(En annan) Skrot slutar tabellOm du är som mig och kärlek arbetar med regenererats trä, är oddsen att du förmodligen har en ton av trä rester kvar från dina tidigare projekt. Efter att flytta till New England, märkte jag att pallar tycktes vara överallt upp här, så jag började använda dem som ett medel för att få mer erfarenhet trä fungerar. Naturligtvis hamnade mitt garage ser mer och mer som en skrot hög pall trä (några överblivna rester från tidigare projekt, några från demonterade pallar under demontering så pass). Om du fortfarande på scenen för att försöka samla avdragsgill pall trä eller vill ha mer information om hur du hittar, inspektera och avveckla pallar, kolla in min pall Bibeln Instructable.

Jag hade sett och inspirerats av mikeasaurus' skrot ändar tabell tidigare, men beroende på typ av lastpall trä som jag hade liggande, hans design och processen passade vad jag ville eller kunde göra. Så ställa jag med avsikt att bygga något som var förhoppningsvis lika stilig som tabellen som Mike tillsammans. Vi får se om det var en framgång...

Verktyg som behövs:

Sågar: en geringssåg är nyckeln här, och ser du att en sticksåg och en tabell såg eller cirkelsåg kan vara bra också

Hyvel (jag ska ta itu med detta mer fullständigt i steg 2, men typ av hyvel du använder kommer att spara eller sammansatta potentiella huvudvärk)

Sander (jag föredrar en random bana sander, men detta är upp till dig)

Klämmor (och mer klämmor... rör och/eller bar klämmor komma väl till pass under limning - kontrollera att de är tillräckligt lång för att passa bredden på din bordsskiva)

Hammare

Redskap (alltid använda rätt redskap, inklusive ögonskydd, en respirator eller damm mask, handskar och Hörselskydd när det behövs)

----------------------------------------

Material som behövs:

Skrot trä! (Jag använde ungefär 20-25 pall styrelsen bitar, några spruckna eller skadade, och flera andra skrot bitar)

Trälim

Efterbehandling naglar (jag använde 2 1/2")

Fläckar och oljor (beroende på hur du vill att den slutliga produkten att titta) och trasor att tillämpa dem.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.De...

En annan oändlig tabell

Sett många gånger på denna webbplats, men så enkelt och vackert...Steg 1: Stycklista ark av trä, tjocklek 10mmrund spegel, diameter 42cmenkelriktad film spegelen runda glas top, diameter 47 cmsjälvhäftande stötfångarebordsben, 40 cm LED strip (adafru...

Skrot tabell tar 2

Först av detta var inte min idé, jag faktiskt fick den från en annan instructables hittas här:Alhough mycket lik jag har ändrat några saker (vilket jag inte kanske, kanske har ångrat efter). Hursomhelst, jag tror min instructables är annorlunda än fö...

Skrota Adirondack stol

sommaren över och vädret crisping upp, men det är inte för sent för att spendera lite tid lata på däck i solen. Dessa stolar är en modern ta på rustika Adirondack stol, strippad ner till en enkel trä kil med vinklade tillbaka och utskjutande armar. L...

Tabell såg.

Ive alltid gillat idén om en tabell såg men aldrig haft pengar att köpa en. efter att ha tittat på instructables bestämde jag mig att ha en gå. min första steget var hur man gör en "fyrkantig" kvadrat! Det gick för mig att plywood skära i en fab...

Hund promenader Station - återanvända påsar

Jag har inte en hund, men jag gillar hundar. Jag har vänner med hundar, som jag ibland interagera. Det har även förekommit några hund sitter och/eller hund promenader, som var mer som balar går verkligen eftersom hunden inte var affisch påsen för lyd...

Barns justerbar höjd cello pall med en IKEA Frosta pall

Koncept:Förvandla en vuxen IKEA pall till 12-15" justerbar höjd barnets cello/musik pallSlutresultatet är extremt stabil och bekväm för barnetLägga till ett handtag i botten för lätt bringarÖversikt:Du ska borra ett antal hål längs varje ben, sedan h...

