällen. För insatnce, kan du göra en för Halloween genom etsning skelett i akryl och...

Lys upp din vänner namn-för jul, alla hjärtans eller alla tillfällen! Edge Lit fristående kort

detta instructable visar dig hur man gör en gratis stående eller hängande, lysa upp displayen.Dina vänner kommer att bli förvånad över att se deras namn i ljus.Författaren vill helt kreditera folken över på Evil Mad Scientist för inspiration.http://w...

LED Edge Lit kort

Detta kort är en anpassning av Improvisatörs LED Fader julkort vi skapat för Yukonstruct's Holiday Card bygga natten.YuKonstruct är den första makerspace i Kanadas norra. Vårt uppdrag är att ge tillgång till delade utrymme, kvalitetsverktyg, tillgäng...

Edge lit name tags

Inte ett steg för steg instructable, men bilderna ger dig en uppfattning om vad som kan uppnås med liten skala LED-kant belysning. Detta exempel Edge upplyst av en enda flerfärgad föränderliga LED och drivs med 3 x 1.5V klocka batterier. Chloe etiket...

Awesome LED Edge-lit Desktop namnskylt

du skulle vara hårt pressade att ett kontor med en stationär dator som inte har en namnskylt. Detta DIY projekt förvandlar den klassiska graverad vinyl namnskylten till ett high-tech konstverk. Det är det perfekta sättet att piffa upp någons skrivbor...

Edge Lit visar

behöver du någonsin ett billigt och snabbt sätt att göra en imponerande uppvisning? Någonsin vill visa mer än en blinkande LED men vill ha något lättare att använda än en LCD? Vill du göra ljus tycks sväva i luften? Sedan fundera på kant belysning.Vi...

Quick Edge Lit skolprojekt

min dotter arbetade på ett kreativt projekt om cellstrukturer, och naturligtvis varje projekt är bättre med lysdioder, så det självklara valet var att bygga en snabb kant lyser LED cell diagram! Vi hade bara ett par timmar under några dagar, så här ä...

Ännu en Edge-Lit LED-tecken

Det finns ganska många av dem. Men sedan, alla som glödande saker, ja? Ja, klart de gör. Saker som lyser är awesome.Jag behövde ett projekt.Jag kände att Bergen hackerspace behövs ett cool tecken.Karlmag delade denna uppfattning.Således var det bara...

EDGE-LIT musmatta cum CD-fodralet

Jag är sorten person som inte kan leva utan en musmatta. Efter det hade jag hade slitna, beslöt jag att göra min egen.Steg 1: Samla resurser Material:1 > Rensa genomskinliga CD-fodral2 > självhäftandeThats det?... Japp!Du kan bara kasta bort CD-skiv...

Edge Lit självständighetsförklaring!

Videon visar en översikt över bygget. Du måste fortfarande några saker för att upprepa detta. Jag har tagit olika filer i nästa steg.Steg 1: TeensyLedningarJag använde en Teensy 2.0 för detta projekt. LED strip jag använde var en äldre Adafruit RGB L...

LED akryl edge lit konst och sign

göra en ljus vacker LED konstverk eller teckenSteg 1: Samla material Behöver du:-En gravör, dremel eller roterande verktyg-En 1/8 tum tjock 12 inch av 12 tums bit av akryl (finns på amazon för runt $5)-Trä-En såg-En handduk-En bit av papper-En penna...

Twin skärm kanten lit sign

efter jag kommit med en sträng av 150 led Julljus för £15. Jag märkte hur mönstren alternerade varje andra LED. Detta ledde mig tro att ett twin skärm kanten lit tecken skulle vara möjligt att hade omväxlande ord / bilder etc. Tanken är att placera e...

Lykta klockan

Hej allahär är min första Instructable, är det en vacker Nixie Lantern klocka, A ånga lite punk och lite viktorianska, består av mestadels av hittade komponenterJag tenderar att kommunicera bättre när det finns något att Visa så titta på bilder och t...

5$ Berlin Skyline graverade akryl Display (batteridriven)

bakgrund:En av mina pre-Instructables projekt från början av 2013. Som det var en rush bygga för en vän som jag inte hade någon tid att ta någon framsteg bilder, men jag ska försöka beskriva byggprocessen som detaljerad som möjligt.Jag hoppas att du...