Embordering Jean patcharmed recycle jean material för att göra en-av-en-slag patchar.

Material:
embordery maskin
par gamla jeans
embordery tråd
Roliga ordvitsar eller konstruktioner

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hål i Jeans: lätt och billigt Fix

Alla plågas av utseendet på oheliga hål i sina favorit jeans. Även om resten är helt bra, inte kan du bara bära den på grund av irriterande gatewayen till din intima själv.I anges för att avgöra vad som är den bästa möjliga fix för dessa hål. Jag för...

STRIMLA en skalle i dina JEANS

Förvandla en enkel par jeans eller en jeansjacka till något fantastiskt. Jag sa skalle, men du kan strimla en figur som du vill i dina jeans och slutresultatet kommer att bli fantastiska.Steg 1: leveranser: VAD DU BEHÖVER:Någon artikel i kläder tillv...

DIY Emoji patchar

Makeover din ryggsäck med massor av olika DIY patchar!Steg 1: Titta på den video tutorial här!Steg 2: Du behöverAmericana multi Surface färgerE-6000 Fernström-Fuse och StitchLess limInk Jet tyg överföring arkTryckta tygerVanlig kraftig vit bomullstyg...

DIY-korsett Jeans

min dotter ville ha ett par jeans som jag var på något sätt kommer att spendera den sorten pengar på. Så istället vi bestämde oss att göra dem och dela vårt arbete!Låter komma igång!Steg 1: Steg 1 samla dina leveranser Vad du behöver är:* ett par sma...

Hur till lapp stretchiga jeans

Jag har en hatkärlek relation med stretchiga jeans. Jag älskar dem eftersom de passar min kropp typ laster bättre än standard denim jeans, men de har också en tendens att slita mycket lättare. Förra månaden mina två favorit par jeans (att jag har fål...

Upcycled broderade Jeans

Broderade Jeans är det nya modet i sommar. De finns nästan överallt, som inspirerade mig att göra min egen diy version!Steg 1: Du behöverEtt par jeans, broderi tråd, allmänna sömnad leveranserSteg 2: Gör designInnan med brodyr, ungefär skissa på den...

DIY armbåge patchar (Doctor Who)

Gör din egen elfte läkare tweed jacka armbåge patchar med denna snabba och enkla handledning! Jag hittade min tweed jacka på sparsamhet butik, men det saknades ett mycket viktigt element: armbåge patchar! Så, jag la min egen, och nu jag ska visa dig...

Lägga till en dragkedja till dina Jeans

nyligen, jag har försökt att flytta från skinny jeans till boot cut, men jag egentligen inte vill spendera pengar för att ersätta alla mina jeans. Jag bestämde mig att lägga till en dragkedja i botten, bara för att göra dem lite mer löst. Jag la mig...

Custom kände patchar

Behöver du något speciellt att lägga till din Jämförelsekorgen eller slutföra en kostym av något slag? Gör din egen anpassade filt lappar eller märken.Göra professionella ser fläckar utan användning av broderi. Här presenterar jag en sampler fläckar...

Dekonstruera ett par Jeans med minst mängd avfall

Jag hittade nyligen instruktioner om hur du skapar en trasmatta. Naturligtvis vill jag försöka göra en med denim. Och inte nya denim, men mjuk, bruten i denim, som din favorit par jeans. Och det bästa stället att hitta som är i själva verket ett par...

Bygga en "Billie Jean" trottoaren

även om det inte är en skrämmande komplement till vår Halloween inredning, jag byggde en upplyst trottoaren (den berömda effekten från Michael Jacksons "Billie Jean" video) för att underhålla part gäster och behandla-eller-behandlare på väg till...

Koffein patchar (Transdermal koffein)

av många sinne förändra ämnen, har jag funnit att koffein är en bra stimulans när de används i små doser. En sak jag inte gillar med koffein är dock hur det tas vanligt: kaffe. Medan jag njuta av doften av kaffe, smaken är unenjoyably bitter och bear...

Krita ombord Jeans

jag har spelat runt med krita ombord färg. Jag ville göra något för barnen att njuta av innan skolan börjar. Jag hoppas detta instructable kommer att inspirera dem att skapa ett par krita ombord jeans! Färgen är fantastiska att arbeta med och har oän...

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Käkar från gamla jeans

när jag först började rida för ett år sedan... Jag var på en stram budget. Under 1000 spänn för cykel och redskap inklusive rider säkerhetsklass. Denna idé bidragit till att göra min dröm säkert möjligt. gick över totala budget av $50 så jag kunde få...

DIY nr-sy JEANS väska

Hur man gör en nr-sy jeans väska med din gamla par jeans byxorSteg 1: Vad du behöver:Ett par gamla jeansEtt par saxHett lim/tyg limSteg 2: Nr sy JEAN väska Mäta en passande längd från midjan och skär bort benen efter din markerade linjen sedan skar u...

Hur man gör Fringe Denim Shorts med gamla Jeans

Jag var inbjuden till min syster-i-lagar 40 födelsedagsfest i sommar. Temat var ett land Cowgirl/Cowboy party! Jag visste att jag ville ha en cowgirl hatt och stövlar, men jag hade ingen aning vad jag skulle koppla ihop dem med. Samtidigt funderar öv...

Inte sy Jean kudde

Inte sy Jean kuddeMaterial:Ett par JeansSaxKudde fyllningAleenes tyg FusionBindemedel klippMåttbandNr sy Jean kudden är en kudde som består av ett par jeans, tyg lim och kudde fyllning. Vi kombinerat alla dessa material tillsammans för att göra en ku...

Inte sy jeans patch

om du är som jag är det svårt att låta ett bra par jeans dör. Se hur jeans är en del av mitt arbete uniform verkar jag gå igenom ett par ganska snabbt. För mitt jobb som jag inte kan ha stora hål i mina jeans men det verkar aldrig ta lång tid för hål...