En annan laptop stand (otro soporte para notebook)
Por favor, vea una mejora en

Mi notebook tiene un problemita: la pantalla parpadea en ratos (arreglado en böter de setiembre 2010, era un contacto flojo). Pero me han dado cuenta de que si la abro todo lo que da, el defecto minskar.
Pero entonces mig veo obligado en levantar la parte trasera, porque si ingen la pantalla apunta casi hacia arriba.
Por otra parte, estando levantada se kyl mejor, y el to es más cómodo.

Min bärbara dator har ett litet problem: skärmen flimrar ibland (repareras i slutet av September 2010, det var en lös koppling). Men jag insåg att om jag öppnar det helt, felet minskar.
Men då måste jag lyfta baksidan, annars skärmen pekar nästan rakt upp.
Dessutom är upphöjd det kyls bättre, och tangentbordet är bekvämare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mejoras al Soporte para bärbar dator (laptop stand förbättringar)

Luego de haber usado satisfactoriamente durante más de 1 año el soporte para laptop plegable que me hice, llegó el momento de hacerle unas mejoras, debido que con el uso intensivo se habían roto algunas cosas. En primer lugar, una de las hebillas de...

DJ Station och laptop bas - Soporte para portatil y estacion para DJ

The Idea:Jag har kul att blanda musik hemma och så småningom jag gör det på fester med vänner, ett par månader sedan köpte jag en förstärkt högtalare för att ansluta min laptop med Virtual DJ och en liten controller, efter ett tag bestämde jag mig at...

Lätt Laptop Stand

Problem: så här lata gamla Geek slutade min sängram med massor av förvaring. Att vara lat och gamla, jag gillar att ligga ner mer än sitta upp och att vara en nörd, jag gillar att surfa på internet och spela på min laptop. AHA! Jag behöver en laptop...

Enkelt, Billigt, bärbara laptop stand/kylare

detta är en Super-enkel, billig projekt som alla kan göra. Denna laptop stand/kylare kan göras för någon storlek eller någon märke laptop (jag gjorde min för en 13,3 tums MacBook).Steg 1: Lista Behöver du:PVC (ca 1 tum storlek)Grippy pad (inte säker...

En bättre laptop stand för säng

göra en enkel men otroligt bra Laptop Stand för runt $15 och 30-60 minuter! Perfekt för användning i sängen medan du skriver, surfar och särskilt titta på filmer.När jag använder min laptop i sängen, är det ofta obekväma. Jag har att balansera den bä...

Justerbara ben X Laptop Stand

det finns många typer av Laptop stativ och Indtructables har en mycket rik avsnitt om dem. Anledningen är enkel för mig: med en laptop och hem wifi uppkoppling kan ingen motstå frestelsen att ha din del roligt eller verksamhet att vara lätt på en sof...

Kartong övning cykel Laptop Stand

surfa interwebs och få ditt hjärta att pumpa. Placera din laptop på din motionscykel. Du kan köpa dyra plast står, termoforma och lasercut egna plast modell, användning metallregeln lager att bygga en med pvc-rör för att göra en eller snickra rester...

Billiga aluminium Laptop Stand

har du ville köpa en laptop stand men de är antingen för dyrt för don'y passar den stil du vill ha? Detta instructable visar dig hur man gör en billig bärbar dator stativ av aluminium för mindre än $20 i material.Åh, är jag inte ansvarig om du kungli...

IKEA stil Laptop Stand

några månader efter att jag gjort Instructable Laptop Stand för din Netbook slog det mig att det kan vara möjligt att använda liknande komponenter att designa och skapa en bärbar dator stå för större bärbara datorer. Snygg, lätt, och robust- och till...

Poor mans bil Laptop Stand

första, en uttrycka av försiktigheten. Använd inte datorn medan du kör! Den här enheten fäster vid ratten. Jag kallar det den stackars mannens bil Laptop Stand.Steg 1: Material och verktyg För att komma igång, vi kommer att behöva 5 till 6 fot av en...

En Laptop Stand... av Plywood!

Detta är en handledning för att göra en laptop står de fördelarna både du och din laptop!Om du vill veta alla titta detaljer på videon! Om du föredrar skriftliga instruktioner då fortsätta att det första steget nedan!.-Vissa detaljer och fördelarna m...

Soporte para telefono

Bueno, pues como mig aburria el otro dia han diseñado un enkel pero efectivo soporte para telefono movil, con una cortadora laser y un trozo de madera DM de 3mm de grosor podeis conseguir este sencillo pero funcional soporte para el telefono.¿Por que...

Laptop Stand med dolda arrangör

Denna laptop stand är helt gjort av kartong och har en bra arrangör som blir dold när den bärbara datorn är placerad ovanpå den. Det är perfekt att förvara alla dessa kablar och grejer som du kan behöva när du använder din dator.Jag behövde för att h...

2 dollar Laptop Stand

även om det finns en hel del bra instructables om att bygga laptop stativ, de passade ganska bra med typ av stativ som jag ville. Jag ville att det skulle vara riktigt lätt, enkelt att bygga och reparera, och ville se om det var möjligt att bygga en...

Justerbar Vesa Arm Laptop Stand

detta är tisdagens upplaga av de 5 ibles i 5 dagar "cage match" (som cailtinsdad uttryckte det).Idag har vi ett projekt som Ive arbetat på ett tag (några av er kanske har sett det lurar i bakgrunden)Upp tills nyligen hade jag använt min K'nex La...

Mesh laptop stand med USB-fans

detta är en snygg mesh laptop står med USB-fans. Jag kombinerade några av mina idéer med följande instructableStativet är konstruerad med den metod som anges i den tidigare handledningen.Verktyg och förnödenheter:1) staples mesh dokument innehavaren...

Mannens världen laptop stand gjord av byggnadsställningar element

som jag låg ofta i sängen och gillar fortfarande att arbeta med min laptop, jag insåg att min HP stationär dator bärbar dator inte är byggd för att vila på din övre ben. Också gillar det inte att bo på tyg ytor på grund av dess termiska utdata. Och d...

Duo DirectTv Laptop Stand

någon gav mig en DirectTv satellit skålen för några månader sedan, och jag ville göra bruk av det, men jag hade inga idéer på gång.Jag har använt ett antal olika DIY laptop står som fungerade, men inte nödvändigtvis ge mig den komfort och nivå av fun...

Tråd hängare laptop stand - lägga till en liten ergonomi i ditt liv

Ok... så jag nyligen flyttat och det kommer ta ett tag innan jag kommer att få ett skrivbord och par stora skärmar, så jag är tvungen att arbeta från min ThinkPad. Nu får mig inte fel jag tror att om du har att arbeta från bärbara ThinkPad är definit...