Elsas dörr från filmen FrozenJag ville dela hur jag gjorde Elsas dörr från filmen Frozen för en skola spela. Jag misslyckades med att ta bilder av dörren som monteras på plattformen. Men till slut ville jag dela var bilderna så att du kan återskapa utseendet på dörren.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Att göra Elsa's Tiara från filmen Frozen

I detta kort och enkel handledning kan du lära dig att göra Elsa's tiara från filmen Frozen.Steg 1: Att göra Tiara Vad du behöver för att börja:9 x 12 tum bit 1/2 inch plywoodspray Metalliclackkostym juvel bitarskrivare och papper att skriva ut malle...

DIY Elsa (frysta) Tiara

jag har sett filmen Frozen tre gånger på bio så långt. Jag bara älskar filmen, men kryper i mig varje gång jag tittar på Elsa kasta bort hennes tiara. Jag älskar hur enkelt och ännu finare tiara är, så jag beslöt att göra en tutorial för den som är l...

Fryst Elsa Make-Up och hår

Steg 1: Prep Är det en bra idé att få håret från ansiktet innan du använder din make-up. Först ut på din foundation. Sedan, om du föredrar, gäller ansiktsbehandling concealer för någon eller alla brister.Steg 2: ögon i filmen Frozen, Elsa var klädd i...

Frozen Olaf costume ( new instructions)

Mina damer och herrar, att införa... OLAF och Marshmallow endearing snögubbar från frysta!Min senaste kostym inspiration kom från den populära filmen Frozen. Jag ville göra en dräkt som mitt barnbarn och jag kunde bära tillsammans. Frysta är hennes s...

Margo Gru Costume

I sann cosplay stil ge jag dig min version av Margo Gru från Despicable Me 2.Om du inte har sett på filmerna, är Margo äldsta syster till de tre antagna döttrarna huvudpersonen "Gru."I den första Despicable Me film, Margo bär en Lorax på hennes...

LEGO fryst karaktär

dessa tecken är från filmen frozen. Tecken namn är: Anna Elsa Kristoff Olaf Sven och prins hansSteg 1: Olaf Först samla dessa bitar.Steg 2:Steg 3: skapa Börja kopiera dessa instruktioner.Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11:...

Anvisningar: "Ice" Nail Art

En snabb, enkel och super söta ser nail art med en iskall snygg touch av glitter. Perfekt för alla tillfällen och påminner mig lite om filmen Frozen.Du kan också lägga till en vit eller beige underlack, men jag glömde: P nästa gång!Steg 1:Steg 2:Steg...

OLAF från frysta

Endast i ditt sinne: Olaf från frystVälkommen till endast i ditt sinne. Denna veckas make-up var Olaf från frysta och jag gjorde denna make-up för mina systerdöttrar. De njuta av filmen Frozen och älskar Olaf. Så om du också gör, jag hoppas du njuter...

FRYSTA inspirerade DIY - LET IT GO lyrics WALL ART!

Hi!!Idag vill jag ge dig en DIY inspirerad av filmen Frozen!Det är en väggkonst med texter av låten låter det gå, som är min favorit från filmen.Som du ser i videon, tryckt jag text och band ner dem, men jag rekommenderar att använda alfabetet kliste...

Sjungande Olaf Bag (fryst)

För mina barn och teknik klass, vi utmanades för att göra en produkt med en Lilypad Arduino.Jag är för närvarande besatt av filmen Frozen, så jag bestämde mig att skapa något med en av de mest ikoniska tecknen i filmen, Olaf.Jag Använd en tom, återan...

Ballong snögubbe

jag göra ballong konst. Jag började med standard ballong djur, men har sedan dess utökat mina kunskaper utöver den grundläggande hund och fjäril. Jag gör ofta min ballonger som en tableside underhållare i restauranger medan människor väntar på sin ma...

Hur man bygger en LEGO Disney fryst Olaf

♪ ♫ "bina kommer buzz, barnen ska blåsa maskros fuzz.Och jag kommer att göra oavsett snö gör i sommar."♬ ♩Jag gjorde denna Lego Olaf för min lillasyster. Hon älskar filmen Frozen. Det är min egen skapelse och det är ganska lätt att bygga. Du beh...

Istappar av papper för frysta takdekorering

Inspirerad av denna konstinstallation och filmen Frozen, jag skapade detta takdekorering för semesterperioden. Hela tog 2-3 timmar att skapa, så det är tack och lov snabb förutom att vara billig och vackra.Det är också mycket säkrare att vara under ä...

OLAF snögubbe

Jag gjorde Olaf från filmen Frozen. Och det är ganska häftigt. Jag älskar Olaf. Jag gjorde detta på New York Hall of Science göra Academy afterschool programmet,...

Toddler Frozen Obsession

Våra två år gamla har varit besatt av filmen och tecken av frysta för ungefär ett år (vilka barn girl är inte). Mamma har en liten kreativ ben och lite extra tid när vi flyttar in i ett tillfälligt hem tills vår är redo (ja rätt!) men kunde inte hjäl...

Att göra en "9" karaktär kostym från filmen "9"

efter att ha sett filmen "9" Jag gillade utseendet på tecknet så mycket att jag beslutat att ge det ett försök att göra en halloween kostym av huvudpersonen. Huvudmålet var att göra en kostym som såg så nära som tecken som möjligt, och göra det...

5 ingrediens Frozen Yoghurt koppar

Detta är en av mina barns favorit efter skolan snacks. Det är varmt året runt här i Vietnam, och har dessa smaskiga frozen yoghurt kopparna sitter i frysen gör en snabb och hälsosam njutning för dem när de kommer hem från skolan. Det är också ett bra...

DIY Elsa / Snow Queen inspirerade skor för cosplay

I denna mycket snabb och komplett tutorial jag visa dig hur man förvandlar ett par vanliga skor till frosty Elsa / Snow Queen inspirerade skor, som du kan använda för cosplay!Du behöverSkorPaint (vattentät föredras)TräkäpparGlitter ("stoft" och...

Elsa avtagbar Cape

Detta instructable är en fortsättning på min Elsa klänning, som kan hittas här: Elsa klä Instructable här cape är tänkt att vara löstagbar från klänningen, så det kan tas bort när inte i använda och undvika att bli trampade på.Lite varning: denna cap...