Egen kompostering inomhus trädgårdDetta system är en egen kompostering inomhus trädgård. Syftet var sätta kunna odla grönsaker hemma och minska avfallet vid composting köksrester. Eftersom trädgården kommer att producera livsmedel var det viktigt att du använder endast ekologiska material såsom jord, kökavfalls och lim för PVC/hink gemensamma. Omröstningen tack om du gillar det!

Vad du behöver:

-5gal bucket (eller liknande) ~ $3

-4 "x 36" PVC ~ $10

-Charlotte Pipe 4" PVC DMV Cap ~ $15

-4" PVC DMV nav x FIPT kvinnliga Adapter ~ $14

-MPT PVC 4" rensa ut Plug ~ $7

-Vigoro klar plast tefat ~ $1

-PVC Cement ~ $5

-1 1/4" blad rock skruvar

Totala ~ $60

Verktyg:

-Skruva gun w/Phillips huvud lite

-1" paddel borrspets

-Utility kniv

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gör din egen kompost! (Från en mark-Up stubbe)

Så i sommar hade jag ett intressant projekt på mina händer.Det var ett dött träd i min trädgård, och när det var skära ner, vi fick stubben grunden och det lämnade mig med en gigantisk hög av smuts och trädet delar mitt i min trädgård.Så jag bestämde...

Enkel Start till inomhus trädgårdsskötsel med hydroMazing

Om du någonsin ville odla växter som örter, gröna, jordgubbar och tomater hemma men trodde det skulle vara ska långt för svårt och dyrt då du läsa på. Du måste fortfarande lära sig om plant care grunderna, men du kommer att göra det med hjälp :-)Meda...

Året runt inomhus sallad trädgårdsskötsel

I början av sommaren 2015, jag hade äntligen några minuter gick jag utanför, dumpade bin av kompost som var att göra eftersom vi flyttade till huset 8 år sedan, och fast ett dussin av frön av zucchini, gurka, tomat och aubergine varje, i smutsa av et...

Bakgård kompost Tumbler (en)

Hej alla, för min första Instructable (gå lätt på mig Vänligen), jag fick en massa inspiration från andra Instructables, och gjorde min egen kompost tumlaren. Den totala kostnaden för min tumlaren var ca $50, eftersom jag hade en massa sånt liggandes...

Quick gjort hand handvevad kompost shredder

om du gör du egen kompost, kan du se gräs mowings och mjuka unga ogräs, ruttnar snabbt. Men små grenar och woody beskärningen röta mycket långsamt.De måste vara skildrat att komposteras korrekt.Om de vedartade beskärningen är en liten del av din komp...

Lär dig hur man kompost i mindre än en timme

Lär dig hur man kompost! Du behöver inte ha gröna fingrar att framgångsrikt skapa en hälsosam komposten i din egen bakgård.Dessa instruktioner hjälper dig att lära dig grunderna i komposteringen. Kompostering är ett billigt och miljövänligt sätt att...

Kompost fat

Jag återvinna min krukor av jord efter växtsäsongen. Jag har använt en plast skräp kan lagra och kompost min krukväxtjord, men det tillåter inte mig att rotera mix som jag till organiskt material (löv, gräsklipp, etc.). Jag har sett flera kompost fat...

Garduino: Trädgårdsskötsel + Arduino

Garduino är en trädgårdsarbete Arduino. Hittills har Garduino:-Vatten mina växter när deras fukt markytan sjunker under ett fördefinierat värde.-Sätter på växa lampor, men bara när det är mörkt ute och endast länge ljus nog att göra växterna få total...

Återvunnet box seed starter

som våren börjar komma fram många av oss som för att få frön startade inomhus för att se till att de tar men utsäde startpaket kan bli dyrt beroende på var du handlar och hur mycket utrymme du har att växa. Men med detta lilla knep du kan spara penga...

AINA: Fältet Lab med Edison IoT

AINA (Automated Information om karaktär attribut) är en elektronisk sensor fält laboratorium byggt på Intel® Edison IoT plattformen. Akronym, "AINA", hänvisningarna den hawaiianska ordet för mark eller plats.Projektöversikt:Vårt projekt är ett b...

Hur man kan återanvända din gamla kaffesump för tillverkning

Fokus i detta arbete är att belysa och ifrågasätta vår relation med material. Att utforska det allt mellan de till synes banal eller complicatedly rika interaktioner med material som utgör vår byggda miljö och större fotavtryck på denna värld. Målet...

Växer en liten köksträdgård i din bakgård

Växande din egen köksträdgård ger dig färska grönsaker, gör du spendera din fritid på ett produktivt sätt, ger dig lycka och gör att du känner dig avslappnad. Du behöver inte stora fläckar av mark, inte heller några specialverktyg eller några speciel...

Upprätt pall (Container) trädgårdar

Dessa pall trädgårdar lutar sig mot staketet i min lilla urbana trädgård. Jag använder insidan utrymme mellan 2 x 4 och krampa trädgårdsarbete tyget i trä till skapa en nästan dold, rustik utseende planter att min utanför utrymme.Jag Använd hashtag #...

Att få igång Square Foot Gardening

jag insåg inte hur stort det faktiskt var tills det var dags att fylla med jord. Jag gick med 8 x 6, (4) 2 x 6 styrelser men du kan göra dem som stor eller så liten som du vill. För att bygga en bas, bara göra rutan, säkert tillsammans med skruvar i...

Flatpacked komposten

Denna handledning visar u ett sätt att göra du är egen kompostering fat mycket enkelt och billigt.DISCLAIMER: Jag vet detta är inte lika studry som som du kan köpa, men det var inte poängen med designen. Poängen var att göra en enkel fat för människo...

Hur man skapar en upphöjd pall trädgård säng

Dessa är instruktionerna om hur man gör en låg kostnad uppvuxen trädgård säng. För detta projekt vi använde återvunnet trä från 2 pallar och alla tidigare ägs eller lånat verktyg. Detta projekt kunde slutföras för under $15.Leveranser:Verktyg:-Hammar...

Fort Knox, tog upp sängar

min fru och jag gjorde en hel del forskning innan du börjar vårt hem trädgård och höll utfrågning om gnagare och critter skador. Vi utformade så upphöjda bäddar med lockdown efter mörkrets inbrott. Redwood hade varit trevligt men Pine är billigare oc...

Hur man bygger billiga kompostbehållare

För er som är intresserade av lite monetär investering med en lushous trädgård amendmant som resultat ser längre. Jag är här att visa dig hur man bygger en super billiga komposten bin system! Detta 3-bin system är bra för människor som har lite extra...

Göra papper som växer - Recycle, förnya och växt det i The mark

hur många ton skräppost får vi under loppet av en vecka över hela Amerika? Alla vill sälja dig allt och har lösningen på alla problem du kan tänka dig och det fyller våra soptunnor och deponier. Heres ett sätt att sätta som skräppost till god användn...