Electroluminescent jacka och passa jackaElectroluminescent jacka och kavaj som skapats med över sjuttio hand lödda electroluminescent kablar ansluten till en strömkälla och en on-off knapp. Mixed media. 2011. foton av Bryson Mooso.

Min historia
Jag såg den nya Tron filmen 3 gånger i biografen och Halloween kom upp. Jag designade och tillverkade dräkter för en vän och mig själv att göra ett framträdande på den största lokala Halloween parten. Tanken var inte att kopiera kostymer i Tron exakt, men att göra kostymer som skulle återspegla vad vi skulle se ut om vi var i världen av Tron. Kolla in några av mina andra designprojekt på www.brandonjhopkins.com.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hockey Skill Pad och passera/studsmatta

Denna färdighet pad och extremt enkel rebounder är för off-ice hockey stick hantering utbildning.Steg 1: Skicklighet Pad Jag köpte en 4 x 8 Slät vit Hardboard väggpanel på Lowe's. Du kan hitta denna panel på nästan någon järnaffär; Använd din diskret...

Star Trek filmen jacka TWOK (The Wrath av Kahn) kostym

när jag blev ombedd att sy en Star Trek jacka för en medarbetare jag tänkte "bra! Sy på kul och profit! ". Jag var sedan räckte mönstret och hittade endast 17 rader av anvisning. Som en hobby avklopp beroende jag välskriven och illustrerade möns...

DIY quiltad jacka med mönstret

Som det blir kallt ute, vill jag alltmer inte komma ur sängen. Jag vill bo insvept i filt, varm och mysig. Redan har en filt med ärmar skjuts till marknaden. Men det är inte precis något du vill bära utanför.Denna jacka är en rektangel av mysiga quil...

Det 3D skalle Surround Sound systemet (3/8" Jack)

The Story:Skalle systemet utformades på ett infall. Jag är teknik lärare (Woodshop, datorer, Robotics, metall Fab., etc.) så jag alltid söker kreativa saker att bygga, antingen med studenter eller för min egen tillfredsställelse. Skalle systemet (3/8...

CAR JACK DRILL PRESS

"DRILL PRESS' SOM ANSES VARA EN AV DE VIKTIGASTE VERKTYGET I WORKSHOP KAN ENKELT BYGGAS MED ENKEL OCH LÄTTILLGÄNGLIG DELAR HEMMA ELLER PÅ MARKNADEN.JAG GJORDE DENNA DRILL PRESS FRÄMST FRÅN CAR JACK OCH AQUA GUARD (VATTENRENARE) DELAR.Arbetar:- Denna...

Hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Tre Trailers i en - Box, bil och platt topp. Rutan toppen trailern.

När man bygger en ny trailer, ville jag mest mångsidiga trailern möjligt. Det behövs för att kunna bära en stor belastning i sand eller Mull, vara lämpliga för transport av pallar, kunna läsas av gaffeltruck och bära en tur på gräsklipparen eller lit...

Quiz Game Controller med hjälp av "Ljus och ljud Buzzers" och Arduino

fara stil frågesport spel är favoriter för att skapa spänning och pedagogiska instruktioner samtidigt. Lärare, summer camp rådgivare och även industrin pedagoger hitta denna typ av spel för att skapa intresse och engagemang från deltagarna.Tanken bak...

Resväska skivspelare (med inbyggd förstärkare och pre amp)

Hej alla! Tänk med mig eftersom detta är min första instructable. Jag ber om ursäkt i förväg för att inte ta tillräckligt foton som jag byggde det, men det är relativt enkelt och kan anpassas för att uppfylla någons kreativa önskningar!Min inspiratio...

Lätta upp och talar potatis från Portal 2

detta Instructable är för ett ljus upp och talar potatis från Portal 2. Hon gjordes som ett college projektet som hade en storlek begränsning av 1ft kubik. Hon användes också som ett sätt för mig för att ta itu med elektronik som jag aldrig hade infö...

Kvicksilver skum droppformade, hur man bygger en skum teardrop trailer. ruttna bevis, välisolerad och superlätta

På ett sätt är teardrop campare en bra påminnelse om den gamla amerikanska västern, det att pionjärer, Nybyggare, upptäcktsresande och cowboys upptäckt, och att infödingarna hade vetat hela tiden. Nybyggarna med sina Conestoga vagnar och chuck vagnen...

Antec 300 PC fall fönstret och handtag Mod (lätt och billigt [full guide])

efter att ha köpt en Antec 300 fall jag bara behövde göra något med den. Så jag bestämde mig att installera ett fönster och vissa handtag för att lägga till lite awesomeness i mitt torn. (Detta är min första PC bygga BTW)----------------Reservdelslis...

Choklad söt och kryddig ris Krispy dyker

anpassad från den "Ursprungliga Rice Krispies" receptetGör ca 20 golf boll storlek dyker eller 20 fyrkanterwww.weekofmenus.comSteg 1: ingredienser 3 msk smör40 vanliga marshmallows eller 4 dl mini marshmallows1 ½ tsk malen kanelâ tesked cayennep...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Rideable Segway klon - låg kostnad och enkel Build

Detta Instructable visar dig hur man bygger en ride-stånd Segway klon. Här är dess funktioner:Lätt att bygga med ingen svetsning, inte komplicerad styrning koppling och minimal lödning.Använder en lättillgänglig $3 digitala MPU6050 accelerometer/gyro...

Billigaste värmare i världen Version 2. Större, bättre och varmare.

Detta är den andra versionen av billigaste värmaren i världen. Det är faktiskt göra mycket mer effektivt. Kanske finns ytterligare användningsområden som du skala upp storleken. Du kunde kanske koka vatten eller värma upp mat.ANVÄND ALLTID I ETT VÄL...

Billigt och personliga foto Souvenir vykort

jag skickade detta vykort tidigare i år, jag gillade att det var en bit tech (som visar hur mycket jag använder min telefon) och även lite gammaldags. Så är här hur jag gjorde det.Steg 1: Galleri Börja med gallery, klicka på den + knapp för en ny fil...

Hur man gör en kvadrat surrning och runda surrning

har du någonsin behövt att knyta pinnar tillsammans för vissa projekt eller aktivitet? väl im kommer visa dig hur man gör en kvadrat surrning och en rund surrning som kommer att hålla två pinnar eller polacker tillsammans. För detta projekt behöver d...

16777216 fΣrger glittrande och glödande

Med ren vit glitter och RGB LED kan vi kunna producera 16777216 av glitter.Steg 1: planer Jag har tre planer att få 16777216 glitterPlan 1Fokusera en RGB ljus till en glitter eller bilden.Plan 2Skapa en fotoram med RGB lysdioder fokus i bildenPlan 3S...