Elektriska Altoids gitarr/Ukulelebeslutat att göra en Altoids gitarr till min klass efter att ha sett något liknande online. Det slutade ser ut mer som en ukulele än en gitarr, så här det är... min elektriska Altoids ukulele!
Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan Altoids gitarr

jag älskade Altoids gitarrerna bumpus och jwilson27. Så jag bestämde mig att göra en att ge till min bror för hans födelsedag, med några tillägg... ROCK ON!Steg 1: material Material som krävs för det här projektet är följande:-Altoids tin (ät!)-Träri...

Lågan kasta altoids gitarr

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter din altoids gitarr till en låga kastar behemouthSteg 1: material! you will need...Altoids gitarrtejpAQ spets (i stället för gem)justerbar tändareljusarebränsleledningen från en pinne lättareS...

Bygga en elektrisk, Cigar Box Ukulele

i detta Instructable, kommer jag att dokumentera mitt första försök att bygga en Cigar Box Ukulele. Det är ett pågående arbete, så jag kommer att uppdatera detta Instructable längs vägen. Synpunkter uppskattas. Min Cigar Box Uke kommer faktiskt att b...

Ford mini glovebox gitarr/ukulele

Fast i trafiken?Uttråkad med ingenstans att gå?Inget på radion?Passagerarna klagar du smälla dem i ansiktet med Spindelhuset när du spelar upp en full storlek gitarr i bilen?Inte tillräckligt med utrymme i bilen för en flygel?Nå över och ta din Ford...

Gitarr/Ukulele Capo

denna capo tar 2 minuter! Det fungerar riktigt bra också.Steg 1: material Ta en eller två ätpinnar (två för bättre resultat) och två gummiband.Steg 2: Förbereda ätpinnar Om du använder två ätpinnar, limma dem tillsammans med lite superlim. Sedan mäta...

En sträng Altoids gitarr

detta är ett enkelt projekt som är bra för nybörjare och är kul att bygga. Du kan bygga det för nöjes skull eller om du har en son i behov av musik merit badge om han är i scouterna. Det tog bara 30 minuter till en timme, så det är ganska billigt och...

Hur man gör en mini altoids gitarr

i detta instructable kommer du att göra en altoid mini gitarr.Steg 1: Vad du behöver-Altoid tin-gummiband-gitarr plocka eller tandpetareSteg 2: Sätt på gummiband Nu satta gummiband runt Altoids tin.Kontrollera att gummiband fördelas.Steg 3: Nästan kl...

Altoids gitarr 1.2

arbetade jag på den lite mer idag.Jag gjorde en ny bro ur en gammal spik och Dremel-ed skårorna i den, fungerar bra!Jag satte i piezo plocka upp, och jag ens hade inte att lämna huset som jag trodde jag skulle. Jag försökte att stämma en gitarr helt,...

Hemgjord gitarr/Ukulele plockar

jag inser att det finns många andra instructables precis som denna, men jag har gjort detta i år och jag tänkte jag skulle lägga en själv. Allt du behöver är ett par av sax, en gammal presentkort, en penna och en fil. Du kan också använda en riktig g...

Elektriska akustisk gitarr

Steg 1: mikrofon Stora som du behöver i detta projekt är en mikrofon (helst) som du kan se jag fick min från en gammal rock band mikrofon från en trasig wiiSteg 2: Disasemble mikrofon Bara disasemble om det är en stor mikrofon om inte, det är helt un...

Altoid gitarr

när jag postat bildspelet, jag trodde aldrig att posta en video av det, och hur det låter, så här är det. Jag använde bara en lättare för bilden (fungerar förvånansvärt bra). Håll ögonen öppna för den instructable!...

Elektriska styrelsen gitarr

elgitarr gjord av en ombord...

6 strängad plåtask gitarr

tog idén om en altoids gitarr och använde några delar som jag hade liggande. Kastade en humbucker i en plåtask i stället för en liten piezo och gick för 6 strängar i stället för 2 eller 3.Klar inte ännu men hon gör buller :) Jag behöver att fördubbla...

Akustisk gitarr hylla

Innan korsfästa mig sade jag skruvade upp en gitarr för att göra en hylla till mitt försvar vill jag säga att denna gitarr är mycket gammal och har blivit sårad av falls och överdrifter av en tonåring som trodde han var rockstjärna! Dessutom använder...

Vattentät aluminium Ukulele fall

i 2010, jag introducerades till den underbara världen av verkstäder i en kurs på Stanford kallas tillverkning och Design. De första veckorna är dedikerade till att lära sig att använda olika verktyg och maskiner i kursen, och de senaste veckorna är ö...

Enkla själv spelar gitarr!

Ok så jag kommer att vara att förklara för dig hur man gör en själv spelar gitarr. Ive sett några videos på youtube och andra ställen med dem som är som oerhört komplicerat och omöjligt för en normal människa att göra. Så här en kan enkelt göras på e...

Guitar Suitcase

För det första vill jag bara säga, jag tror inte på förstöra bra instrument att göra arty resväskor. Men om du som jag stött på ett nedgånget gitarr sitter vid sidan av vägen med fret styrelsen knappt hängande på, ingen tuning pinnar, en udda lack oc...

Elektriska baryton ukulele

Detta projekt bars från en pågående tvist mellan mig och min tre år gamla dotter över ägandet av min akustiska sopran uke. Fördelarna med en elektrisk ukulele är:1) kan spela i den unplugged, så inte rubba alla i gatan2) min dotter kommer inte höra m...

Hur till bygga en elektrisk Ukulele!

När jag såg telelele på tumblr, jag blev inspirerad att börja bygga en av mina egna. Jag hade aldrig byggt något instrument med innan och det lät som ett enkelt sätt att prep mig för att bygga mitt drömprojekt; en archtop/hollow body elgitarr. (möjli...