Elektriska Trolling Motor kanotOm du inte letar efter Super hastighet, eller vill ha ett lugnt sätt att fiska, komma runt sjön, eller utöka din camping resor, är en elektrisk kanoten vägen att gå! Denna kanot ändring är lätt att bygga och kommer att få dig en toppfart på 6 km/h, eller 10 km/h om man paddlar också. Du kan också förvänta dig att få upp till 7.5 km på en laddning med ett batteri på en fyra person kanot. Utbudet ökar kraftigt med mindre vikt.

En annan adderat fördel är ljudet. Det är faktiskt tystare än vanlig paddling.

Tanken här är att du lägger till en 12v trolling motor vid sidan av en kanot och använda den (i vinkel) för att komma runt. Titta på denna video för att få en bättre uppfattning:

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man installerar ett trolling motor kärl på en segelbåt

jag använder min segelbåt vid en liten sjö som inte tillåter gas motorer. Och med en liten elektrisk trolling motor ansluten till ett 12 v batteri i sittbrunnen var både en snubbelrisk också inte så attraktiva. En annan nackdel var att ett batteri in...

Kajak trolling motor

Jag var taggade på min Facebooksida med ett nytt sätt att titta på denna kajak uppfinning; Jag har sett tank rullstolar som går överallt. Ja, vill jag utöka mitt erbjudande till min kollega veteraner som jag serverade med en chans att kunna paddla ka...

Trolling motor trä

den grundläggande tanken med denna trolling motor är borrmaskinen multi funktion.Är kraften i ett batteri borra tillräckligt för att driva en trolling båt på stilla vatten?Svaret är ja. Jag gjorde det trolling motor från trä och andra delar i enTydli...

Elektrisk spole Motor Masco G40

Detta är hur man gör en elektrisk spole motor med ett batteri, spole, Gem, en magnet, sand papper och band!Steg 1: material-2 Gem-Magnet-2 band-D batteri (1,5 V)-26 gauge Magnet tråd-SandpapperSteg 2: Gem Bend gem som så:Steg 3: Koppla Gem till batte...

DIY kajak Trolling Motor (YAK Board)

jag har varit kajakpaddling i några år nu och njuta av det ganska lite, men ibland (speciellt när jag fiske) jag inte känner för paddling. Det finns gott om kajaker där ute som är inställda för trollingmotorer men de kosta brukar en vacker slant så j...

DC elektriska outboat motor

Hi... Selam! Jag bygger en båt med noll pengar och noll inkomster.Jag ville visa hur barn och ungdomar!Jag skulle vilja ge här också en länk till min blogg...Jag kan inte säga alla saker här... Min engelska är inte tillräckligt.Tack vare google Övers...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Gör din egen snabb och enkel zip knyta & ply mini båt - maximalt nöje för minst pengar!

Intro, trotsa elementen?Jag in här bygga för "trotsa elementen" tävling som detta projekt har gjort det möjligt för mig att komma ut och uppleva element i min närmiljö. Jag bor i en stad som är omgiven på tre sidor av vatten, mitt i en flodmynni...

Hur man bygger en trä segelbåt

Jag har velat kombinera mina två favorit hobbies - träbearbetning och segling för en lång tid, så jag tänkte jag skulle bygga en båt. Det har fått klassiska linjer och ser så bländande i solskenet att människor ständigt stoppa mig på båten rampen att...

Landing Craft för motorcykel

Jag har en segelbåt, och jag har en motorcykel. Ibland är det bra att lägga motorcykeln ombord på en segelbåt, segla till vissa mål, ta motorcykeln iland och rida någonstans bortom bekvämt promenad- eller cykelavstånd. En restaurang, eller shopping e...

How to make a coroplast boat

What did you make?Jag gjorde en coroplast båt. Vad är coroplast? Coroplast är ett plastmaterial som du kan vika precis som papp, men den är vattentät. Skrovet är tillverkad av en vikta bit av coroplast med en bit plywood för akterspegeln (den platta...

Elektrisk Microkart med oberoende upphängning

Detta Instructable ger en översikt av design och konstruktion av små elektriska go-kart eller microkart med borstlösa motorer, litiumbatterier, oberoende upphängning och en komposit däck chassi, byggt från nya komponenter för under $1500. Genom att h...

Portage kärra för kanoter och kajaker

jag har en stor kanot (ca 17 fot lång och 4 fot bred på mitten) och mer ofta än inte jag är enda fysiskt kunna flytta den (åtminstone tills de wee som får större MUH HAHAhahahaha).Den väger nog nära 100 lbs tom. Jag kan plocka upp och bär det men det...

Dual-Motor SIP & PUFF kontrollerade kajak System

Mycket (tetraplegi) funktionshindrad kan helt styra denna kajak via en SIP & PUFF Switch!Min design är ett fristående fixtur som består av ett däck platta som kan vara fäst till någon kajak. Varje ände av plattan är en ponton som rider över en fast r...

En mycket snabb elektrisk linje flygplan.

jag har byggt upp detta projekt under många år med studenter i mina tech klasser. Det är lätt att bygga och flyger mycket snabbt... även tillräckligt snabbt för att imponera på studenter! Du kan skräddarsy projektet så att det är en enkel 2 klass til...

Lätt bygga själv balansera elektriska skateboard

Vad är det?Twin hjul skateboard som fungerar som en Segway. Electric skateboards finns redan med motordriven bakhjulen. Planen här var att bygga något som en Segway, men i form av en skateboard. Det vet vilken väg är "upp" via en kombination av...

Batteri Motor Masco g4

Motors påverka nästan varje enskild aspekt av det moderna livet. Till exempel används motorer i propellrar, väderkvarnar och andra användbara verktyg som bidrar till den livsstil vi lever idag.För att ge en introduktion till en enklare typ av motor,...

Elektriska Bmx bygga

detta är min elektriska bmx bygga på en bmx mongoose ram. Jag började genom att köpa bmx och strippning av dess tackie inredning innan du lägger till min egen stil. När jag hade gjort som köpt jag sedan en elektrisk 500w motor och 48v styrenhet. Jag...

Hur man gör enkla elektriska leksak airboat.

Hej, Aku här. Välkommen till min första instructable. Jag har varit en enorm ett fan av denna webbplats och byggt en hel del projekt bort den. nu bygger är dags för mig att dela min enkla.mitt mål är att bygga riktigt enkel men underhållande leksaker...