En annan minimalistisk plånbokMin gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.

Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.

Visst, jag kan helt enkelt köpa en; men jag är inte den killen längre.

Min plan är att så småningom försöka att sätta ihop något liknande detta:

Det finns också en hel del andra instructables att föreslår olika minimal plånbok mönster värt att kolla in, naturligtvis.

Som med de flesta av mina planer, är det någons gissa att när jag får faktiskt till att göra det hända.

Här är min interim (och förhoppningsvis kort sikt) lösning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Minimalistisk plånbok från kärlet plattor

Jag försökte göra en minimalistisk plånbok med andra instructables, men hade inte en laserskärare, cnc-maskin, plattan aluminium eller plåt akryl. Dessa är inte saker som vanliga människor har bara liggandes... OK, jag kan inte vara normalt, så det ä...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fall

Hi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevi...

En annan Tyvek plånbok

denna plånbok är min egen design bygger bort en annan instructable. Denna design är lite enklare och kan rymma fler kort.Steg 1: Material och verktyg som behövs. Den bästa sidan om detta projekt är att det enda du behöver är ett kuvert och något rikt...

Minimalistisk plånbok/kort innehavaren gjort från gamla byxor

jag har planer på att dumpa min fula tjocka läder plånbok för en tid. Som mest människor som lever i en modern tid, jag tänkte att jag behöver är bara en (hel) del kort att få igenom mitt dagliga liv.Efter lite forskande på marknaden, märkte jag att...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Minimalistisk återvunnet plånbok

när jag först såg Omega plånboken, jag trodde det var det häftigaste och bästa idén någonsin. Att vara en ung person och ser att jag inte har pengar att köpa en sådan vacker och slitstark plånbok, bestämde jag mig att göra min egen. Jag såg en instru...

Minimalistisk RFID-säkra metall plånbok bill vik

Ok det här är min plånbok jag är minimalistisk och hatar "Constanzi" oversize läder stil plånboken.Dess ganska enkel att göra och kostar mindre då 10 spänn totalt för att göra.Jag köpte ett rostfritt stål bill veck och en rostfri Visitkortshålla...

Minimalistisk 3D tryckt plånbok

Denna plånbok är modellerad efter ett par minimalistiska plånböcker har jag sett på kicken, och istället för att köpa en jag beslutat att göra en!Denna plånbok har tre stycken och kan rymma flera kort (jag brukar bära omkring 6 kort, men du kan bära...

En bättre papper plånbok

detta är en annan papper plånbok som har gjorts ger lätt tillgång till kreditkort.Steg 1: I början Start genom att få ett A4 ark papper (eller 8,5 x 11 för du U.S. människor) och få något form av ett kreditkort.Vik den nedre delen av papperet ungefär...

Silvertejp plånbok

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör enkla men användbara silvertejp plånböcker. Jag har gjort dessa varje mening jag var ett litet barn. Jag fortfarande göra dem idag, men främst för vänner och för gåvor. Över timeI har lärt sig...

Super Nintendo patron plånbok med ljud, ljus och nyckellagring

jag älskar alla saker Nintendo, men nyligen har min styrenhet tema, läder plånbok bara fallit isär. Sedan en idé som slog mig, eftersom jag inte kunde hitta en plånbok som kunde hålla alla mina grejer för billig, jag skulle göra en själv! Och vad bät...

Ultimate vertikala hydrokultur gård på de billiga... Gift bort gröna grödor!

*** för mer info och bilder vänligen besök min blogg på http://thehydroponicexperiment.blogspot.comOk killar jag ber om ursäkt för den crappy instructable... Jag kinda rusade det för att göra det till gåva tävling... jag förlorade uppenbarligen att m...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Another Tyvek Wallet: Traveler style

Here comes my own version of the paper/tyvek wallet !!Efter att ha studerat alla versioner av dem som redan postat sina jag slutade göra min egen ur ett dokument kuvert.Så nu vill jag ge tillbaka och dela den med dig.Jag kan redan höra dig säga: "Oh...

Minimalistisk lätt elastiskt tyg plånbok

kopia av en lätt minimalistisk elastiskt tyg plånbok som en vän till mig köpte.Steg 1: leveranser Nål och tråd, elastiskt tyg 75 mm bred, sax, kreditkort för storlekSteg 2: Åtgärd tyg Storlek tyg till kanterna på kortet. Skär så rak som möjligt.Steg...

Minimalistisk iPhone plånbok

jag är en minimalistisk. Jag har en mycket tunn och snygg korthållare som jag använder för en plånbok, men ibland även det är för mycket. Det finns några ok alternativ där ute för att bara nödvändigaste (Sedelklämma, etc.), men ingenting var helt rät...