Eleganta flytande hatt Vägghållarealla älskar en bra hatt. Bra iallafall, alla kan uppskatta en bra hatt. Personligen, jag älskar fedoras. Jag har alltid velat en av den klassiska trä ständiga hat stativ. Men bristen på shopping expertis (och pengar) hindrar mig.

Så kom jag upp med denna lösning

Se Steg
Relaterade Ämnen

Flytande färg pennhållare

11 januari var min födelsedag och jag ville dra varandra för att fira dagen med min pojkvän.För vi inte har någon färg verktyg här i studentrummet, köpte vi några färgpennor.Jag har en stor nog att sätta extra 6 färgpennor i pennhållaremen jag ville...

"Flytande" kedjan vin flaskhållare

jag hatar att köpa saker när jag kan göra dem själv. En familjemedlem ville en vinflaska hållare som detta, och jag såg en möjlighet att göra något coolt och förbättra mina kunskaper i svetsning. Jag gillar riktigt tanken bakom detta slags flaskhålla...

Snowboard Vägghållare

med mängden gratis rum i vår källare stadigt minskande, tänkte jag det utrymme som vidtagits av våra snowboards kunde användas för något annat. Men vad göra med i styrelserna?Titta på några bitar av trä som jag hade liggandes (också ta utrymme), fram...

En enkel Vägghållare för elverktyg med metall från backyard

Jag behövde ordna några av min elverktyg som där sprids runt gör det en stor hassle när jag försöka till göra någon proyect. Jag ville inte spendera en krona, utom consumibles som elektroder för båge svetsare, så alla material där recicled från byggm...

DIY Vägghållare snowboard

detta instructable är hur man gör en snowboard rack av skrot akryl glas, så du kan hänga dem på väggen.Om du inte känner dig bekväm kanske arbetar med värme/ficklampa och power tools detta inte det bästa alternativet för dig.Steg 1: vad du behöver2 b...

Cykel Vägghållare (utrymme räddningen)

Dead simpleAllt du behöver är:bit av PVC-rör (10-12cm är nog) diameter beror av däckdimensionbit av stål/alu strip (för att göra L form bitar, alternativt kan du köpa dem redo)några skruvar och muttrar, också plast vägg anslutsbit av stål stång (isol...

Flyta Legos i din flytande tvål flaska

såg jag ett exempel på detta på Pinterest, och naturligtvis, tänkte jag – jag kan göra som!Min äldsta pojke älskar Legos och först var han tveksam till att offra några av sina block, men han ändrade sig när han började att göra flaskan.Alltför många...

Hur man bygger en snowboard vägg rack

Hej alla,Detta instructable är tillägnad dem som vill ha en snowboard Vägghållare utan hål i väggen, vill spendera lite pengar och har svårt att bygga saker!Hoppas du finner det lämpligtDFörnödenheter som behövs-Måttband-3m 5lb självhäftande krokar-G...

Hur man skinka kompisarnas lägenhet

1 april har just passerat, och det innebär som jag än en gång har lagt köttet på ställen det inte tillhör (förra året var det varmkorv).Grundtanken är1. få en förkokt kött, helst en som är bara fuktig nog att det är obehagligt att röra.2. Placera köt...

Glöd i mörka fönster Clings

I detta dokument, kommer vi att lära dig hur man gör lyser i mörka fönster clings. Om du söker efter något roligt och enkelt att underhålla dina barn, är den perfekta båten. Dessa lyser i mörka fönster clings är de perfekta hem dekorationerna för någ...

FIFA World Cup LED

i detta instructable du lära dig att göra världen cup trofén med lysdioder. Det kan också användas som en sovrum lampa.Steg 1: materialFör att göra pokalen kommer vi använda följande material:-En leksak trophy-3 meter kabel-A växla-6 hög ljusstyrka l...

Anpassade vindsurfare lagring Rack

bygga en anpassningsbar, flexibel och prisvärd racksystem för att hålla ett antal styrelser vindsurfare avstängd från taket i ditt garage.Steg 1: Motivation När min fru kom till mig och sa att hon ville kunna park minst en bil i våra två bil garage i...

Ägg och kapsla art

detta är ett projekt som du kan göra det med detta instructable och göra spaces mycket vacker.Dessa är några Bon, ägg och fåglar att du kan aktivera dessa i natten och njuta av din dynamiska utrymme, de kan rotera runt sig och göra utrymme mer dynami...

Cool cykel fender gratis

vanligt mountain bike fendrar, särskilt på svävande gafflar, är anslutna till styrning röret av ramen. De är en eller två plast bitar, mer tuff vid anslutning sida, att tåla vid en bra flexibla kraft.I detta instructable ser du hur mycket lätt är att...

Improviserade damm fläkt

detta är min första instructable: D, engelska är inte mitt naturliga språk, så jag ska försöka att göra mitt bästa att skriva varje sak korrekt.Jag tror alla som har öppnat en dator har sett massor av damm som täcker alla brädor specialy i gamla stat...

Från skrot till rack! Hur till vända till synes värdelösa skrot i en vägg rack

Ofta tycker jag att mina byxor och andra vanliga kläder hamna på golvet istället tillbaka i dresser. En Vägghållare är ett enkelt rum inredning som tillåter mig att hålla mina kläder från golvet men fortfarande tillgänglig för snabb åtkomst.En enkel...

Honey Orange sirap Soda

Jag tycker om att göra läsk hemma, och det är alltid roligt att steg bort från "cola" och prova något nytt.Jag trodde jag skulle kombinera vätskan från apelsinerna jag carbonating med en sirap att göra en ny läsk. Jag föreställde mig att honung...

Fruktig 4 juli isbitar

vad gör en cool glas vatten ännu bättre en varm dag? Fruktig isbitar! Vad skulle göra din 4 juli ännu bättre? Fruktig 4 juli färgade isbitar!Steg 1: leveranserJag har gjort detta specifikt för den 4 juli och det är därför jag använde den frukt jag gj...

Flytande hylla med ljus, powesockets och glashållare

Detta är flytande hylla med belysning, eluttag och glashållare.Steg 1: Övre hylla Steg 2: Hylla konsolen Steg 3: Nedre hyllan...