Elektriska stolen Joule tjuvdetta är min första instructable så gärna vara så hård och elak som du vill, jag ber om ursäkt för de suddiga bilderna, jag är absolut inte rik eller har fina leksaker, så vidare med det!
Elektriska stolen joule tjuven kräver... Tja... en joule tjuv, som är allt förklarat här. När detta sker, måste en del saker.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hög effektivitet reglerade Joule tjuv

Joule tjuven producerar normalt utspänning, vilket värde är svårt att förutsäga. Utan belastning (LED) har jag mätt spänning över 30 V. Jag ville skapa en Joule tjuv, som kan användas för att leverera några små elektroniska apparater, men med väl def...

Hur en Joule tjuv fungerar Free Energy Generator hembakade

En joule thief är en minimalistisk själv oscillerande spänning booster som är små, Billiga och lätt att bygga, används vanligtvis för att köra lätta laster.Det kan använda nästan alla av energin i en enskild cell elektriska batteriet, även långt unde...

LED Grow Light batteridrift Joule tjuv i en veke trädgårdsskötsel behållare för billigt!

Så titeln har många ord i det, men det är eftersom detta instructable kombinerar många idéer från många källor. Den allmänna idén härrörde från robomaniac's Desktop energi seed lampa kombinerat med} {klådans växande växter med LED-lampor instructable...

DIY ALTOIDS SMALLS JOULE tjuv ficklampa

Hej, alla. Jag älskar att göra projekt från Altoids burkar speciellt Altoids smalls burkar, de är så liten och väldigt söt och de passar perfekt i fickan så att du kan ta dem med dig överallt och när som helst.Jag har sett ett par Instructables på hu...

Joule tjuv 10 x 10 LED lampa

Mörkrädd? Byggt en enkel Joule tjuv krets och skulle vilja gå längre? Vill bara ha en cool blå ljus för att visa upp för vänner? Låt mig närvarande... Joule tjuv 10 x 10 LED lampa!Joule tjuv 10 x 10 LED lampa! Kör på en till fyra AA-batterier. Lyser...

Ännu en Joule tjuv handledning

Detta är en handledning för att göra den ständigt populära LED Joule tjuv. Jag gjorde detta instructable som kamrat instructableför min Joule tjuv 10 x 10 LED lampa.Beskrivning av en joule tjuv från Wikipedia:En joule tjuv är en minimalistisk själv o...

Cat inbrottstjuv Joule tjuv

göra en cat inbrottstjuv som "stjäl" lämnade över joule från batterier. När cat inbrottstjuv blir hans små tassar på ett batteri är hans näsa LED-lampor fram till alla joule borta. När avrunna, återvinna batteriet. Du sover mer sunt att veta din...

Hur man gör en Joule tjuv

A Joule tjuv (JT) är en step-up spänning transformator baserat på arbetande läge för en PWM (Pulse bredd Modulation), det producera en svängning i en induktor med hjälp av en transistor (2N3904, 2N2222,...) då produktionen av induktor är din nya spän...

Joule tjuv Night light

Tja, eftersom alla är fascinerade över joule tjuven, jag om jag vill hoppa på bandet vagnen och ge det en chans. Jag slutade bygga en liten nattlampa för min lillebror. och att göra en mycket stor röra senare för mig att städa upp:)I slutändan är jag...

Super effektiv Joule tjuv DIY

En joule tjuv är en minimalistisk Armstrong själv oscillerande spänning booster som är liten, billig och lätt att bygga, vanligtvis används för att köra lätta laster. Det kan använda nästan alla av energin i en enskild cell elektriska batteriet, även...

DIY compact Joule tjuv lampa!

För er som inte vet, joule tjuven är ett mycket enkelt sätt att suga den återstående energin från "döda" batterier och använda det för att tända en LED som skulle normalt inte tänds när ansluten till batteriet. I detta Instructable kommer jag vi...

15 minuters Joule tjuv

Detta är en introduktion i driften av en Joule tjuv och en kort titt på det historia. I November 1999 publicerades en enkel krets av Z. Kaparnik av en transformator-feedback singel-transistor spänningsomvandlare i vardagens praktiska elektronik tidni...

Grundläggande Joule tjuv ficklampa

Hej Välkommen till min andra instructable!!! Idag ska jag visa dig hur man bygger en mycket enkel joule tjuv ficklampa. Om du inte har sett min andra instructable, kolla upp det för ett enklare sätt att driva detta än jag kommer att visa dig! Jag vet...

Färg ändra natt Joule tjuv

jag fick denna undersökning från en lärare som undervisar i gymnasiet barn elektronik - kan vi få en cool kit som Aurora mini 18, i ett enklare och billigare? Jag föreslog natt Joule tjuv, men läraren tyckte att det inte var tillräckligt sexig för ba...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

1, 5V till LED spänningsomvandlare alias Joule tjuv

Det här är en schematisk jag av misstag fick fungera. Jag experimenterade en idé att få en LED PWM på ett 1, 5V använder en astable multivibrator köra induktor och använda dess magnetfält kollapsar att lysa upp en LED i snabba korta pulser men jag fi...

3W LED Strobe - 2 AA-batterier och Joule tjuv

denna lysdiod strobe ljus kan 2.4V användas jämfört med 4.5V för de flesta 555 timer kretsar. Den använder Joule tjuven för att slå på en 4V MOSFET. Detta minskar antalet batterier behövs. Det är också lämplig för låg powered lysdioder och kan använd...

Itty bitty Joule tjuv

En Joule Thief är en enkel krets som drar nytta av den induktiva kickback produceras av ett induktivt element (ett sår toroid i detta fall) för att öka spänningen. Denna extra spänning vid utgången av kretsen som kan användas till power enheter som i...

Göra en Joule tjuv spole utan en ferrit Toroid

Det finns många olika artiklar och videor som finns online som lär dig hur man bygger en Joule tjuv krets och power LEDs bort av döda batterier. De flesta av dem, dock kräver någon form av spolen med en ring eller toroid, gjord av ferrit. Detta kan v...