En annan alla Ikea ständiga skrivbordDet finns många stående skrivbord ute med Ikea komponenter.

Här är min version.

Jag har använt stående skrivbordet för drygt en månad och jag älskar det. Tog några dagar att anpassa sig till ständiga, dock - jag hade lite tillbaka obehag som gick bort efter första veckan. Jag har lagt ett fotstöd som ökar komforten. Jag märker också att jag är mer inriktade på aktiviteter nu (snarare än förstrött betande platser) när jag är på min dator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

IKEA står skrivbord hacka

jag fick nyligen över en utbuktande skivan med ringformig tårar i min nedre ländryggen område (L4-L5/S1). Jag hade läst om stående skrivbord och hade varit nyfiken på dem ett tag. Efter att söka på nätet och se den (vad jag tror är) löjliga priser ja...

Hamsterhjul ständiga skrivbord

Du når inte din nuvarande potentiella produktivitet. Många uppskattade experter är överens om att stående är bättre än sammanträdet och att promenader är bättre än stående. Trots detta ger din arbetsplats endast omänskliga stolar och stillastående st...

Iron Pipe ständiga skrivbord

Jag har en användare av stående skrivbord i år. Arbeta hemifrån, föll jag i en vana att sammanträdet för upp till 12 timmar varje dag medan jag jobbade. Jag hade gjort några läser på stående bord, så jag gick ut och och samlat några slumpmässiga dela...

Ständiga skrivbord för ingenjörer

Jag bestämde mig stående skrivbord. Titta runt, blev det uppenbart att jag inte skulle kunna köpa vad jag ville - jag kunde inte ens hitta någon instructables som kom nära. Så jag bestämde mig att designa och bygga min egen, och dokumentet här för an...

IKEA Hack, Galant skrivbord!

Här är en uppdatering från augusti 2014. Jag har ignorerat detta Instructable av två skäl. Det var min första och jag har varit förbannat upptagen med mitt liv och har inte haft tid att se över det!Ja, det håller på att förändras! Jag har ett nytt, ä...

Ständiga skrivbord för 50 spänn

Inspirerad av Colin Nederkoorn ''stående skrivbord för $22'', jag bestämde mig att bygga min egen stående skrivbord. Medan Colin's plan bygger ett litet stående skrivbord som ska placeras ovanpå en befintlig skrivbord, ville jag bygga ett komplett st...

Student ständiga skrivbord

Som lärare följer jag ett antal utbildning Bloggar och inlägg om innovativa klassrummet praxis. En som nyligen har fångat min uppmärksamhet är tanken på en stående skrivbord för studenter.Jag har använt ett stående skrivbord i mitt klassrum och på ko...

Ständiga skrivbord

Min favorit del av möbler från två av mina största älskar: kokos vatten och tejp.Material-Ikea Linnmon tabell (kom med den apt.)-3 Zico fall (köpt på Costco.)-2 tide förpackningar lådor (Snagged på Costco kassan.)-Gardin (köpt online förra året. Ca $...

Väggmonterad ständiga skrivbord

Jag föredrar att stå medan du arbetar, och har byggt flera stående och löpband skrivbord. Medan de var funktionella, varit min tidigare stående skrivbord verkligen hacka, med hjälp av oavsett skrot och slumpmässiga hårdvara jag hade till hands. När f...

DIY ständiga skrivbord (i prep för löpband skrivbord)

hörde jag nyligen en rapport om "fantastiska tabellen" om Dr Levine vid Mayo Clinic och hans löpband skrivbord:http://splendidtable.publicradio.org/listings/090613/Direkt nästa dag gjorde jag står för mina två icke-stående skrivbord, så att jag...

LEDBERG (ikea) lätt skrivbord lampa konvertering

jag kör till denna LEDBERG sträng ljus i butiken häromdagen och köpte två utan att veta exakt vad de ska göra med dem, men jag redan använder en som att få lite stämning ljus bakom min tv, och senare jag använde andra en för en sval sett LED-skrivbor...

Enkla vävt läderarmband (med förbättrad Version Expansion)

Bakgrund:Jag har ett något komplicerat projekt som omfattar läder som jag vill göra, men medan jag redan äger de flesta av de nödvändiga verktygen, jag fortfarande saknar kompetens att göra att projektet verklighet. Därför börja jag genom att prova f...

Treadmill Desk till slut alla löpband skrivbord

Sitter den nya rökningen? Studier har visat en stillasittande livsstil ökar dina chanser att cancer, diabetes, fetma och mycket mer. Även får i träningen halv timme efter arbete inte kommer att spara dig om du har suttit vid datorn hela dagen. Så med...

$38 justerbar stående skrivbord konvertering

jag nyligen bytte till en stående skrivbord på jobbet och använt en uppsättning prisvärda och enkla skruv uttagen för att höja mitt skrivbord till rätt höjd. Fullt justerbar från 11" till 17 3/4", dessa pallbockar kommer att ta upp några vanliga...

Hemliga lagring flytande skrivbord

Jag blev uttråkad av min vanliga hörn skrivbord och beslutade att bygga ett flytande skrivbord i hörnet alkov i mitt rum att ersätta den.Då, jag tänkte "Om jag ska bygga ett skrivbord i alla fall, varför inte göra det lite funky james bond stil skriv...

Konvertibla stående/sittande skrivbord för $200

Det finns bevis som sitter under lång tid är dåligt för hälsan. Dock står under långa perioder är inte heller bra för din kropp och försökande till strömbrytare från en sit-down skrivbord till en stående skrivbord alltför abrupt kan leda till ont i r...

IKEA Hack Bar vagn - Vittsjo

Denna Bar vagn kommer att göras med 2 X Vittsjo - laptop skrivbord. De är relativt billiga så det kommer alla vara värt det i slutet. En jämförbar bar vagn för denna storlek kan köra från $300-$600 retail så detta blir ett fynd när det har alla sagt...

Dator skrivbord kabelhantering på billiga

eftersom många av projekt på denna webbplats har hjälpt mig tidigare, tänkte det var dags att ge tillbaka. Detta är min första instructable, så gå lätt på mig. Jag har tyvärr inte bilder av de enskilda stegen eller "ens före" bilder. Jag trodde...

Stå / sitta ner skrivbord topp

Detta visade sig vara en tunn bit skit att jag inte orkar ta för många foton eller detalj steg. Och jag avvecklas demontera den.Jag hoppas någon annan kan köra med tanken och gör det mindre av en tunn bit av skit. Och göra stiger ombord radas upp.Kra...