En annan enkel GripperEtt par månader tillbaka, släppte jag en 3D tryckta robotic gripdon som används hård plast och mjuk silikon för att agera som ett mänskligt finger och greppa objekt. Dock hade jag många människor berätta för mig att antingen: A. de inte har tillgång till en 3D-skrivare eller B. De vill inte gjuta silikon. Till följd av detta byggde jag ett nytt gripdon. Det använder samma koncept ansätta fingrarna, men använder ingen 3D tryckta delar, ingen silikon delar och endast lätt tillgängliga delar.

Material:

Verktyg:

  • Limpistol (med lim)
  • Bågfil
  • Sax
  • Pincett
  • Små vice (valfritt)
  • Spade bit (du vill ha lite spade som är ungefär samma diameter på din slang)
  • Borr (du vill lite spade som är om din paracord samma diameter)
  • Drill
  • Tändare
Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan enkel Han Solo frysta i Carbonite kostym

jag älskade bserinese's och 1_Steve_Jobs's simple Han Solo i Carbonite kostymer, så när jag kom över en konstig live-action Glukometer costume(?) som jag kunde använda som en lätt bas för mitt eget Carbonite kammare, jag fick jobba...Denna dräkt är e...

Ännu en annan enkel Pot-kontrollerade 555 PWM generator

något som ett projekt som jag arbetar på har jag gör använda en följetong till parallella IC (Tänk 74HC595) att styra lysdioder. Jag valde dock driva lysdioderna direkt från stiften, användning av transistorer. Efter att ha testat här ute, blev det u...

Origami Papper servett Ros (en annan enkel skapelse)

den tredje delen i min serie, Origami Papper servett ros är bra sätt att ha kul med vänner! Det är verkligen enkelt att göra och ser ganska imponerande när du är klar. Om du har några frågor är du välkommen att kommentera nedan! Tack igen för att tit...

Ännu en annan enkel bärbar (engångs) grill grop.

Vi köper i bulk och jag hatar att slänga saker. Jag behövde en grill grop men gjorde inte wa spendera en förmögenhet. Du kan göra ett par av dessa en vara lika bra som låg slut groparna i butiken. Noga med att det inte blir några skarpa kanter som må...

Enkel metall detektor krets

här är en annan enkel men mycket användbar krets heter Metal Detector krets. Metalldetektor är mycket vanligt enhet för att kontrollera personen i köpcentra, Hotell, bio-hall för att se till att personen inte bär några explosiva metaller eller olagli...

Mycket enkel komponent Video Switch Box

vad som händer här, Intarwebs?Detta Instructable är bara en enkel liten enhet jag kom med under de senaste par dagarna att lindra ett problem jag har med mitt hemmabiosystem: min projektor har endast en komponent videoingång, men jag har två enheter...

Hur man gör en enkel Lego skara

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en enkel lego folkmassa.Steg 1: En mycket enkel steg Placera 12 X 4 plattan framför dig.Steg 2: Att placera tallrikar Sätta 2 X 8 och 2 X 4 plattorna ovanpå 12 X 4 plattan som visas nedan.Steg 3: Pla...

Enkel orm hem

Jag insåg att våra majs orm växte när hon plötsligt inte passade in i sin favorit gömma. Hon kröp i, uppkrupen och det dök upp henne.Det är inte bara cornies; många arter av orm som en ombonad hörnet att gömma undan i, särskilt när de redo att kasta...

Förbereda en enkel Office spratt

ännu en annan enkel skämt du kan dra av i skolan eller på kontoret.Du behöver följande produkterhålslagarenpaket med ketchuptejp (valfritt)Idén är enkel, du rulla upp paketen och jam dem inuti hålslagaren. Titta på instruktions video för mer informat...

Snabb enkel liten vibrerande Robot (nr lödning)

MyTinkerbot.com har kom med en annan enkel bot!Det finns många mönster ut för vibrerande robotar. Här är vår version av det som använder en anpassad laserskurna bit av akryl, men du kan enkelt använda en bit kartong från slutet av en låda för att slu...

En annan Arduino Taffic ljus

efter arbetar med arduino och inte veta vad fan jag gör jag gjorde en annan enkel trafikljus. Jag tittade runt på webben att hitta en som ser ut om normal och kom över ingen. De verkade alltför snabbt. Så, jag hittade och moddat lite kod för att göra...

2 steg kommandofil "hacka"

Detta är en annan enkel men lite lång tid att göra dator knep som gör det verka som om du hacking återigen det är helt ofarligtSteg 1: Skapa detFör att göra detta måste du anteckningar (Windowsoperativsystem)Skriv i följandeutanförtiteln ditt valfärg...

Chocolate Chip Cookie valnöt Cupcakes | Josh Pan

Vad får du om du korsar en yummy chocolate chip cookie med en klassisk cupcake (PS inte en kuggfråga)? EN CHOCOLATE CHIP COOKIE CUPCAKE! Och ja, det är så gott som det låter. Jag fick några bra recensioner på den här; Jag har fått höra att det är en...

KLOCKA bottnar: Färg blockering blåjeans

En annan enkel design med hjälp av Betabrand byxor mall och en photoshop programvara. Inte för många lager eller åtgärder för att återskapa den.1. ta mallen Betabrand byxor och duplicera den två gånger. När du gör din dubbletter som du kommer att beh...

Kartong kostymer för hela familjen

(.. .well för familj på fyra!)Jag valde kubik kostym för min man vad han tycker om berättade historien om cubic (LOL), en tvättmaskin för mig (Ja, en mors jobb), en popcorn kostym för min 4 yo som han älskar popcorn så mycket, och en iphone kostym fö...

30 luriga ställen och fack för att dölja dina pengar (och andra objekt!)

Hej och Välkommen till min första Instructable! Detta Instructable är en samling av idéer om bra ställen att gömma hemliga stashes av pengar och andra objekt (pengar, godis, nycklar, etc.)Först skulle jag råda att du håller lite anteckningar eller bä...

Christmas Hand målade tecken

Hej igen, jag sa ju att jag skulle vara tillbaka. Här är en annan enkel Juldekoration för din visning och crafting nöje. Jag ville göra ett tecken på jul, och när du surfar runt på internet för lite inspiration jag kom över denna bildOrdspråket är fr...

Dredd 2012 kostym handledning

i detta instructable jag kommer att visa dig hur jag gjorde min hemlagade Judge Dredd armour, pansar tutorial kommer att innehålla instruktioner om hur du göra både rustning och hjälm samt berätta exakt vad extras du kan köpa för att slutföra utseend...

En kartong sänglampa och stå

detta är min kartong ta på en formell sänglampa och stativ.För lampan kommer vi, ett litet klipp lampa (finns på jul dekoration mittgången), papp röret inuti används upp toalettpapper rullar 4, thermocole, lim, tejp, pappershanddukar och tillbehör va...