En annan IPhone dockajag skulle vilja dela min IPhone docka, jag gjord av solid bit av socker lönn (tror jag)
Jag gjorde det par månad sedan och gör inte har steg för steg bilder.
Detta gjordes för min fru att eliminera kablar hängande runt köket, bara hålla Ipone och den laddas
Men idén kom från alla dock stationer jag ser på denna webbplats, en liten förbättring, tror jag, har inga kablar hängande utanför dock själv.
Det är ansluten till ett uttag, och säkrat med en skruv, på grund av vikten av dock själv (solid bit av trä) och Iphone.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Göra en VHS Box iPhone docka!

Någonsin undrat vad man ska göra med de miljontals VHS lådor du har liggande hemma? Har du någonsin övervägt att köpa en iPhone docka, men beslutade att inte det på grund av kostnaden? Behöver du något att göra? Om du svarat på dessa frågor med Ja, d...

Wood Iphone docka

här är mitt förslag om en Iphone docka, gjord av en 2 av 3 trä stud.Som ni kan se i själva bilden, hanterar den Iphone 3G eller 4.Stegen är ganska enkelt och kräver endast grundläggande verktyg.Jag satte den i hantverkare utmaningen att illustrera va...

IPhone-docka med hjälp av CD-skivor

iPhone-docka med några gamla CD-skivor med några grundläggande verktyg.Steg 1 - Stack några gamla CD-skivor, jag använde 8 här beroende på iPhone connector höjden. Limma dem alla tillsammans med superlim.Steg 2 - mäta iPhone kopplingen och markera de...

Mini DV band fall 2 iPhone Dock

Hur fixa en trasig iPhone avgift-synk kabel, och bygga en iPhone docka med hjälp av en Mini DV band fall och Sugru.Jag la 2 flikar på utsidan till spolen kabeln runt medan lagring/resa.Aprovechando que tenía que arreglar el kabel del iPhone. Decidí c...

DIY iphone-docka med endast paketet materialet

DIY iphone-docka med endast paketet materialet.Du behöver:Utility kniv x 1Linjal x 1Dubbelhäftande tejp x 1Tunna ensidiga band (förpackningstejpen kommer att göra) x 1iPhone låda med plast hållare x 1USB-kabeln som följer med iphone x 1En halvtimme l...

Hur man gör ett papper Iphone docka i 1 minut

hur man gör ett papper iphone docka med 10 x 10 pappers arkDet är så lätt att göraSteg 1: Låt oss börja Låt oss börja med 10 x 10 pappers ark luckan det som visasoch gör det ser ut som triangelnSteg 2: vik den igen så att den ser ut som triangelnSteg...

Steampunk Iphone docka med rökning panna

Jag hade diskuterat att skapa någon slags docka för min Iphone att sitta på ganska länge. Denna önskan tillsammans med den första veckan av min sommarlovet har lett mig att skapa Steampunk Iphone docka.Innan vi börjar jag vill bara påpeka att detta p...

Kartong iPhone Dock

har vi skapat en kartong iPhone Dock, som du kan skriva ut från en PDF-fil och sedan klipp ut och vik så du kan docka din iPhone enkelt....

Vända en NES-kontrollant in i ett iPhone Dock

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du sätter en gammal NES controller till en söt iPhone Dock. Det finns flera artiklar online visar bilder på en fransk dude (åtminstone den ursprungliga bilden var på ett franskt forum) som gjorde en, m...

IPod/iPhone docka med högtalare

köpte en billig 2-pirce drivs högtalare.Skär en av nedre delen av talaren och anpassa det till min iPhone docka.Jag använde en skräp Nokia laddare för att driva högtalarna. 5V...

Pappers-iphone docka

detta är min andra papper iphone docka från en låda och bladAv papper och det är en iphone kabel i det...

En Super robust iPhone docka från skrot

Så, jag har alltid velat en iPhone docka eftersom de bara ser fantastiska. Men problemet är alla i hamnen som jag hitta på nätet är ganska ur min ligan när det gäller pris. Jag ville bara ha något enkelt och robust. Inte gjorda av papper. Så, äntlige...

Hur till backningen Flappy fågeln framsteg och överföra den till en annan iPhone

Flappy fågeln har snabbt blivit en av de mest populära spelen för iPhone.Det skapare tog bort den från App Store, men han har sedan lovade spelets avkastning detta komme augusti.Om du fortfarande har den gamla versionen av spelet sparas på din iPhone...

Lägga till en iPhone Dock förbinda till en kartong iPod Boombox

jag vet, jag vet vad du tänker... inte en annan ipod högtalare/USB-laddare, rätt? Tja, ville jag dokumentera min ansökan med en iPhone och med dessa ThinkGeek högtalare. Och det råkar vara så att det finns en ThinkGeek tävling pågår!Detta instructabl...

Gör en Cool iPod/iPhone Dock för någon bil av en VW mugghållare!

Så jag har försökt att tänka på ett bra sätt att integrera någon form av iPod innehavaren i min bil ett tag nu. Jag kör en 2009 Hyundai Accent och det finns ingen riktig plats att sätta din mobiltelefon eller iPod där du kan kontrollera det i korthet...

Gör det själv: IPhone docka

Mobil telefoner tar över planeten, likaså deras tillbehör tar över också. Detta inkluderar örat knoppar, headphone jack damm pluggar, fall, bryggor och så vidare. I detta instructable jag ska lära dig att göra din egen telefon docka på en budget.Om d...

Enkel DIY Smartphone / IPhone docka

Jag ville ha en enkel Dock för min iPhone och andra smartphone. Detta är den idé jag kom med.Detta är smuts enkel metod.Detta Dock/Stand kan användas för en hel del saker. Som att hålla post-it lappar etc. Kan bygga det!Steg 1: Material och verktyg s...

Hur man fixar en gammal Iphone docka att avgifterna inte längre

Okej så vi har alla varit där. Vår älskade iphone/ipod/ipad-docka har troget laddning vår enhet i evigheter när plötsligt en dag det inte vill ladda längre.Så vad som orsakar denna död av vår älskade ihomes? Väl i de flesta fall är det den faktiska a...

En annan iPod Dock

detta instructable visar dig hur man bygger en billig eller gratis iPod docka passar alla iPod eller iPhone.Du behöver följande:PC kylflänsPlatt-bladiga skruvmejsel eller liknandeiPod kabelSteg 1: Steg 1 Böja några av fenorna isär att skapa en lucka...