Maker Station: Bärbara omkonfigurerbara arbete stationen för alla beslutsfattare

när jag började detta projekt jag ville bygga en arbetsplats som jag kunde använda för olika projekt och att jag kunde ta med mig när jag gör demonstrationer. Jag ville också något som inte skulle vara tunn och med en hel del nytta användbara ytor oc...

MAME Bar övre skåp

Hej, jag byggde detta ett par år sedan och har tänkt att dela den men inte haft tid förrän nu. Som jag är i en viss ålder, tillbringade jag mycket tid (och pengar) med mina kompisar i chip shop och arkader spelar alla ursprungliga arkad spel. Jag är...

Lastpall Bibeln: Att hitta, inspektera och demontering pallar

För dem av oss i DIY, upcycling och Träbearbetning samhällen, har återvunnet trä varit en stigande styrka som ett medium för hem projekt i år. Dess utseende och historia ger våra möbler och heminredning en karaktär som människor beundrar och det kan...

Koncept för en skulptural akvarium Installation / / KRYPSKYDDZON

Ibland kan upphittade föremål eller skrot material vara en utgångspunkt för ett stort verk av konst eller designobjekt.Med hjälp av enkla material utformades KRYPSKYDDZON som en konceptet prototyp för en storskalig akvarium installation.Uppdatering:...

Släde sänggavel

jag är tacksam varje natt som jag använder detta att sitta upprätt och läsa i sängen. Det passar mig perfekt och är fast som trä. Ursprungligen hade jag tänkt att spray-mount 1" skum och klä det, men jag gillar Van Halen band märken för nu. Detta är...

Enkel ingjutning bänk från pallar.

jag ville göra en planteringsjord bänk för min mamma. Hon brukade alltid sin picknickbord åter sin krukväxter, och tabellen slutligen bar. Jag planerar att göra henne en ny, men jag såg behovet av en planteringsjord bänk mer angeläget än en ny pickni...

Omöjligt marmor i stympad kub

detta projekt var inspirerad av en youtube-video. Jag kom upp med formen och metoden för att klippa och färga den. Detta visade sig innebära mer intressant matematik och träbearbetning problem än jag hade förväntat mig!Om du vill göra en själv, behöv...

Gruvarbetare stil lykta

jag ville göra en lykta för ett annat projekt och detta var mock up men det gick så bra och arbetat med olja kanistern jag använde det som det är.Jag hade velat göra en instructable för länge så här t är.Detta är inte en plats lätt men kunde ljusare...

Anpassade trä tecken på Shopbot använder VCarve programvara

jag ville göra några anpassade tecken som gåvor i år. I detta instructable vi kommer att beröra med VCarve som en lösning för bokstäver för skyltar, att göra en jigg att förenkla att lokalisera och hålla skylt och att göra billiga trä ser bättre ut.M...

Klämmor, klämmor och mer klämmor

Jag samtidigt sedan jag läste en artikel i en woodworking magazine som fick mig började tänka på klämmor. Vad är en klämma, egentligen? Om du pratar om ark papper, kan en klämma vara en stapelvara, eller ett gem eller ett bindemedel klipp eller ens e...

Den bästa Sågbocken - stark, Billigt & lätt!

En av de mest användbara verktyg maker-person kan ha är en anständig bunt med sawhorses. De är otroligt användbara i verkstaden för valfritt antal användningsområden.Den bästa Sågbocken är ett som är stark, Billigt, lätt att göra, och helst stapelbar...

Box (finger) gemensamma jig

detta instructable är för en box gemensamma jigg, som är nödvändig för denna särskilda Snickeri teknik. Jag gjorde det på TechShop i Menlo Park (http://techshop.ws). Jag behövde det här verktyget så att jag kunde skapa en låda gemensamma (kallas ocks...