Electric Skateboard v2.0: Smartphone kontrolleradeHär är en DIY elektrisk skateboard som är mycket lätt och rolig att rida! Detta projekt byggde upp vår tidigare Instructable, den elektriska longboard. Men saknade den elektriska longboard några viktiga funktioner som en inbyggd avgiftssystem, en riktig strömbrytareoch en Bluetooth smartphone controller. Den elektriska longboard var också för stor (däck var 45" lång!) och det kan således inte användas som dagliga pendling enhet. Denna skateboard har alla dessa funktioner, och det är också vägen kortare, vilket gör det till ett ännu bättre alternativ för pendling.

Denna skateboard har en maxhastighet av 30 km/hoch en räckvidd på 10 km när man går full fart. Du kan få ett ännu större utbud om du går långsamt, eftersom denna elmotor är effektivare vid lägre hastigheter. Accelerationen är bra och motorn har tillräckligt vridmoment att hantera måttlig kullar.

Utformningen av drivsystem har ändrats något. De plast redskap har ersatts med en aluminium en bricka har tagits bort och jag ändrade design från med 90mm svänghjul, till mindre, mer lättillgängliga, 83mm svänghjul.

Denna skateboard har regenerativ bromsning, kan programmeras med olika acceleration priseroch kan gå baklänges. Jag kommer också att visa dig hur jag byggde min prototyp Bluetooth controller, som kan styra spjäll och Visa batterispänningen via smartphone. Om du inte vill bygga en egen controller, kan du köpa en professionell, färdiga version från Dagens system, som är min personliga butik! (Det kommer att vara tillgängliga mitten av September)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Electric Skateboard v4.0: The Banana Board

Här är en DIY elektrisk skateboard: Banana styrelsen! Detta forum är en elektrisk motoriserad skateboard som kan nå hastigheter på 35 km/h, den har en max räckvidd på 15 km per laddning, och kan laddas i under en timme. Den väger ca 11 pounds, vilket...

Electric Skateboard med-wheel motorer

Steg 1: Samla delar Ha i åtanke att detta bygga är fortfarande pågående (arbete)För att göra denna bygga behöver du:-En In-rullar navet motorer komplett kit, som innehåller alla av följande delar:-Minst 1 i-rulla den motoriska, här jag använder ett p...

DIY Electric Skateboard (mycket enkelt)

Skateboards är i allmänhet inte lätt att göra. Du måste köpa flera lager av plywood, skär dem exakt och i en vinkel och sedan använda en otrolig mängd trälim för att få det alla klibbar ihop. Att lägga på toppen av det, electric skateboards lägga til...

SmartPhone kontrollerade Bluetooth Rover Kit

Vi gjorde en Smartphone kontrollerade Rover Kit för våra Kickstarter kampanjhttp://kck.st/1R3PIWE vi visar dig hur man gör en själv. De komponenter som används kan köpas individuellt eller besök vår kampanj för Kit. Om du vill göra en själv delar vi...

Hack: Smartphone kontrollerade Blender

här på Orbotix, vi vilja geek ut. Våra utvecklare och tekniker ständigt kommer med roliga hacks, från en sfär vagn som bär öl till en överladdade potatis kanon. Kör på en avgift på Red Bull och drivet av varandras upptåg, det finns aldrig en tråkig s...

Liten Smartphone kontrollerade Arduino Tank

i detta Instructable jag ska visa dig hur man gör en mycket liten smartphone kontrollerade arduino tank.Jag försökte göra TinyTank så små som möjligt, jag ville också att styra med en smartphone.Åtminstone ville jag göra det enkelt att disasemble så...

Smartphone kontrollerade Arduino tank med Annikken Andee

Hej killar, jag är Robin, en av utvecklarna av Annikken Andee. Bara några veckor var tillbaka vi inbjudna att vara en del av Arduino dag Singapore 2014. På dagen för händelsen utställningsmonter vi en missil-bränning lego-krossning smartphone kontrol...

