Elephant-Shaped spargrismin flickvän är något elefant-besatt, så jag gjorde henne denna "spargris" i form av en elefant till jul. Jag har sett några av dessa anpassade trä mynt banker på internet, men de kostar någonstans i intervallet $30-50 (exklusive frakt), medan den som jag gjort kan antagligen byggas för $10-15. Jag slutade ner absolut inga pengar på detta projekt eftersom jag hade alla material i min butik till att börja med.

Eftersom detta instructable är lite mer komplicerat än min tidigare, ska jag inkludera en lista över material:

1'x 2' 3/ 4" tjocka styrelsen (någon lövträ)

Plexiglas (nog för två sidoväggar)

1/2" lång flathead skruvarna (x5)

1" länge 1/4"-20 Phillips huvud bult (x1)

Bets/färg (enligt önskemål)

När det gäller verktyg använde jag bara en jigg-såg, borrmaskin och power sander.

Se Steg
Relaterade Ämnen

En mössa till min spargris

jag gjorde en mössa till min Uggla "spargris" eftersom jag kan. Jag döpte honom Wilson och även tho han är pojke jag fortfarande gjorde honom en ljus rosa hatt. Jag tycker det ser bedårande på honom om jag säger så själv. (: Detta var en av de f...

Sylt burk spargris

Denna spargris är tänkt att se ut som en riktig jordgubbssylt burk så att du kan dölja dina pengar i vanlig webbplats. Det är perfekt när du behöver lite extra pengar i ett "jam"!Steg 1: Samla ditt materialDu behöver:burk med lockrött silkespapp...

Murare burk spargris

Håll koll på allt som lös förändring med murare burk spargris! Hitta stl filen bifogas.Gillar det om du gillar det!Också, om du vill donera mina filer finns att köpa på Redpah för $0,99.https://www.redpah.com/Product/1367/Mason-jar-pigg...Tack!...

Arga fåglar spargris

vi använt gris mönstret från våra liv storlek Angry Birds spel () för att göra en lätt och billig arga fåglar spargris.Material1 fot av 1 x 6 furusmå tomma plast jordnötssmör burk (Använd andra burkar om det ser bra ut)små träskruvlimpiprensare (för...

Clickity-Clank din smart spargris

"clickity-clank, pengarna går in i min spargris." (50 cent)Clickity-Clank är en smart spargris gjorts, som vanligt, med Raspberry Pi, GrovePi och återanvända saker.Har du finansiera ditt projekt, resor eller andra? Med Clickty-Clank kan du ska s...

3 L flaska spargris

detta instructable visar dig hur man gör en söt lil spargris från begagnade soda flaskor.Använda den för dig själv eller ge det som gåva.Steg 1: Vad du behöver... ~ 2 eller 3 liters tomma läsk flaska (jag använder 3ltr för denna kompatibel)~ 4 20oz s...

3D-Wall Art eller spargris

jag för närvarande verkligen gillar robotar och ville ha en robot spargris, så jag drog upp en robot i CorelDRAW och Boxit. Jag använde den för att skapa 3D "box". Lagt till detaljer till "box" och ett mynt slot eller hängande hål. De...

Elefant spargris

Jag har fått en utskrift av en elefant spargris från min fru. Så jag måste bygga en, ingen ursäkt.Du ser mallen och resultatet, vissa saker är olika tolkas.Steg 1: Den inre kärnan Det första steget är att dra ner ville siffran till exempel en elefant...

Välkommen till djungeln - Elephant Head Papercraft

Elefanten är en mycket elegant och majestätiska varelse, trots dess enorma storlek. Tyvärr, många elefanter är olagligt pocherad för elfenben. Alltså, jag designade detta pappersmodell hyllning till utrotningshotade elefanterna. Detta vackra papper h...

Spargris från vattenflaska

varför betala pengar för att köpa en spargris? När syftet är att spara pengar, spara pengar i en spargris gratis. Detta är verkligen lätt att göra och kommer att ta ca 5-10 minuter av din tid.Detta är min första instructable. Om du gillar denna instr...

Powerade flaska spargris

detta en mycket enkel Instructable tänkte jag upp i natt. Återanvända och skapa en spargris ur en tom flaska Powerade.Du behöver inte använda en Powerade flaska, något med lock stor nog att passa en fjärdedel är tillräckligt bra, detta är precis vad...

Makedo spargris

denna pengar att spara spargris är kul att göra och bra för att spara dina mynt för något speciellt. Vi skapat vår spargris av återvunnet material samt Makedo delar finns på mymakedo.com.Steg 1: Samla material För att göra detta måste du samla 9 Make...

Göra en Minty spargris

detta är en enkel spargris eller mynt innehavaren. Del av detta är från photozz's etsade Minty Valentines Candy BoxSteg 1: material Here they are:1 Altoids behållareKnivMarkörLänk etsning grejerSteg 2: anpassa För min etsade jag mitt namn på den med...

Hur man gör en spargris

jag gillar att spara pengar men jag har ingen var att spara mina pengar så jag gjorde denna spargris.Vad du behöver-Tape-Duck tape-Sax-Box...

Elektronisk spargris

så surfar sparkfun hemsida, jag kom över en tre typ mynt acceptor. Min första tanke: "vilka projekt jag kommer med att motivera att köpa detta?" Och mitt svar var en elektronisk spargris. Alltså beställde jag acceptorn. Och nu delar jag mitt pro...

DIY underhuggare hantverk: Hur man gör återvunnet DIY Minion spargris

Vem älskar inte att göra DIY Minion hantverk! Det är därför jag tar du en awesome återvunnet hantverk och lätt papper hantverk idé att göra en helt bedårandeDIY Minion spargris som kan hjälpa dig spara pengar på ett roligt sätt. Om du är en lätt papp...

Spargris Smartphone laddare (som fortfarande sparar pengar!)

Vill titta på din favorit Instructable i ditt eget språk klickar du på länken nedan-SpanskaTyskaJapanskaKinesiska"Hej vänner rösta oss i USA Mexiko gör energi Contest, utforska vetenskap tävling och i den på en Budget tävling "Hej kära pengar sp...

LED spargris

detta är en piggy Bank som har lysande LED lights för ögonen.Du kan göra din egen spargris eller köpa en plast en från butiken. Du kan också använda en annan typ av djur som en pingvin eller anka (något fungerar). Det ta en liten bit av elektroniska...

Steampunk lampa spargris

efter att tänka på denna idé ett tag bestämde jag mig att ta time out för min upptagen slutet av skolan schema för att göra det. Denna hela strukturen är en flyttbar lampa innehavare som mynt kan falla i som en vanlig spargris. Det är mer på dekorati...