DIY Electric-Skateboard

Detta är min första gången att göra en elektrisk skateboard. Jag skulle vilja ge krediter och tack till comsa42 på hans DIY elektriska longboard. Mycket informativ instructable. Som ni ser, använde jag en penny styrelse och ett kit i stället för att...

DriveMyPhone - Smartphone kontrollerade 3D tryckta fordon

DriveMyPhone är ett projekt jag har placering på min dator i digitalt format för senaste 6 år nu. Konceptet kom runt när jag arbetade på min andra robotliknande projekt kallas MobileEarthRover en am MobileEarthRover två.Jag har äntligen haft tid att...

Smartphone kontrollerade takfläkt

Sluta oroa diset av mysteriet kring "ansluten" saker... Jag har gjort arbetet, nu får du vara hjälten! Jag började arbeta med Arduino och Raspberry Pi ungefär ett år sedan, och jag ska klippa ut alla skit som inte fungerar och vi kommer att få e...

Smartphone kontrollerade Robot

Hej instructibles, i dag jag kommer att visa dig hur man gör en bot för Tablet PC. Tablett bot är en avlägsen kontrollerbar Tablet PC baserad robot byggt med zip band och återvunnet DVD driva delar. Basen av tablet bot innehåller en Arduino UNO och e...

Smartphone kontrollerade trä Stand

tanken: Fjärrstyrandet pan förflyttning av tunga LCD-TV, LCD-datorskärm eller andra objekt med hjälp av en Android Smartphone eller en Windows, Linux eller MAC dator eller de manuella kontrollerna på stativet.Uppdatering: kontroll upp till 5 står på...

SparkRover - 3D tryckta Smartphone kontrollerade Robot

Under åren, har jag byggt flera stora robotar använder en skräddarsydd robotics drivrutin att jag skapat kallas det SmartRover systemet. Denna drivrutin användes från början för min SmartRover robot att jag byggt som körde på en toppström 60 ampere v...

Raspberry Pi Smartphone kontrollerade Rc bil

Använd din raspberry pi för att styra en 1/10 skala RC bil via en webbsida värd trådlöst på din PI. Allt du behöver göra är inställd din PI att använda din mobil som en hotspot sedan logga in på lämpliga webbsidan (värd Pi) och luta telefonen att sty...

Self balancing one wheeled electric skateboard

OBS:Maj 2011: Detta instructable är nu ganska gammal (relativt) och jag kunde nu bygga detta projekt helt enkelt med en Arduino som registeransvarig.Jag arbetar för närvarande på en enhjuling med samma OSMC motor styrenhet och en Arduino. När jag får...

Smartphone kontrollerade Arduino Rover

[Spela Video]De flesta av mina Instructables är baserade på förnybar energi, batteri eller återvinning använt material. I detta Instructable, har jag försökt något nytt dvs att göra en enkel Arduino baserad robotbil. Detta är mitt första försök att g...

SmartPhone kontrollerad RGB MOOD Light

Humör lampor är alltid fascinerande för mig och är ett mycket bra projekt till att börja med att börja med Arduino.Vad är en humör-lampa?Humör lampor är belysning enheter som används för att skapa en viss känsla eller stämning i rummet. I vissa fall...

Den billiga DIY elektriska Longboard

Hej yall! CoolRextreme här med ännu en DIY Longboard inlägg...Ja, jag ger dig en detaljerad redogörelse för min bygga. Från frustration till fascination. Varför?Orsaka vi alla vet bygger inte bara om går smidigt och kommer samman perfekt.Nej, jag kom...

Arduino billig hög kvalitetstid / smartphone sprängkapseln (eller kontrollerade kopplingsur): 2016 super noob vänligt sätt!

Detta instructable är avsedd för alla som vill lära sig att göra en ordentlig tid eller smartphone kontrollerade detonator. Jag personligen använt detta för att skjuta min pyro på nyår på exakt midnatt. Jag kommer att gå igenom alla steg i att göra d...